Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Ford Kuga 1.5 Tdci Powershift İncelemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Serkan D. yazdı:

"Aracınızı iyice inceleyip bakacağız çözüm bulamazsak alıp yenisini vereceğiz"

Teknolojinin azizliğine uğramış ama en azından güvencesi var görünüyor.

• Yanıt 100
  • Görüntüleme 83,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eskisini izleyenler 11. dakikadan sonra devam edebilir efem.    

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bugün Yakup sayesinde epey kullandım bende.   En iyi tarafı 19 jantlar rağmen konforu. Bozuk hatta epey bozuk orman yollarına girdik. Sessiz ve rijit, Focusdan çok daha kaliteli hissiyatı veriyor.

• Bu kardeşi akşam uzunca test ettik  Şahsen sürüşünü umduğumdan iyi buldum. Öncelikle aynı focusta olduğu gibi olduğundan güçlü hissettiriyor ilk kalkış anındaki hantallığını hemencecik kapatıyor. 130-

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Zaten rengini istemeyerek almış(İnci siyahı)başka renk araç yokmuş ellerinde mecburen aldım diyor.En azından rengini istediğim bir araba alırım diyor.Tabi Ford kelek atmazsa... 

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel araba bu kuga yahu... Gerçekten şuan piyasada en çok beğendiğim araç belki de. HB dışına çıkacak olsam kendimi kuga için zorlardım. koyu gri (adını bilmiyorum rengin) ve st line, batmobil gibi olurdu :) 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Çok güzel araba bu kuga yahu... Gerçekten şuan piyasada en çok beğendiğim araç belki de. HB dışına çıkacak olsam kendimi kuga için zorlardım. koyu gri (adını bilmiyorum rengin) ve st line, batmobil gibi olurdu :) 

Senin beğendiğin manyetik gri.

Batmobile olmasını istiyorsan inci siyahı stline, zenon+camtavan+konfor paket bakan birdaha baksın.. :rocks:

Yanıtlama zamanı:

Özellikle merak ettim. Bugün arabayı çalıştırıp "servise götür" diyeceğim, bakalım ne yapacak :) Arızaya anlam veremedikleri için muhtemelen o şekilde dediler. Fabrika'dan bilgi bekliyorlardır.

Yanıtlama zamanı:

Gunaydin.Arkadasim servise gotur demis araba kendini yol kenarina park etmis. servise falan göturmemis.

--35 dakika sonra eklendi--

Forumda daha onceki iletilerde asiri voltaj yuklemesi diye gecmisti.belki de bahsettigim kuga yuksek gerilim hattinin yanindan gecmis ve etkilenmistir. zaten 3 _4 deneneden sonra arac calismis ama servis orada beklemesini istemis. arkadas antalyada seminerde gelsin gorusup sorarim son durumu.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. Arkadaşımın kugasi yine aynı şeyi yaptı. Servis inceledi sorun partikül filtresinin tıkanması çıktı.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

dün rampada ışıklarda bekliyorum start stop devrede.yol hafif ıslak kaygan,araçta 4 kişi yolcu var. resmen kalkmadı,pws saçmaladı.klima açıkmış gibi gaza basıyorum güç yok sonra topladı.Arabayı ilk aldığımda bir kaç defa  yazın klima açıkta yokuş yukarı bu şekilde davranmıştı klimadan dedik.Klima kapalı ilk defa oldu sonrasında problem yok

cvt'den sonra bu şanzıman değişik geliyor,

start stop devreye  girene kadar kalkışı etkiler mi acaba

Özkan Ç. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Özkan Ç. yazdı:

dün rampada ışıklarda bekiyorum.yol hafif ıslak kaygan,araçta 4 kişi yolcu var. resmen kalkmadı,pws saçmaladı.klima açıkmış gibi gaza basıyorum güç yok sonra topladı.Arabayı ilk aldığımda bir kaç defa  yazın klima açıkta yokuş yukarı bu şekilde davranmıştı klimadan dedik.Klima kapalı ilk defa oldu sonrasında problem yok

cvt'den sonra bu şanzıman değişik geliyor,

start stop devreye  girene kadar kalkışı etkiler mi acaba

Öncelikle şanzıman tipi ile kalkışta gaz yemesi değişmemesi gerekir keza klima da normal şartlarda hissedilir/kalkmıyor hissi yapmaması gerekir. Buradaki beklenti ve sürüşü bilmeden konuşuyorum tabii belki de size yetersiz geliyordur bir şeyler. 

Start&Stop eğimli yolda çalışıyor mu? (Rampa demiştiniz) Keza bunun olması da performansı etkilemez. 

Bir sorun hissediyorsanız servisinize danışmanız faydanıza :) 

Yanıtlama zamanı:

deneme sürüşünü ST line yapmıştım.Oda klima açıkken rampa da bu şekilde davranmıştı.Deneme sürüşü yaptıran kişi şanzıman bir sonraki vitesi beklettiği benimde gazı fazla vermediğim için gecikme kaynaklı açıklaması yapmıştı,mantıklı gelmişti o zaman benzinli cvt sonrası alışkanlıkları değiştireceğiz.Dün yolunda kaygan olmasından gaza asılmadım ama kalkış sonrası aracın yığılmasınada anlam veremedim.

Start stop rampada olsa devreye giriyor,

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

normal şartlarda hissedilir/kalkmıyor hissi yapmaması gerekir.

yapıyor, yani rampada klima açıkken kalkabilmek için gaza hatrı sayılır derecede daha fazla basmak gerekiyor. Hava iyice sıcaksa 1. ve 2. viteste araba tam bir kağnı oluyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.