Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erol Süzer

Üye
  • Toplam İleti

    190
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erol Süzer tarafından yazılan her şey

  1. Ne değişti veya sorun neydi bilmiyorum bu akşam kardeşimin evinin önünde kaldırıma yanaşırken sistem çalıştı. Park halinde çıkarken yine çalıştı doğru hatırlıyormuşum. Şimdi göstermez diyen iki farklı servise ne diyeyim bilemedim.
  2. Arkadaşlar merhaba iki gün önce kardeşimin ( aracımı ayda bir kullanır neredeyse) uyarısıyla farkettiğim birşey sormak istiyorum sizlere. Aracım 2015 titanium manuel otomatik parklı. Araç otomatik park ederken ekrandan aracın dört tarafını sensörler sayesinde sorunsuz görebiliyorum. Ama manuel park ederken sensörler ekranda sadece ön ve arka mesafeyi gösteriyor yanları göstermiyor. Şimdi sistemin bu şekilde çalışması normal mi? Akan trafikte yanımdan yakın geçen aracın ekrandan uyarısını veren sensör manuel parkta neden vermiyor. Benmi yanlış hatırlıyorum vermesi gerektiği önceden verdiği konusunda? Dün iki yetkili servise tlf da bu durumu anlattım bana sorun yok sistemin böyle çalıştığını söylediler. Kafam karıştı.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Dikiz aynalarıda bir sivrileşmiş sanki. Görüşe faydası olur mevcut focus daha oval dar duruyordu.
  4. Ben beğendim ama olacaksa bu rakamlarla benim için zor olsa da illede sedan.
  5. İçinde cd yok radyo kapalı ve açık hali.
  6. + bende de aynı kaçtır gözüme ilişiyor. Önceden böylemiydi yenimi farkettim bilmiyorum. Konu açmak için girdim karşıma çıktı.
  7. Bir benzeri farklı bir olay yaklaşık 1 yıl önce benimde başıma geldi. Ailemle aynı binada oturuyorum birgün annem ev telefonunu bir avukatın aradığını telefonda seni bekliyor hacizden bahsediyor diye kapıma geldi. Ne hacizi dolandırıcıdır diye düşünerek çıktım baktım telefona 2013 yılından zeytinburnunda bir tekstil atölyesinin elektrik borcunu(2500 tl) ödemediğim için haciz işlemlerini başlatacaklarını söyledi. İyide benim ne öyle bir atölyem var nede alakam Zeytinburnu na gezmeye bile gitmedim deyince. Hala dolandırıcı olduğunu düşündüğüm kadın ozaman bir yanlışlık olabilir gidin kuruma itiraz edin sonuç çıkana kadar işlemleri bekletelim not alın buda dosya numaranız deyince bende işin rengi değişti. Yakınımdaki bedaşa ordan Cevizlibağ merkeze itirazdı derken 1 günüm gitti .Keşifti incelemeydi 1 buçuk 2 ay geçti kurumdan cevap yok tabi bu arada avukatlık bürosundan durmadan icra ,haciz işlemleri ha başladı ha başlıyor aramaları, mesajlar derken. Son aramasında gezdiğim yerler yetmezmiş gibi birde beni bilmem kaçıncı icra dairesine yönlendirip oraya gidin bir itirazda oraya diye cümlesini bitirmeden girdim araya, hiçbir yere gitmiyorum iddia sahibi sizsiniz elinizde benim adıma kayıtlı fatura yada herhangi bir belge varsa buyrun gerekeni yapın. Aksi halde beni mesajlarla taciz edip aile huzurumu bile bozduğunuz için ben sizi dava edicem deyip kapattım. 1 hafta sonra tekrar arayıp isim benzerliği olduğunu söyleyip özür dilediler. Hemen kuruma gidip borcun bana ait olmadığına dair yazı aldım ne benzerliği bambaşka bir isim çıktı. Bundan alamadık şunu deneyelim belki alırız diye düşündüler.
  8. Anahtarı arka stopun üstüne koymuştum bagajı kapatınca bagaj kapağıyla stopun arasında kalmıştı valla kaydı düştü nasıl olduysa. Dünyalar benim oldu.
  9. Aynı durum yaz tatilinde benimde başıma geldi. Kumsalda çocuk arabasını bagaja koyarken şortum ıslak diye stop un üstüne koydum anahtarı. Çocuk güneşin altında yaşadığım sitresi anlatamam. Fordu aramak aklıma gelmedi ben direk kaskoyu aradım kaskonuz bozulmaz hemen çilingir gönderelim dedi. Verdikleri numarayı aradığımda bulunduğum adres bilgilerini verdikten sonra telefondaki bayan kapıya zarar verilebilir bilginiz olsun deyince ben size dönücem deyip kapadım tlf. Cam mı kapımı diye kısa bir düşünceden sonra arka kelebek camı kırmaya karar verdim uzun bir tel ve kekiç bulduktan sonra( yakındaki cafeden sağolsunlar) arka kelebek cama vurduğum 2 darbeden sonra tabi cam kırılmadı nasıl olduysa anahtar stopun üstünden bagaj kapağıyla tamponun arasına düştü tıkırtıdan farkettim . Tel yardımıyla tamponu kastırıp aldım anahtarı . Ve bunların hepsi 1 buçuk saat sürdü streste cabası. Benim hikayem böyle o yüzden sordum bilgi verdilermi diye.
  10. Nasıl açacakları konusunda bilgi verdilermi peki?
  11. Tamamı uzun yol (İstanbul/Sivas) klima 1. derece açık. Yakıt fişinin tekini kaybettim ? depo hesabı yapamadık.
  12. +1 test etmediysen focusu da bir dene. Aynı düşüncelerle dizel astra yı satıp benzinli focus aldım. Pişman değilim. Araçtan beklentin çok önemli karar vermende. Dizel araç satıp lpg li araç almak senede 10000 yapmayan biri için bana mantıklı gelmiyor.
  13. Müziğin verdiği titreme hafif flulaşmaya sebep oluyor ama senin dediğin gibi arkadan gelen aracın gözü alması gibi bir durum olmadı. Abi ne olursa olsun git servise çekinme. Sorun sıklığına bağlı gide gele samimi oluyorsun zaten. Benim eski opelde öyle olmuştu ( trim sesi).
  14. İç dikiz aynası ve tahmin ettiğim şeyse hareketli müzikte basla aynı ritimde titreme oluyor gözüme çarpmıştı. Servisin yapacağı birşey olmaz ona bence.
  15. Hocam kadın telefonda 1200 tl dedi. Dedim eninmisiniz aradığım 4. Cü servissiniz diğerlerine göre neredeyse 2 katı fiyat verdiniz. Kendinden emin daha ucuza imkanı yok olamaz o fiyatlarda bir tuhaflık var deyip 1200 e ikna etmeye çalıştı beni. Teşekkür edip kapattım telefonu. Daha 1-1,5 ayım var bakım süreme erken yapmaktan vazgeçtim bayramdan sonra en uygununa gidip yaptırıcam. Güzel bir tane özel servis var aklımda hep ama tabu işte yıkamıyorum. En azında şimdilik garanti bitenekadar.
  16. Evet arkadaşlar az önce bana yakın olan 4 yetkili servisten aldığım bakım fiyatları: Araç 2015 focus 10900 km benzinli manuel 2. Yaşı doldu 700-850-890-1200 rakamlara gel.. Değişecek olanlar ( söylenen) yağ, yağ filtresi, hava filtresi,polen filtresi, yakıt filtresi, karter tapa ve check-up.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.