Mertcan Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Belki de "onlar ne?" diyeceklerdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Araca binince çok eksiklik olmaycağını anlayacaksınız.. Emin olabilirsiniz.focusun tüm eksikliklerini (en azından şuan) giderilmeye çalışıldığını görüyoruz..Lüks detay eksikliklerini arasak heryerde bulabiliriz o yüzden çok takmamayı öneriyorum ama 2012 de touch gelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Ellerinize eve emeğinize sağlık Yakup ve Serdar. Bu jant genede olmamış bence. Görün bakın style donanımın jantları bundan güzel olacaktır yine. Focusta her zaman olduğu gibi. F2 ve 2,5 dada coll. jantları daha çok hoşuma gidiyor benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Siyah bir hb F III alınabilir, + 182hp olarak tabi Ama biraz sabredip ilk 1 -1.5 yıl ufak tefek + / - lerini görmek daha yerinde olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Doğru olanda o vede fiyatların düşmesini beklemek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 resimler çok güzel olmuş daha Maraşa gelmedi ama gitmiş kadar oldum detaylı incelemeniz için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 resimler çok güzel olmuş daha Maraşa gelmedi ama gitmiş kadar oldum detaylı incelemeniz için teşekkürler Rica ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Madmax5 için; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 önden kötü bakıyor tek güzel tarafı "BANA" göre ön tarafı arkası zaten mondeo, yandan bişeye benzemiyo volvo gibi keskinlik var gibi yanda bu kadar para verirmiyim ? belki ilerleyen yaşlarımda focus 2.5 siparişinde gencede hitab ediyodu şimdi o aşamadan çıktı D sınıfı havası var baya ağır şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Ben ise tam tersini düşünüyorum.. Zevkler farklı desene Gerçi hb ciyim ben Sedan'a bakmam kolay kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 aracına göre tercihlerim HB sedan SW olarak değişiyor benim ama focusta kesinlikle HB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Genelde ilk tercihim sedan olur, hemen hemen tüm araçlarda. F3 ün arkası D sınıfı havasında zaten mondiye benzerliği var ama ön tarafın daha spor bi duruşu var, keza yandanda ikisinin karışımı gibi. F2,5 sedan bundan daha D sınıfı havasında gibiydi sanki. Bu F3 makyaj yiyince dahada yakışıklı olur kanımca. O zamana evin borcuda bitmiş olur hem :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Stepne'yi küçültmezlerse mecbu sedan alacam ben,tabi 2014'te Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 resimdeki focus gece grisi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 resimdeki focus gece grisi mi? Vallah bilmirem Kül kahverengi gibi geldi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap