Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57920 HB focusum olsa kesin yaptırmıştım 300-400 para mı ki. Honda jazza spoyleri 1 yıla yakın bekledim ben.Gelir gelmez de taktırdım. JPCde varsa onlara taktırırım ben. Çünkü onlarda Çok ucuz oluyor. Jazzınki 130 TLye falan gelmişti bana, fatura da verdiler o rakama .üstünde Honda kodu da vardı. Muhtemelen orjinalden kalıp Çıkaran bir uzakdoğu firmasından alıyorlar (burda yapılmadığına eminim ithalat bekledim Çünkü) Fakat focusunki nasıldır bilemem. JPC Çok iyi firma. Arabanızla ilgili ürünü varsa değerlendirin derim naÇizane.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_57923 Yakupun fotosunu koydugu hb icin olan spoiler mi 375 lira? Eger dogru anladiysam hemen ararim servisi Afyon budan servisinde o fiyatı verdiler,elimizde yok sipariş geçmemiz gerek dediler.Yakubun resmini koyduğu spoiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57928 o ham fiyatıdır muhtemelen: boya+ işçilik+ kdv eklenince 600ü bulur. Alternatif olarak servisten alınıp daha düşük paraya sanayide boyatılıp KDVsiz taktırılabilir. Mazda 2ye öyle yapmıştım. Servisin total 600 dediği spoyleri orjinal servisten ham alıp dışarıda boyatıp taktırmıştım 320ye falan malolmuştuı. Bayiiler genelde aksesuarları iyi bilmiyor liste fiyatıı veriyor.astarsız dımdızlak bişey geliyor. Tabii benimki tahmin spoiler vs sorarken boya ve işçiliği de sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57935 spoyler gerçekten güzel yakışmış focusa.ayrıca bu tür spoyler ruzgarlık ve bilumum aksesuar çeşitleri ist aksaraydaki oto aksesuarcılarda bol çeşit ve uygun fiyat ile temin edilebileceğini düşünüyorum.şimdilik benim önceliğim çelik jant x tıtanyum modellerinde bulunan bir jant modeli çok hoşuma gitti ilerki aylarda taktırmayı düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57938 Siyah'ı merak edenler bir de buradan baksın bakalım Gözünüz mü kamaştı ? özür dilerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57941 çok güzel,jantlarda tam benim istediğim model Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_57949 himpekste spoilerin fiyatı daha da uygun astarlı 240 civarı çıkar dediler,kura göre değişiyomuş ellerinde yokmuş iki haftaya anca Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57982 Hemen ara ve taktır sabri lütfen Simdi gordum ya kapalidir servis yarin aricam ilk iş montaj boya hersey dahil dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_57992 Simdi gordum ya kapalidir servis yarin aricam ilk iş montaj boya hersey dahil dimi? Kardeşim ben hiçbilmiyorum sedan için varmı?... Abd'de satılan var ama europa için sunulmuyor sanırım tr opsiyonlarında yok enazından Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl Yazar comment_57997 Simdi gordum ya kapalidir servis yarin aricam ilk iş montaj boya hersey dahil dimi? dahil olarak sÖylemişlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201214 yıl comment_58046 dahil olarak sÖylemişlerdi Valla benim arayacagim serviste bu fiyati verirse cok mutlu bir kisi olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58488 Aradım servisi Otosanın fiyat listesinde gözükmüyormuş 2008 kasa için olan spoilerin fiyatı görebiliyorlarmış anlamadım Ford direkt hattını arayın deddi adam aradım onlarda biz fiyat veremiyoruz dediler. çok afedersiniz b*k gibi param olsada alamicakmıyım ben bu spoileri? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58489 Aradım servisi Otosanın fiyat listesinde gÖzükmüyormuş 2008 kasa için olan spoilerin fiyatı gÖrebiliyorlarmış anlamadım Ford direkt hattını arayın deddi adam aradım onlarda biz fiyat veremiyoruz dediler. çok afedersiniz b*k gibi param olsada alamicakmıyım ben bu spoileri? Sabri baştan savmışlar kardeşim..Opsiyon listesinde mevcut.Alırsın yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201214 yıl comment_58491 Sabri baştan savmışlar kardeşim..Opsiyon listesinde mevcut.Alırsın yani Şimdide başka bir servisi aradım şase numaramı falan istedi verdim sistem çalışmıyor dedi 10 dakika sonra ararmısınız diyor. Aricam 10 dakika sonra göremiyoruz fiyatını falan dicek kesin. Nerden öğrenebilirim şunun fiyatını ya Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın