Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63535 uleeeh, ben alırken olsaymış, 900tl birşey değil ki.. arabayı her gören "otomatik park var mı?" diye soruyor.. Demek o kadar çok park özürlü adam var...!? Düşündürücü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63538 Demek o kadar çok park özürlü adam var...!? Düşündürücü... abi park özüründen ziyade, orta seviyedeki araçlara yanlış bilmiyorsam ilk kez geliyor bu özellik ve insanlarda daha önce ulaşamadığı donanımı görme arzusu doğuyor. en çarpıcı özellik (teknik detay özellikler bir yana) bu olunca herkes bunu soruyor.. Nisan 13, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63555 Arkadaslar fiyat listelerinde su anda titanium ve yeni titanium olarak 2 secenek var ve yenisi eskisinden biraz daha ucuz,sebebini bilen var mi? Bi dakka yaaaa...Nerde titanium ve yeni titanium yazıyor göremedim ben öyle birşey.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63594 Biz görebiliyor muyuz Koç ailem fiyat listesini? O listede 1.0T focus var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl Yazar comment_63601 Koç Ailem Fiyat Listesi ne yahu Hani çalışanlara indirim oluyor ya, ondan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63605 Hani çalışanlara indirim oluyor ya, ondan... Nerde bu liste ? Ben göremedim .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63607 Koç ailesine Titanium yanında bir de Öz Titanium yaptırmış demek ki... 1.0 EB için ben sonbahar diyorum, umarım haksız çıkarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl Yazar comment_63609 Koç ailesine Titanium yanında bir de Öz Titanium yaptırmış demek ki... 1.0 EB için ben sonbahar diyorum, umarım haksız çıkarım. Cem abi, Mayıs'da burda inş.. Titanium'dan Aktif Şehir İçi çıkacaktı zaten..Yapmışlar demekki (muhtemelen sipariş fiyatlarıdır) Oto park ile beraber sunulacak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63613 13.04.2012 - 13:40 tarihinde, Bora A. yazdı: Koç Ailem Fiyat Listesi ne yahu Şimdi sen ben bu resimdeki gibi vatandaş muamelesi görüyoruz. Diğerleri "Koç ailem " Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63617 Sürüş Takip Asistanı mı ne o en az 2000 kağıt olur kanımca Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_63991 13.04.2012 - 14:14 tarihinde, H. Cenk Köse yazdı: Şimdi sen ben bu resimdeki gibi vatandaş muamelesi görüyoruz. Diğerleri "Koç ailem " Bu kadar alınmaya hiç gerek yok öncelikle..Yakup ta bilir ki koç ailem indirimi falan laftadır sıkışan bayi o indirimleri kafadan yapıyor zaten.Sadece titanium a sony falan mı geliyor mayıs ayından itibaren diye merak ettim.Ayrıca ben de 1.0 ı uzun zamandır bekliyorum,inşallah mayıs ayında dünya gözüyle görücez... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70530 Haziran ayı üretimi ile birlikte Focus araçlarımızda orta donanım seviyesi olarak sunduğumuz Style modelimiz ürün gamından kaldırılmıştır. Style yerine Trend ve Style seviyeleri arasında yer alacak Trend X adını verdiğimiz yeni orta seviye serimiz devreye girecektir. Fiyat seviyesi olarak Trend modeline daha yakın olarak konumlandırılacak Trend X modelimiz ile giriş seviyesinde rekabetçi fiyatlarla yüksek ekipmanlı araç sunulucaktır. Trend X donanım seviyesinde Trend modelimiz üstüne aşağıdaki özellikler yer alacaktır: 16” alüminyum alaşım jantlar Sis farı Siyah arka camlar Hız kontrol sistemi ve ayarlanabilir hız sınırlandırıcı Style ile aynı desende ve renkte koltuk döşemeleri Trend X donanım seviyesi aşağıdaki motor ve şanzıman seçenekleri ile satışa sunulacaktır: TDCi 95 PS manuel 1.6i 125 PS benzinli manuel 1.6i 125 PS benzinli PowerShift otomatik 1.0i 125 PS benzinli manuel Bilginize.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl Yazar comment_70536 Mesajınızı varolan konumuza aktardım, teşekkür ederiz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın