Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435796 Abi herkes drag yapabilir de herkes viraj alamaz. Dediğin doğru olsa da pratikte çok önemi yok. Otobanda virajlarda 120 düzlerde 200 üzeri ile giden bir çok insan olduğu söyleniyor. Bence virajda en az tırstırtanı seçelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435797 Drag yapmışlar ve beygirler savaşmış. Sıralama da beygir güçlerine göre olmuş. Sürpriz yok yani. Yarışmasalardı da bu sıralama tahmin edilebilirmiş. A45 in egzos sesleri güzelmiş ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435806 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Bu da çok sübjektif kalıyor. Hiç karşılaştırmaya gerek yok, alacak herkes kendi karşılaştırmasını kendi yapmalı. Ama madem hangisi daha hızlı anlamında sayısal değerli objektif bir şeyler arıyoruz; bence düz yoldaki drag/roll den ziyade pist tur zamanı daha doğru kriter olur demek istedim. Sen de haklısın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435824 Abi herkes drag yapabilir de herkes viraj alamaz. Dediğin doğru olsa da pratikte çok önemi yok. Otobanda virajlarda 120 düzlerde 200 üzeri ile giden bir çok insan olduğu söyleniyor. Bence virajda en az tırstırtanı seçelim İyi rakamlar 120 , 200 [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435880 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: M4 mü M140i olur ancak olsa olsa. 340 ps o da. M4 iyi olurdu hepsinin tozunu alırdı 430 arap atıyla bi M2 de olsa olurmuştu biraz adil olurdu o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435881 Lastiklerin markasından bahsedilmeyen bu tarz karşılaştırma testlerinden hoşlanmıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20178 yıl comment_435885 6 saat önce, Bekir B. yazdı: İyi rakamlar 120 , 200 Hız sınırını geçmeyen insanlar olarak bizi ilgilendirmiyor abi biliyorum da hani o kadar parayı verip hızlı gitmek isteyen olursa diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl comment_435899 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lastiklerin markasından bahsedilmeyen bu tarz karşılaştırma testlerinden hoşlanmıyorum... Bu tür performans araçlarında üretici en uygun lastiği kullanmayı tercih eder. Bu bağlamda sonucu pek etkileyecek bir fark oluşmayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl comment_435911 Tatlı hoş bir video. Bekarlık günlerimi anımsadım Bu otomobillerin hedef kitlesi performans sever gençler. Otomobilini kız arkadaşından daha çok seven geceleri onunla olmayı tercih eden yaramaz hızlı çocuklar için. Gece otobanda 80-200 rolling yapar bu arkadaşlar. Boş yollarda drag yaparlar. O yüzden yapılan test tam hedef kitleye uygun olmuş. Kendimden de biliyorum o yıllarda modifiyeli bir hothatch ile ferrari geçmek porsche geçmek gibi bir zevk vardır ki bu inanılmaz haz veren bir duygudur. Bu otomobiller o duyguyu vermek için varlar. Ağustos 25, 20178 yıl Ogün Özemre tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20178 yıl comment_435927 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lastiklerin markasından bahsedilmeyen bu tarz karşılaştırma testlerinden hoşlanmıyorum... Araba bu demek istiyorlar. Lastiği kötü olduğu için geride kalıyorsa bir araba, ona o lastiği koyanın hatası. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın