Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 161,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bence kırmızı tavavn olmamış. Bir Mini cooperdaki gibi durmuyor. İkincisi sis farkarı St line de güzel ama normalde alakasız bir tasarım olmuş o farların altına. Bir de ön kısım Focus'un o sert görüntüsünü vermemiş, daha yumuşak , oval hatlara sahip. Tabii bir de dışarda görmek lazım çıplak gözle. Ön havalandırma krom ızgara biraz daha uzun olsaymış yanlara doğru sanki daha iyi olurmuş. Satış rakamlarından anlıycaz bakalım, ne kadar başarılı olacak bu model. 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Led gündüz farlı hali bu, başka far yok. Fardan bahsetmiştim ? 

fardan bahsettiğini anladım da, diğer donanımlarda led DRL yok demi? (takip etmedim bilmiyorum)

yoksa en çok style trend göreceğimizden, bolca göreceğimiz far bu değil diye dedim.

Yanıtlama zamanı:

Bence gayet çekici duruyor.  Nesi olmamış anlamadım.

Eğer ekimde C sınıfı araç satılmazsa o zaman Focus da satılmaz. Aksi takdirde satışları bu kasa ile artarak devam edecektir.

stline1.jpg.9470c0096c10eee539d239415fea8ab6.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ne zamandır aklımda... Neden park sensörü gözleri hala "görünüyor?" Bilgim yok ama tamponda ve çamurluklarda gözler olmadan çalışan sistem yok mu? Çok mu sıkıntı olması, hayır tabiki ama ne bileyim Ford'un sensör gözleride kocaman oluyor malum VW veya diğer birçoğuna kıyasla... Dikkatimi çeken bir nokta epey zamandır..

Yanıtlama zamanı:

Active versiyonu bir donanım seçeneği değil herhalde. Karoser.. Yani station wagon’un active versiyonu olmayacak? Aslında SW için güzel bir seçenek olabilirdi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
15 dakika önce, Erhan Er. yazdı:

Active versiyonu bir donanım seçeneği değil herhalde. Karoser.. Yani station wagon’un active versiyonu olmayacak? Aslında SW için güzel bir seçenek olabilirdi.

Denenen bir araba var. Bence olur, SW üretimi yılın ikinci yarısı başlayacak yaz aylarında onun seçenekleri Avrupa için kesinleşir.

İşte bu sw active.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hemen üst mesajla alakalı;

Wagon, Vignale ve 1.5 EcoBoost fiyatları Mayıs sonundan-Haziran ortasına kadar açıklanmış olacak. Üretimleri ise Ağustos ayında başlıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sosyal medyada paylaştığım görsel, yani bu

collage1son.jpg

resmi Ford çiziminden kesittir. ? Ne zaman sunulacağı/üretileceği hakkında hala resmi bir tarih/açıklama yok. Fiesta'nın Full LED farları gibi araya sıkıştırırlar belki o da en iyimser 2019.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.