Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201213 yıl comment_119312 - spoiler alert - diyebilir miyiz Ulan bir spoylerci dükkanı mı açsak bu kadar arayan varsa köşeyi döneriz herhal.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201213 yıl comment_119314 - spoiler alert - diyebilir miyiz Ulan bir spoylerci dükkanı mı açsak bu kadar arayan varsa köşeyi döneriz herhal.. Şöyle Amerikan tarzı, her türlü custom işi yapılır tadında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180765 UYARI:İstanbul himplexten geçen perşembe st spoiler spariş ettim.Ödemeyi eft yaptım aracım aytozu gri arkadaşın elinde beyaz ve mavisi varmış beyazı istedim dün geldi elime arkadaşlar parça ya çıkma ya da adam tutmuş tekmelemiş spoileri..Yani anlayacağınız sıfır mıfır gelmedi parça..Normal gelse bile zaten zımparalatıp tekrar boyatacağım için önemsemedim ama buradan spoiler almayı düşünen arkadaşlara da benden uyarı olsun iş ahlakları bu kadarmış arkadaşların maalesef..Başka yerlerden bakın..Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180766 Çıkmadır. Oradan çok sıfır ürün alan oldu bir sorun yaşamadık. Bir geri dönüş yapsaydınız keşke. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180767 UYARI:İstanbul himplexten geçen perşembe st spoiler spariş ettim.Ödemeyi eft yaptım aracım aytozu gri arkadaşın elinde beyaz ve mavisi varmış beyazı istedim dün geldi elime arkadaşlar parça ya çıkma ya da adam tutmuş tekmelemiş spoileri..Yani anlayacağınız sıfır mıfır gelmedi parça..Normal gelse bile zaten zımparalatıp tekrar boyatacağım için önemsemedim ama buradan spoiler almayı düşünen arkadaşlara da benden uyarı olsun iş ahlakları bu kadarmış arkadaşların maalesef..Başka yerlerden bakın..Saygılar Ben de yıllardır Himpex'ten yapılan satın almalarla ilgili olumlu deneyimlere sahibim. Önce firma ile konuşmak gerekir doğrudan foruma şikayet etmeden. Belki de kargo kaynaklıdır, ya da ürün karışmıştır. Yakınmanızı Cüneyt Beye iletin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180768 Çıkmadır. Oradan çok sıfır ürün alan oldu bir sorun yaşamadık. Bir geri dönüş yapsaydınız keşke. sıfır olsada zaten zımparalatıp boyatacağım için uğraşmak istemedim vuruğu yamuğu yok ama çıkma olduğu çok belli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180771 sıfır olsada zaten zımparalatıp boyatacağım için uğraşmak istemedim vuruğu yamuğu yok ama çıkma olduğu çok belli Size sıfır mı dendi? Zaten bu tür ürünler de satılıyor orada o yüzden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180772 Ben de yıllardır Himpex'ten yapılan satın almalarla ilgili olumlu deneyimlere sahibim. Önce firma ile konuşmak gerekir doğrudan foruma şikayet etmeden. Belki de kargo kaynaklıdır, ya da ürün karışmıştır. Yakınmanızı Cüneyt Beye iletin. Zaten sizlerin yorumunuzu okuyarak sipariş ettim.Kargo kaynaklı değil abi paketlemeyi oldukça güzel yapmışlar kargoda bir taraf çarpsın iki tarafı çarpsın içi dışı küçüklü büyüklü boya atmaları çiziklerle dolu,iç tarafındaki plastik şerit bile o kadar eskimiş ki her halinden belli sıfır olmadığı..Dediğim gibi sıfır gelse bile zaten zımparayı vuracağım için çok uğraşmak istemedim ama paketten ustayla birlikte çıkarırken bu manzarayı görmek canımı da sıkmadı değil.. Size sıfır mı dendi? Zaten bu tür ürünler de satılıyor orada o yüzden. Aynen ben zaten aracın rengini söylemedim önce iki tane kaldı elimizde dediler.Orijinal mi ürün dedim evet dediler..Sonra ellerinde aytozu olmadığını söyleyince boyatırsınız felan olayına girdik bende gönderin o zaman dedim..Ücret olarak da kargo hariç 170 liraya anlaştık.Burada 150 ye orijinal alan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla..çıkma bile olsa en azından uygun fiyatta anlaşmalıydık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180777 Zaten sizlerin yorumunuzu okuyarak sipariş ettim.Kargo kaynaklı değil abi paketlemeyi oldukça güzel yapmışlar kargoda bir taraf çarpsın iki tarafı çarpsın içi dışı küçüklü büyüklü boya atmaları çiziklerle dolu,iç tarafındaki plastik şerit bile o kadar eskimiş ki her halinden belli sıfır olmadığı..Dediğim gibi sıfır gelse bile zaten zımparayı vuracağım için çok uğraşmak istemedim ama paketten ustayla birlikte çıkarırken bu manzarayı görmek canımı da sıkmadı değil.. Aynen ben zaten aracın rengini söylemedim önce iki tane kaldı elimizde dediler.Orijinal mi ürün dedim evet dediler..Sonra ellerinde aytozu olmadığını söyleyince boyatırsınız felan olayına girdik bende gönderin o zaman dedim..Ücret olarak da kargo hariç 170 liraya anlaştık.Burada 150 ye orijinal alan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla..çıkma bile olsa en azından uygun fiyatta anlaşmalıydık.. Yahu bu ürünler öyle liste fiyatıyla vs alınan mallar değil yani bir çizgi olması için sürekli bulundurması lazım mesela.. Hem zaman hem stok değişken. Dediğim gibi sıfır olarak özellikle belirtilmediyse normal yani.Çok da sorun değil açıkcası hayırlı olsun görelim takılı halini artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180800 Yahu bu ürünler öyle liste fiyatıyla vs alınan mallar değil yani bir çizgi olması için sürekli bulundurması lazım mesela.. Hem zaman hem stok değişken. Dediğim gibi sıfır olarak özellikle belirtilmediyse normal yani.Çok da sorun değil açıkcası hayırlı olsun görelim takılı halini artık. Aynen öyle Yakup zaten dediğim gibi sıfır gelse ben boyatacaktım bişey değişmiyecekti benim için ama aracı beyaz olan bir arkadaş için böyle bir parçanın gelmesi hayal kırıklığı olurdu.Düşünen arkadaşların üzerine basa basa sıfır mı diye teyit ettirmelerinde fayda var..Takılır takılmaz paylaşımda buluncam inşllh spoilerle birlikte plaka kalınlaştırma yaptırmıştım onu da paylaşmak istiyorum baya şık durdu çünkü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183856 izmirde f3 hb ye spoiler aradım ama bulamadım tavsiye edebileceğiniz biyer var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183867 izmirde f3 hb ye spoiler aradım ama bulamadım tavsiye edebileceğiniz biyer var mı? sponsorda olması lazım yoksa, ankara çakır oto istanbul himpeks kargo yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276731 az önce himpeks ile görüştüm. toptan veriyorlarmış sadece artık. yıkıldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276870 az önce himpeks ile görüştüm. toptan veriyorlarmış sadece artık. yıkıldım. Stoğumuzda mevcut kdv dahil 280 tl fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276937 Renk peki? Beyaz lazım bana... ayrıca siz izmirdesiniz değil mi, istanbulda gönderim nasıl olur kaça mal olur...? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın