Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58482 Şuan nasıl bulucamki? bulsam bile serviste taktıramicam km sıfırlanıcak 3.800 az değilki Bora abi 200 kmlerdeyken takmıştı Sabri eğer km gÖstergeni arabayla eşleştirmek istersen yazılımla ıds denen uygulama yapıyorlar ama sanırsam şu anda daha onu yapabilecek teknolojik donanımda bir servis yok,çünkü oldukça teknik bir iş...Sıfırlansın ne olacakki hem,ne güzel işte ehehehee....Yalnız satarken durumu sÖylemen lazım yoksa ayıplı mal satmış olursun...Ben sÖylemem zira 200 km de değiştim kayda değer bir rakam diil ama 20 bin km oldukça farktır....Fakat ben olsam takardım çünkü arabanın Önü tamamen değişiyor sanki..Birde sony olsaydı değme o zaman keyfime..Ah Mertol ah,parasız anımda satıyor sonyyi yaaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58484 Aktif Şehir İçi Güvenlik sistemi olmayan titanyummu olur yaaaa...Klimasız golf gibi bişii olur o ...ehehehehüüüee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58486 ya sıfırlansın negzel işte Çakallık olur o ya Sabri eğer km gÖstergeni arabayla eşleştirmek istersen yazılımla ıds denen uygulama yapıyorlar ama sanırsam şu anda daha onu yapabilecek teknolojik donanımda bir servis yok,Çünkü oldukÇa teknik bir iş...Sıfırlansın ne olacakki hem,ne güzel işte ehehehee....Yalnız satarken durumu sÖylemen lazım yoksa ayıplı mal satmış olursun...Ben sÖylemem zira 200 km de değiştim kayda değer bir rakam diil ama 20 bin km oldukÇa farktır....Fakat ben olsam takardım Çünkü arabanın Önü tamamen değişiyor sanki..Birde sony olsaydı değme o zaman keyfime..Ah Mertol ah,parasız anımda satıyor sonyyi yaaa..... Siz hiÇ sorun yaşadınız mı ? ve nerden bulabilirim ve fiyatı nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58487 Ya bu km ayarlama işini sanayide bile yapıyorlar diye duyuyorduk. Şöyle bir galericiye gitsek kesin yerini söylerler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58498 Peki o geniş ekranı nereden bulabiliriz yada bora hocam siz taktırmışsınız nerden alıp nerede taktırmıştınız.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58510 Herhalde normal titanium fiyatlarını düşürecekler değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58512 Style fiyatı sabit olablir ama bu durumda plus paketin fiyatı da düşmeli.. SONYden haber var mı? Bir de bu ekranla lastik basınç izleme de olur herhalde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58515 30.03.2012 - 15:35 tarihinde, H. Cenk Köse yazdı: Style fiyatı sabit olablir ama bu durumda plus paketin fiyatı da düşmeli.. SONYden haber var mı? Bir de bu ekranla lastik basınç izleme de olur herhalde.. Mantiken oyle olmalı tabi. Görecez 2 ay kaldı. Basınç izleme sensör ile oluyorsa zor, Metrik ise olabilir çünkü bir görselde bunun uyarısı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58518 radyo bilgi ekranı hakkında bilgi var mı? gerçi sorupta ne canımı sıkıyorsam..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58519 Ford cıldırtıyor insanı... Gel de yeni i30 u alma.. Ama gönül işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58521 radyo bilgi ekranı hakkında bilgi var mı? gerçi sorupta ne canımı sıkıyorsam..... Sony gelmeden olmaz No information Bu arada bu donanımlara şaşmamalı bu site kurulduğundan beri yani f3 tanıtıldığından beri geleceğini hep söylüyorduk... Bu zamana denk geldi Bilenler şaşırmadı aslında. Yıl sonunda da SYNC bekleniyor (3rd or 4th qr) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58522 yooooo ....okadar değil.....ford.... ford.....dur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58523 kitapcıkta bir çoğu varda...TR gelmez deniyordu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl Yazar comment_58525 kitapcıkta bir çoğu varda...TR gelmez deniyordu.... Kitapçık global abi ya normal o da.. Kim gelmez diyordu ? Bayiiler ise onlar hep bişey diyor abi Site de hep söyledik ama zamanında tabi..Son zamanlarda değil.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın