Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201214 yıl comment_50033 arkadaşlar focus 3 2011 benzinli styl plus otomatik park lı bir aracın bilgi ekranı ayarlar, sürücü destek menüsünde çekiş kontrol sistemi nin hemen altında çekiş kontrol gibi işaretlenebilen ve isteğe bağlı olarak da işareti ladırılarak devre dışı bırakılabilen "LS safety" nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201214 yıl comment_50035 Aktif Şehiriçi Güvenlik sistemi yani ön çarpışmama yardımcısı Yani low speed safety Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201214 yıl comment_50045 Bende oyle bisi yok cekis kontrol city stop bide yokus kalkis var ? Niye bende city stop diye geciyoda baska bi aracta baska bir isimle Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50050 ön cam kirli olunca yada buz ve karlı olunca uyarı veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50066 Zeka küpü ya birde bi onceki sorumu hala cok merak ediyorum adminimden cevap istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50068 Belkide sınırlı kaydıran diferansiylin kısaltmasıdır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50110 Belkide sınırlı kaydıran diferansiylin kısaltmasıdır.. Konu kapanmıştır :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56942 Bende oyle bisi yok cekis kontrol city stop bide yokus kalkis var ? Niye bende city stop diye geciyoda baska bi aracta baska bir isimle Bende de bahsettiğiniz şekilde yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57021 Bende oyle bisi yok cekis kontrol city stop bide yokus kalkis var ? Niye bende city stop diye geciyoda baska bi aracta baska bir isimle Bende de bahsettiğiniz şekilde yazıyor. Yol bilgisayarında çizik, çizik şeklinde oluşan bir arıza başıma gelmişti. Bu arızayı gidermek için yazılım güncellemesi yaptılar. Yazılım güncellemesinden Önce "Low Speed Safety" şeklinde gÖrünüyordu bende de. Güncellemeden sonra "City Stop" şeklinde yazmaya başladı. Emin değilim ama sanırım güncel yazılımlı Focuslarda "City Stop" şeklinde yazıyor. Mart 26, 201214 yıl Bülent Aydemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57023 Tabi tabi başka bir izahı yok zaten, yazılım sonrası çevirmede değişiklik yapılmış.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204902 Aktif Şehiriçi Güvenlik sistemi yani ön çarpışmama yardımcısı Yani low speed safety Merhaba , benim aracımda da Ls safety mevcut, ancak o kadar denememe rağmen hiç devreye girmedi, acaba bozuk mudur ? nasıl anlayabilirim? Ayrıca dsp ışığı yanıyor, nedeni nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204903 Merhaba , benim aracımda da Ls safety mevcut, ancak o kadar denememe rağmen hiç devreye girmedi, acaba bozuk mudur ? nasıl anlayabilirim? Ayrıca dsp ışığı yanıyor, nedeni nedir ? denedim derken nasıl denediniz mesela ?Önde büyük bir engel var mıydı ön camdaki kameranın görebileceği ? Bozuk olsa zaten Ls safety devre dışı yazar ekranda..Bazen ön cam kirli olunca kamera göremeyince yolu bu uyarıyı veriyor ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204906 koşulları doğru oluşturduğunuzdan emin olun. Eminseniz servis'e başvurun lütfen bizim yapacak birşeyimiz yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204925 o kadar denememe rağmen hiç devreye girmedi Nasıl denediniz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın