Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus İnceleme - 4K & 5K - Titanium - Candy Red

Featured Replies

• Yanıt 192
  • Görüntüleme 58,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Evet arkadaşlar Bugün Sscasta ile buluştuk Serdar abi sağolsun kırmadı beni geldi benimle Focus Titanium HB Karşınızda...iş'te araba demek istiyorum C sınıfı denince akla HB geldiğini unut

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Teşekkürler Yakup. Göğüs kısmının ok gibi fırlayıp göğsümüzden içeri girecek gibi bir yapısı var.Aynı şey fiestada da var. Ne yazık ki benim hoşuma gitmiyor bu yapı

• Çin'de durum şu: Ne kadar ekmek o kadar köfte

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler BOSS güzel renk.........

Yanıtlama zamanı:

resimdeki focus gece grisi mi?

Bu Kum Grisi denen Renk ve bu rengi almaya karar verdim ben çoktan.Çok güzel bir renk,güneş ışığında daha güzel duruyor.Yanar Döner renk..Yani ortama göre bazen mavimsi,bazen bejimsi,bazen beyazımsı falan duruyor..Çok hoş gerçekten.En azından her tarafta dolanan gri renklerden değil..Bu rengi başka hiçbir markada da görmedim zaten.Fiesta ve C-Max'te de kullanılıyor ama internet sitesindeki renk skalasında böyle gözükmüyor.Gece Gri,eski focusun Fırtına grisinin bir ton açığı.Çok güzel bir renk ama yazın içinde sauna havası yaşarsınız,habire kirli gözükür,yıkattırırsınız,en ufak çiziği gösterir kafayı yersiniz,güneş yanığı olmaması için boya koruma yaptırtmaktan illallah edersiniz...Tercih meselesi tabii.Ben gece gri almam(Sattığım Fırtına griden tecrübedir)

Yanıtlama zamanı:

focus reklamları kanallarda yayınlanmaya başlamış

Yanıtlama zamanı:

yani rocker öldürecen sen beni.......ya sen değilmiydin fırtına gri en güzeli ........offfffff offfffffff....

Yanıtlama zamanı:

yani rocker öldürecen sen beni.......ya sen değilmiydin fırtına gri en güzeli ........offfffff offfffffff....

Fırtına Gri en güzeli tabii.Ama her güzel aynı zamanda kullanışlı olmuyor malumunuz...Şöyle anlatmaya çalışiim,yanınızda süper güzel sarışın bir hatunla yürüyorsunuz sokakta..Hatun sevgiliniz.Geceleriniz mükemmel...Amaaa,gündüz olunca işin rengi değişiyor..Sürekli konuşan ama boş konuşan,birşeyden anlamayan,makyajına kuaförüne para yetiştiremediğiniz,giydiği mini etekler yüzünden magandalarla dalaşıp durduğunuz bu sarışın süper güzel hatunla ne kadar evlenmyi düşünebilirsiniz ki?? :yeah:^_^

Yanıtlama zamanı:

bunu haydar dümen amcaya sormak lazım bence...en iyi cevabı o verir........

ya rocker............öldürecen vala beni ya........özlüyomda sen olmadınmı tın yok forumda...

Yanıtlama zamanı:

bunu haydar dümen amcaya sormak lazım bence...en iyi cevabı o verir........

ya rocker............öldürecen vala beni ya........özlüyomda sen olmadınmı tın yok forumda...

Abi gündüzleri işyerinde fazla takılamıyorum,akşamlarıda oğlanı uyutunca giriyorum işte...Bu arada Otokoçtan hatun arıcaktı beni yeni focusun test sürüşü için,sabırsızlıkla bekliyorum ...Arasada muhabbeti koyulaştırsak biraz,maksat Focusu test etmek olsada bu sayede 2-3 hatun Görüyoruz bahaneyle,yoksa evden işe işten eve...Geçen gidişimde Hatuna biraz fazla ilgi gösterdim,yanımdaki arkadaş hemen Focusu satışa getirdin diye takıldı...Ehehehhüüüü.... :rolleyes:

Bu arada admin abilerim eskiden şu smileylerde gitar çalan rockçı vardı ben onu istiyorum yine,tam bana göreydi valla....

Yanıtlama zamanı:

Bu hatunları hangi bayide buluyorsun yav benim gittiğim yerde hep izbandut gibi herifler.

Yanıtlama zamanı:

ya rocker sen ne iş yapıyon hakikaten merak ettim....adınızda hilmi galiba....sen çok yaşa emi....bugün izmir otokoçtaydım bende girdim karşımda sarışın bir hatın devamlı gülüyor şaşırdım....nasıl bu kadar güleryüzlüsün diye megersem daha yeni işe girmiş haaaaa dedim tamma şimdi oldu......

Yanıtlama zamanı:

ooooooooo bu iyiydi.............yazdım....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.