Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2017 Çarpışma testlerindeki yıldız dağılımındaki değişiklikleri sürekli yazıp çiziyorduk, bir örneği daha geldi Ford Mustang. Bir çok sürücü desteği sun(a)maması ve arka koltuk güvenliğinin zayıf olması sebebiyle sadece 2 yıldız alabildi Mustang. Derhal makyajlıyı getirsin Ford Özellikle otomatik fren sistemi çok etkiliyor. Alıntı https://www.focusclubtr.com/topic/12218-amerikanın-kaslıları-ne-kadar-güvenli/#comment-365244 IIHS’nin üst düzey sonuç alan modellere verdiği ‘Top Safety Pick’ (Tüm sonuçlar ‘G’ olmalı) ödülünü almaya en çok yaklaşan model Mustang olmuş. Tavan dayanıklılığından ve ön çarpışma önleme sistemi bulunmadığından puanı kırılan Camaro iyi dereceyle ayrılmış fakat Challenger ise kabul edilebilir düzeyde kalarak daha fazla geliştirilmesi gerektiğini göstermiş. http://www.euroncap.com/en/results/ford/mustang/26063 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Bu devirde bu sonuç: Facia... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Mustang'ın arka kemerlerinde, gerdirici ve yük sınırlayıcı yokmuş Ondan fail olmuş arka kısımda. Kemer yok gibi bir şey oluyor teknik olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Bence çok önemli iki falsosu var: 1. Hem sürücü hem yolcu hava yastığı kafayı yakalayamıyor ve sürücü direksiyon, yolcu kokpite geçiriyor kafayı. 2. Ne ön ne arka koltuklarda boyun korunmuyor ve "whiplash" hasarına açık Bunlar yenilir yutulur şeyler değil. Acil düzeltme ve tekrarlatma gerek. Yine yazayım bu devirde 2 yıldızın özrü olmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Bak bu tam komedi Hemen baktım, Z4 üç yıldız almış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 11 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Bak bu tam komedi Hemen baktım, Z4 üç yıldız almış. O da 2015, 2016 olsa muhtemelen daha da azalacaktı puanı. 2016'da değişti malum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Tamda bu yüzden Mustang almıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Bu ne yahu!.. Gidip Egea alayım bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Artık yeni kasa alacağız mecbur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Arka koltukta oturan düşünsün ... bana ne (laf aramızda kalsın en iyi günümde oraya sığamam) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 Ford mekanik olarak değişiklik yapmadan sadece sürücü destek sistemlerini ekleyerek yıldızını 3'e çıkarttı. Temmuz 2017 ve sonrası sipariş edilen Mustang'larda standart olarak yer alan donanımlar şunlar oldu; Ön Çarpışması Yardımı (Yaya Algılama, İlerleme Çarpışma Uyarısı ve Otonom Acil Durum Frenlemesi ile) ve Şerit Yardımı. EK YENİLEMELER Emniyet sistemi, sürücü ve yolcu için hava yastığının taban boşluğunu önlemek için güncellendi. Otomatik hava yastığı devre dışı bırakma şimdi Euro NCAP'ın gereksinimlerini karşılayabilmekte. Yeni sonuç: euroncap-2017-ford-mustang-reassessment-datasheet.pdf Makyajlının eli kulağında olmasına rağmen böyle bir güncelleme beklemiyordum, şaşırdım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap