Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 parrot ck3100 dünyanın en uzun süre satılan elektronik eşyası sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 19 dakika önce, Ozan Kar yazdı: parrot ck3100 dünyanın en uzun süre satılan elektronik eşyası sanırım Ve dikkat ettiysen TR marketlerinden ucuz Bunu fark edene kadar alan aldı Fiyat yazılmamışki nasıl fark edesin 460 TL --2 dakika sonra eklendi-- Bundan da 60 lira istiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 460 TL OHA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hangi sayfa? Henüz yok çünkü. ----------- Fiesta,Focus ve Ranger için ufaktan PDF hazırlanmış. (Sanıyorum basit bir özet niteliğinde) Fiesta Aksesuar Katalogu.pdf Focus Aksesuar Katalogu.pdf Yeni Ranger Aksesuar Katalogu.pdf http://www.ford.com.tr/ford-servis/aksesuarlar Biraz araştırma yapıp ürünler hakkında yorumlarımı ilgili sorumluya ilettim, umarım bir faydam dokunmuştur; göreceğiz bakalım fordstil.com diye bir site var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bundan da 60 lira istiyorlar Radyo çekmemesi sorunu geçecekse verilir yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 31 dakika önce, H. Cenk yazdı: Radyo çekmemesi sorunu geçecekse verilir yani Ürün bu http://acvgmbh.de/home/sport-antenne/ Yüksek kaliteli AM / FM resepsiyona sahipmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 (düzenlendi) 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hangi sayfa? Henüz yok çünkü. ... Sayfa bu sabah itibarı ile yayına girdi. http://www.fordaksesuar.com/ tasarım falan da fena olmamış ... Aralık 22, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Kaan abi yazdığına göre, şimdi yorumları olan esirgemesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 C-max spoiler nasıl durur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Inceledim fakat fiyatlar yüksek geldi bana . Alt muhafaza 485 TL. Kendisi zaten serviste 215 TL . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 4 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Inceledim fakat fiyatlar yüksek geldi bana . Alt muhafaza 485 TL. Kendisi zaten serviste 215 TL . Almanya'da parçanın fiyatına baktın mı peki Aynı değildir onlar muhtemelen. € 158 --1 dakika sonra eklendi-- Ben neredeyse tüm ürün gruplarına baktım Euro/TL oranı en yüksek 16'' ve 17'' jantlar diğerleri hep uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Euro/TL oranı en yüksek 16'' ve 17'' jantlar diğerleri hep uygun. ...bazı ekipmanda (özellikle yerli imalat olanlarda) ek harç ve prosedür var. Örnek Egzoz sistemleri, Deri Döşeme, Amortisör, Jant vs.vs. Eeee... bunlar aynı değil ki, yerli imal egzoz ile benim sipariş ettiğim ekipman alakasız diyebilirsiniz (ama fark etmez) mevzuat böyle. bkn. ben bilmem, merkez bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Almanya'da parçanın fiyatına baktın mı peki Aynı değildir onlar muhtemelen. Almanya'da asgari ve ortalama ücret ne kadar peki? 1473 ve 2700 €. Peki Türkiye'de? 423 ve 500 € civarında. Ayağımızı bir yorgana göre uzatabilsek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 2 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Almanya'da asgari ve ortalama ücret ne kadar peki? 1473 ve 2700 €. Peki Türkiye'de? 423 ve 500 € civarında. Ayağımızı bir yorgana göre uzatabilsek... Benim söylediğim şey ile pek ilgisini anlayamadım. Yukardaki bilgilere tabii ki katılıyorum da burada ki çözüm ne bende ne de satan da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 11 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Almanya'da asgari ve ortalama ücret ne kadar peki? 1473 ve 2700 €. Peki Türkiye'de? 423 ve 500 € civarında. Ayağımızı bir yorgana göre uzatabilsek... Pek bunla alakası yok gibi geldi bana.. Almanyada focus kaç euro burada kaç euro . Kabaca eşit veya yakın ; demek ki asgari veya ortalama ücret alanlar değil daha üst gelir grubu bu arabayı alıyor (hemen her arabada durum aynı). Aksesuar için almanın ödediği euroyu da ödeyebili yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap