Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 162,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Otosan donanımlar konusunda ne zaman anlaşacak acep? Bütün Avrupa sitelerinde konfigüre ediliyor araç. Bir de Ford şu siteyi yenilese artık pek güzel olacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 dakika önce, Semih O. yazdı:

Otosan donanımlar konusunda ne zaman anlaşacak acep? Bütün Avrupa sitelerinde konfigüre ediliyor araç. Bir de Ford şu siteyi yenilese artık pek güzel olacak.

Anket sonuçlarını yolladım, en son bilgim Mayıs ayında ürün toplantısı yapılacaktı. Siteyi yenilseler iyi olacak bence de, sırayla sanırım o iş.

Yanıtlama zamanı:

Gözler alışmaya basladı. Yeni kasa da çok satacak belli oldu. Yanlız ön plakalık baya törpülüyor görüntüyü.

Yanıtlama zamanı:

Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama sileceklerin de tek yöne doğru çalışması son derece isabetli olmuş. Eski kasadaki sistem daha estetikti belki ama çalışma sisteminde kimi zaman aksaklıklar oluyordu. Silme işi bitip de aşağıda buluştuklarında bir parça yukarıda kalıp beklemeye geçiyordu silecekler. 1-2 saniye yağmur düşmezse tam aşağı iniyordu. Az yağışlı günlerde bu durum sistemde kararsızlığa sebep oluyordu. Tam dibe inmişken aniden geri çalışınca ses falan yapıyordu. 

Serkan Z. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Son görselde arkadan gelen Kuga değil mi? 

Yanıtlama zamanı:

Kırmızı st line daha güzel geldi gözüme. Faruk Bey'in de dediği gibi ön plakalık görüntüyü bozmuş bence.

Yanıtlama zamanı:

@Serkan Z. ben tam tersini dusunuyorum. Focusun mk3 mca daki iki yone acilan sileceklerine alistiktan sonra diger araclarin (kendi golfumde dahil) tek yone acilan sileceklerinin performanslari cok dusuk geliyor. Focusun aradigim ozelliklerinden biriydi. Ama belli ki bu ozelligi de yemisler ? 

Yanıtlama zamanı:

Acep yakıta yapacakları ÖTV indirimini? otomobil için de yaparlar mı?. Alak bi tane

Mete Turfan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

@Serkan Z. ben tam tersini dusunuyorum. Focusun mk3 mca daki iki yone acilan sileceklerine alistiktan sonra diger araclarin (kendi golfumde dahil) tek yone acilan sileceklerinin performanslari cok dusuk geliyor. Focusun aradigim ozelliklerinden biriydi. Ama belli ki bu ozelligi de yemisler ? 

Temizlemesi ve estetiği benim de çok hoşuma gidiyordu ama tasarımı sebebiyle bazı handikapları vardı. Otomatik modda iken az yağmurda bekleyişi biraz uzun olursa birkaç santimetre daha aşağı inip kapanıyor. Sonra aniden bir damla algılayıp yeniden harekete geçince bazı kararsızlıklar yaşıyordu. Biraz fazla gürültü yapıyordu bu ilk kalkış esnasında. Sadece bende olamaz çünkü ilk önce MCA benzinli aldım. Dizel otomatik gelince de onunla değiştim. Her iki arabamda da sistem aynı şekilde çalışıyordu. Sürekli yağan yağmurda ise hiçbir sorun yok hatta benzersiz bir temizleme performansı var. Bir de sanki tek yöne doğru çalışanlar daha yüksek hızda çalışabiliyor gibime geldi ama bu psikolojik olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Şaft tüneli ve torpido güzel olmuş bayağı. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.