Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204931 Merhaba , benim aracımda da Ls safety mevcut, ancak o kadar denememe rağmen hiç devreye girmedi, acaba bozuk mudur ? nasıl anlayabilirim? Ayrıca dsp ışığı yanıyor, nedeni nedir ? Denediniz ama devreye girmediyse tamponu yamultmuş olmanız gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204934 Denediniz ama devreye girmediyse tamponu yamultmuş olmanız gerekiyor. denemek için illaki sert bir yer , duvar , bir araç vb. birşeyle denemeye gerek yok adaşım geniş yüzeyli büyük bir bez parçası olsun aracın kamerasının görebileceği veya aynı şekilde büyük geniş bir karton kutu tamponu falan yamultmadan da test edebiliriz bunu ama arkadaş nasıl denemiş onu yazmamış büyük bir nesneyle mi yoksa küçük bir nesneyle mi denemiş orasını belirtmemiş belki küçük bir nesneyle denedi o yüzden de sistem devreye girmemiş olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204938 denemek için illaki sert bir yer , duvar , bir araç vb. birşeyle denemeye gerek yok adaşım geniş yüzeyli büyük bir bez parçası olsun aracın kamerasının görebileceği veya aynı şekilde büyük geniş bir karton kutu tamponu falan yamultmadan da test edebiliriz bunu ama arkadaş nasıl denemiş onu yazmamış büyük bir nesneyle mi yoksa küçük bir nesneyle mi denemiş orasını belirtmemiş belki küçük bir nesneyle denedi o yüzden de sistem devreye girmemiş olabilir Oda doğru, ben hep öndeki araçlarda deniyordum,ondan bu yorumu yaptım. Tamponda boya yoktu,ezik yoktu. Yani hep çalıştı sağolsun. 3-5 kezde bilincim dışında deneme şansı buldum. Birkaç kezde engel oldu bana.Tam hızlıca yan şeride geçeceğim öndeki aracın yol ortasından durmasından dolayı, öndeki aracı algılayıp fren yapıyordu dumur oluyordum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın