Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sertaç Hekim

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sertaç Hekim tarafından yazılan her şey

  1. İlginize teşekkürler şimdii hatırladım bunu kitapcıkta vardı yalnız hayır, ekrandan kapattığımda bu çıkmıyor style plus paket bu sistemın olması gerek diye biliyorum. ya yok pakette yer almıyor yada sökülmüş veya bir şekilde çalışmıyor. servis göründü ! Peki engin hocam bu sistemin çalıştığına tanık oldunuzmu?
  2. Peki Ekrandan LS safaty yı kapattığınızda sizde uyrı ekranı çıkıyırmu? örneğin çekiş kontrol u kapatınca bir ekran la uyarı verip çekiş kontrol sistemi kapalı diyor bu şekilde aktif şehir içi güvenlik sistemide bir uyarı veriyormu sizde?
  3. Arkadaşlar az önce kendime haki,m olamayıp aktif şehir içi güvenlik sistemini denemek istedim; ( arac 2011 f3 1.6 style plus ) markettende yeni donmenin avantajıyla otoparkta havlu kağıt ve tuvalet kağıdı ambalajlarını ilk yan yana sonra üst üste koydum araçta LS safaty i ekrandan kontrol ettim kutucuk içinde tik işareti mevcut ESP de de olduğu gibi , 10-15 m gerideyim yaklaşık 15-20 km hızla engele doğru sürüuyorum ilk denemelerde frene basmaktan kendimi alamıyorum diğerlerindede sıkıntı olmadan kendimi tutuyorum basmıyorum frene ama yinede aktif şehir içi güvenlik sistemi devreye girmiyor. Bunu başka hangi şekillerde test edebilirim ( şu an içim içimi yemekte verdiğim paraya karşılık bu özellik nasıl çalışmakta yada gerçekten varmı( 2 el olarak alımıştım f3 ümü)) forumda videoya baktım yazıları okudum fakat denedim olmadı , yada 15 bin bakımda bunu ustalara soracağim artık . ANk.
  4. Peki o geniş ekranı nereden bulabiliriz yada bora hocam siz taktırmışsınız nerden alıp nerede taktırmıştınız.?
  5. Focus III 1.6i styl plus HB / Ay tozu grisi / mart 13/ 42800 tl + kasko 1400 tl Banka kredisinden bahsetmiyorum bile 2. el Eylül trafiğe çıkışlı Sanki biraz pahalıya mal olmuş gibi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.