Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440569 Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık. 13 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: hız sabitlemeyi görmedim ? Hız sabitleyici yok diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440574 5 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık. Hız sabitleyici yok diye biliyorum. titanyumda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440580 10 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: titanyumda ? evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl Yazar comment_440585 D’de devri çok altta tutuyor bu sebeple gecikme hissi var ayrıca tam gazda da gecikme var. Bir saat önce, Ramazan D. yazdı: @Yakup Çağatayani hızlanmada bi gecikme oluyormu bu şanzumandada? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440594 Eline, ağzına sağlık. Ama bu incemeyi izledikten sonra arabayı almaktan kesin cayardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440641 -koltuk yükseklik ayarı olmayınca zaten olduğunda alınabilcek en alt seviyede olmuyor mu? -radyo bilgilerini focus mk2.5 gösterebiliyordu göstergede (elm açarak ile) tekrar akıllarına gelmiş, aferin -2018 gelmeden alınmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440650 Tebrikler @Yakup Çağatayher yaptığın araç testinde bir sonraki daha güzel oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440667 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: -koltuk yükseklik ayarı olmayınca zaten olduğunda alınabilcek en alt seviyede olmuyor mu? -radyo bilgilerini focus mk2.5 gösterebiliyordu göstergede (elm açarak ile) tekrar akıllarına gelmiş, aferin -2018 gelmeden alınmaz. Radyo bilgileri carplay vs bağlayınca lazım oluyor. Bizde de olsa iyi olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl Yazar comment_440673 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: -koltuk yükseklik ayarı olmayınca zaten olduğunda alınabilcek en alt seviyede olmuyor mu? Cıks. En azından F2'de öyle değil en alta göre oldukça yüksekte. Ortalamada bırakıyorlar sanırım sonuçta çok kısa da biniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440681 42 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Radyo bilgileri carplay vs bağlayınca lazım oluyor. Bizde de olsa iyi olurdu. fiesta göstergesi takılır mı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl Yazar comment_440682 2 dakika önce, Ozan Kar yazdı: fiesta göstergesi takılır mı acaba Olmadı yazılımı alırsın sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20178 yıl comment_441895 Bu sefer olmuş. Kalite artışı bariz belli. Bu gidişle hatchback c ye kayacak gibi duruyor fiyatta zaten hiç b segmenti gibi değil. Ama özellikle iç tasarım ve ses sistemi beni benden aldı ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20178 yıl comment_441908 Geçenlerde motosiklet bakmaya başladım,geçenlerde dediğim haziran gibi filan Neyse nerden esti bilmiyorum ama chopper,touring,naked,enduro filan derken Honda CBR 250 RR diye bir makine gördüm euro 4 muhabbetinden avrupaya gelmiyormuş 2018 de gelecekmiş,açıp bakın fena bişey,neyse sonra Güzel Adam BARKIN öldü,sonra ilginç bir zam koydular motosiklete %20 ek gümrük vergisi Arada bir güzel bi masa kuralım diyosun chivasın,jack danielsin yanına yaklaşılmıyor,blue label raflarda bile yok,rakı desen 70 lik Tekirdağ Trakya 96 lira olmuş Fiestayla ne alakası var bunların derseniz ''kötü'' Fiesta olmuş 90.000 lira akıl alacak gibi deil,insanlara hayal kurdurmuyorlar Hanım ehliyet aldı bizim C5'e el koydu resmen,kötü dediğime bakmayın hani ne alınır hanıma ilk aklıma gelen Fiesta ama nasıl alınır Neyse şairin Güzel Günler Göreceğini iddia ettiği çocuklar çoktan doğdular ve öldüler,kaç kuşak geçti ama o güzel günler gelmiyor ama yinede bazen umut doluyor insan az da olsa insana umut saçan insanlar var hala yinede enseyi karartmamak lazım Çünki... Özgürlüğe,Kitaplara,Çiçeklere,Güneşe ve Aya sahip olan kimse hiç mutsuz olabilir mi??? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın