Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420891 Göstergeyi kodiaq'a da eklerler muhtemelen. Çalışması ancak yetişmiştir. Skoda sıkıcı tasarım çizgisinden çıkmaya başladı. Yine de önden bakıldığından, üç parça, kocaman simsiyah ızgaraları alt tampon siyahıyla birleşiyor. Kodiaq'a göre küçültümüş ancak hala ayrık olan far grubuyla pek bir çirkin, biraz da duster'ımsı. Arka stop grubu aşağıya doğru eğilince ilginç olmuş. Kugaya 10 basar ayrı (en azından ampulleri gizlemişler) İç tasarım basit, sade, şık .. Mayıs 19, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420900 Onu bunu bilmem VAG çalışıyor arkadaş, VW, Skoda, Seat hepsinde yeni ve giderek rafine modeller çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420939 Bence gayet başarılı, yalın ve işlevsel, aynı zamanda dinamik ve şık... 1.6 dizel otomatik yok satar. Tabii biraz da fiyata bakar... Mayıs 19, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420940 Qashqai ve türevlerini bitirecek bi SUV olmuş kesinlikle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420945 Cık, aynı fikirde değilim. Aracın tasarımı önden ve arkadan kötü. Yan profil tıpkı ateca'da olduğu gibi eski tiguan. Atecanın ilk 3'e yaklaşamadığı bu sınıfta, bu araç ilk beşe zor girer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 20179 yıl comment_420957 Benim gayet hoşuma gitti tipi. Yaşlılık bünyeye iyice sirayet ettiği için herhalde sade çizgili SUVlar gözüme hoş görünüyor bu aralar. Sadece sis farlarının neden orada olduğuna anlam veremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421005 16 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Cık, aynı fikirde değilim. Aracın tasarımı önden ve arkadan kötü. Yan profil tıpkı ateca'da olduğu gibi eski tiguan. Atecanın ilk 3'e yaklaşamadığı bu sınıfta, bu araç ilk beşe zor girer. Ben de senle aynı fikirde değilim SEAT atecayı bize değil Seatın güçlü olduğu ispanyolca konuşan pazarlar için yaptı. SEAT avrupada gazcı arabası olarak biliniyor. SUV hiiç uygun değil bu imaja. Ama Şkoda öyle değil ağır abi, olgun abi arabası ve ürün gamında kompakt ve large SUV çok ihtiyac duyduğu modellerdi. Başlıca tiguan ve biraz da kore japon SUV müşterisini çalabilir diye düşünüyorum . Tabii ki bu aktif info display benzeri gösterge ve HighLED ler en üst donanımda olacaktır. Minimum 150 diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421006 17 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Cık, aynı fikirde değilim. Aracın tasarımı önden ve arkadan kötü. Yan profil tıpkı ateca'da olduğu gibi eski tiguan. Atecanın ilk 3'e yaklaşamadığı bu sınıfta, bu araç ilk beşe zor girer. Qashqai'nin kendine has bir - benim kesinlikle göremediğim- cazibesi var, bu da özel bir müşteri grubu demek. Tıpkı Duster gibi... Yani Karoq ve Ateca Qashqai'den bence çok fazla çalmaz. Fiyatı uygun gelirse Tiguan'dan çalar, Tucson'dan çalar, Kadjar'dan çalar. Ama C7 segmenti çok kalabalık. İlk beş iddialı ama gerçek dışı bir hedef değil. Superb'in D1'de yaptığını neden tekrarlamasın? İddiaya girerim ki Kuga'dan çok satar. Tabii yerini aldığı Yeti'den de... Bu arada Tiguan D7 ama ekleyelim, ilk dört ay satışı 2575. Mayıs 20, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421007 Düşünmüyorum ya. Eğer olursa bir dahaki aracım suv olucak. Erol bunuda beğendi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421010 Vw dururken skoda veya seat niye alırım diye düşündüm.. Skodanın iç hacmi ve boyutları çok iyi ama her ikisi için de fiyat ilk tercih sebebi olur.Bu yüzden kodiaqın satmayacağını düşünüyorum nitekim ateca da satmıyor İyi fiyatla gelirse 1.6 dizel otomatikle gelirse o zaman tucsonun yerine oynayabilir.. Ama suv sınıfında (c-d diye ayrılıyo galiba ama ben hepsi için yazıyorum) Duster,qasqhai ve tiguan uzun süre daha ilk 3 olacaktır bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421013 19 dakika önce, Hilmi Solak yazdı: Vw dururken skoda veya seat niye alırım diye düşündüm.. Skodanın iç hacmi ve boyutları çok iyi ama her ikisi için de fiyat ilk tercih sebebi olur.Bu yüzden kodiaqın satmayacağını düşünüyorum nitekim ateca da satmıyor İyi fiyatla gelirse 1.6 dizel otomatikle gelirse o zaman tucsonun yerine oynayabilir.. Ama suv sınıfında (c-d diye ayrılıyo galiba ama ben hepsi için yazıyorum) Duster,qasqhai ve tiguan uzun süre daha ilk 3 olacaktır bence.. Kodiaqın satmadığını düşünmemelisiniz. Türkiye'ye gelenler dizel olmamasına rağmen daha yoldayken bitti.Her bayide 3-4 tane var hepsinde "Sahibimi buldum yolda görüşürüz" yazıyor. Eğer Karoq da Tiguandan ucuz olursa iyi satacak bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421025 Göz var nizam var demişler, böylesine silik bir tasarımın, alttaki araca rakip olabileceğini cidden düşünmüyoruz değil mi Bana göre kaşkay, basık iç tasarıma rağmen, dış tasarımındaki herkese hitap eden güzelliği ile epey daha lider kalır. Makyajlı hali de epey iyi oldu. (Kuga için iyi şeyler söylemek isterim ama, ford'un son yıllarda teknolojik anlamdaki yavaşlığı ve avrupa ford'un etkisizliği altında, bir süre daha arzuladığı satışlara ulaşması zor görünüyor) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421033 2 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Yaşla alakalı sanırım. 50 olunca böyle oluyor demek ki ama ben cidden üsttekini daha çok beğendim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421035 Evet tasarım sıradan ama işlevsellik daha yüksek... skoda tüm sınıflarda emsallerinden daha geniş ve kullanışlı.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın