Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 spoiler nerden bulabilirim?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şimdide başka bir servisi aradım şase numaramı falan istedi verdim sistem çalışmıyor dedi 10 dakika sonra ararmısınız diyor. Aricam 10 dakika sonra gÖremiyoruz fiyatını falan dicek kesin. Nerden Öğrenebilirim şunun fiyatını ya

10 dk sonra alabilirsin :) :)

• Yanıt 96
  • Görüntüleme 27,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Siyah'ı merak edenler bir de buradan baksın bakalım Gözünüz mü kamaştı ? özür dilerim

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ben kendim takmadım ama servisin bana söylediği orjinal rüzgarlığı çıkartıyorsunuz ondaki tüm parçaları vidaları stop lambası dahi buna takıyorsunuz.Kısacası sadece rüzgarlık değişiyor.

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

onlar kristal led örneğin normal bizim bildiğimiz led ler ışığı 3 kere kırıyosa bunlar 300 kere kırıyo bu nedenlede oldukça parlak görüntü sağlıyor

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bu ne yaaa...adam parası ile....niye numaranızı verin arayalım demiyorlar...sanki SGK dan randevu alacak..... :)

Yanıtlama zamanı:

10 dk sonra alabilirsin :) :)

Açmıyorlar şimdide sanki bana borçları varda kaçıyorlar he bi fiyat alıcam çok sinirlendim şuan

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açmıyorlar şimdide sanki bana borçları varda kaçıyorlar he bi fiyat alıcam çok sinirlendim şuan

Afyon budan: 0272 246 32 00

Aydın dikmenler: 0256 622 22 22

İstanbul himpeks: 0212 633 22 07 bunlardan alabilirsin

Yanıtlama zamanı:

Afyon budan: 0272 246 32 00

Aydın dikmenler: 0256 622 22 22

İstanbul himpeks: 0212 633 22 07 bunlardan alabilirsin

Cok tesekkurlerde himpeks nedir ford bayii mi yoksa tuning firmasimi? Baktim internetten himpeks pazarlama var.

Yanıtlama zamanı:

Beyler naçizane önerim. Delip vidalanmalı ise yaptırmayın, yapıştırma ise yaptırın.

Spoiler büyük sanki yapıştırma olmaz gibi.

Yanıtlama zamanı:

Cok tesekkurlerde himpeks nedir ford bayii mi yoksa tuning firmasimi? Baktim internetten himpeks pazarlama var.

Ford parçaları ithal eden bir şirket. 20-30 yıllık falan vardır herhalde.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

foto-3-3217759578615469077.JPG

Almanya gibi hız sınırlaması olmayan otoyollarımız olmadığı ve 120 km/h'nın altında işlevsel hiçbir faydası olmayacağı düşünülürse göstermelik bir tasarım unsuruna çok para yatırmayı düşünmem.

O fiyata bir takım yay alıp takarım en azından yol tutuşumu birazcık düzeltirim (tabii onu da denemek lazım, amortisör değişmeden ne kadar etkili olur, yay dinamikleri ne kadar uyumlu falan...)

Hocam mesela arabadaki birçok sistem lüks bence sizin tabirinizle göstermelik tabi genel konuşamam benim fikrim bunlar.Otomatik park mesela şuana kadar keşke otomatik park olsaymış dememdim ama olsaydı çok büyük birşey kazanıp kaybetmiycektim, xeneon far mesela öyle yada tork kontrol vs vs Aracı düzgün kullanan birisi için bunlar pek önem taşımaz lüks veya göstermeliktir.Başka bi pencereden bakarsakta arabanın kendisi lüks :) Ben spoyler ve jantları aracıma taktırdığımda büyük bir görsel zevk alıcam sadece bunun için.Uygulamada bana bi katkısı olmayacak sadece zevk :)

Yanıtlama zamanı:
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şuan Eresinler Otomotivde var getirtebiliyorlar fiyatı 538+KDV + işçilik tabiki astarlı geliyor sadece çünkü

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Himpeksle görüştüm bugün spoiler için astarlı 140tl fiyat verdiler orjinal dediler ama sıkıntı olur mu bilmiyorum,bilginize.

Yanıtlama zamanı:

baştan sona spoiler konusunu okudum:).. hb için konuşuyorum, çok yakışıyor. bir de beyaz görebilseydik:)).. ben de yarın kahramanmaraş servise soracağım bakalım ne diyecekler..

benim asıl merak ettiğim.. değişim olursa, yapıştırma mı olacak, yoksa delicekler mi kaportanın biryerlerini:)).. bunu bilen varsa sevinirim..

Yanıtlama zamanı:

baştan sona spoiler konusunu okudum:).. hb için konuşuyorum, çok yakışıyor. bir de beyaz görebilseydik:)).. ben de yarın kahramanmaraş servise soracağım bakalım ne diyecekler..

benim asıl merak ettiğim.. değişim olursa, yapıştırma mı olacak, yoksa delicekler mi kaportanın biryerlerini:)).. bunu bilen varsa sevinirim..

Buyrun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Forumda okumuştum bende çıkan spoilerin yerine takılıyormuş,ayrı bir delik fln açmaya gerek yokmuş

Yanıtlama zamanı:

beyaz da nasıl duruyor diye sormuştunuz sanırım.Çıkan parçanın olduğu yere aynı deliklere takılıyor.Bi yer delinmiyor.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.