Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl Yazar comment_453765 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Şimdi kontrol ettim karttan, iptal olmuş, ödemesi geri gelmiş. Bari mail vs yollasalardı, o da spam'a gelmesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl comment_453767 2 minutes ago, Yakup Çağatay said: Bari mail vs yollasalardı, o da spam'a gelmesin Şimdi ben IoTa alıyorum, bu konuda da tiyoların var mı? Nasıl bir nostradamussun sen yahu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl Yazar comment_453768 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Şimdi ben IoTa alıyorum, bu konuda da tiyoların var mı? Nasıl bir nostradamussun sen yahu. "Ama yine de test sürecimize katkınızdan dolayı size site açılınca indirim kuponu tanımlayalım" da derler mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl comment_453769 Just now, Yakup Çağatay said: "Ama yine de test sürecimize katkınızdan dolayı size site açılınca indirim kuponu tanımlayalım" da derler mi ? Dememişler, deselermiş iyiymiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl Yazar comment_460676 12/18/2017 - 23:29 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: İşte online resmi alışveriş sitesi, alıyorsun evine geliyor. -bahsettiğimiz gibi- https://fordstilb2c.sanalmagaza.com Henüz resmi duyurusu yapılmadı, şu an alışveriş yapmamakta fayda vardır. https://www.fordstil.com adresine yönlendirmişler siteyi fakat hala resmi duyurusu yapılmadı ve güncel değil. Dikkat Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl Yazar comment_461959 2/17/2018 - 20:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: https://www.fordstil.com adresine yönlendirmişler siteyi fakat hala resmi duyurusu yapılmadı ve güncel değil. Dikkat Açılmış artık, atış serbest Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461971 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Açılmış artık, atış serbest Bir şey alayım dedim ama üyelik istiyor. İki farklı mail ile üye olmaya çalıştım. Akitivasyon için mail gönderdik diyorlar ama mail gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl Yazar comment_461972 Şimdi, Murat Kav. yazdı: Bir şey alayım dedim ama üyelik istiyor. İki farklı mail ile üye olmaya çalıştım. Akitivasyon için mail gönderdik diyorlar ama mail gelmiyor. Spam'e mi geldi acaba Gerçi bakmışsındır abi. Ben üye olmadım deneyeyim döneyim. Yine yoksa şikayet yollayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461974 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Spam'e mi geldi acaba Gerçi bakmışsındır abi. Ben üye olmadım deneyeyim döneyim. Yine yoksa şikayet yollayalım. spam'a düşmüş:) hem yhoo da, hem de gmailde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl Yazar comment_461992 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: spam'a düşmüş:) hem yhoo da, hem de gmailde SSS'te şu not var abi; Ayrıca Ford Stil, Ford Otosan, Koç Ailem ve Ford Life Card üyelerine siteye üye olmaları halinde özel avantajlar sunmaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl comment_462347 02.03.2018 - 22:42 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: SSS'te şu not var abi; Ayrıca Ford Stil, Ford Otosan, Koç Ailem ve Ford Life Card üyelerine siteye üye olmaları halinde özel avantajlar sunmaktadır. Benim de almak istediğim bir kaç bir şey vardı. Bugün unutmadım arabadaki lifecardı alıp eve çıkardım Kayıt oldum. Ancak Şahsuvarın 2015te bana verdiği lifecardın numarasını girince bulunamadı diyor. Dolayısıyla life card sahibi değil olarak kayıtlıyım bu durumda ve eğer indirim varsa aalamayacağım demek bu... Bu kartı aktive etmek falan mı lazım yoksa Kaanlar beni kandırdı fasülyeden kart mı tutuşturdu elime yoksa sistem hala patates kimse life card ile üye olamıyor mu ? Bir mesaj attım ama bakalım ne zaman dönerler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl comment_462351 10 dakika önce, H. Cenk yazdı: Benim de almak istediğim bir kaç bir şey vardı. Bugün unutmadım arabadaki lifecardı alıp eve çıkardım Kayıt oldum. Ancak Şahsuvarın 2015te bana verdiği lifecardın numarasını girince bulunamadı diyor. Dolayısıyla life card sahibi değil olarak kayıtlıyım bu durumda ve eğer indirim varsa aalamayacağım demek bu... Bu kartı aktive etmek falan mı lazım yoksa Kaanlar beni kandırdı fasülyeden kart mı tutuşturdu elime yoksa sistem hala patates kimse life card ile üye olamıyor mu ? Bir mesaj attım ama bakalım ne zaman dönerler.. Kartı ilk alırken, servis adına kayıt ettirip aktif hale getiriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl Yazar comment_462353 14 dakika önce, H. Cenk yazdı: Benim de almak istediğim bir kaç bir şey vardı. Bugün unutmadım arabadaki lifecardı alıp eve çıkardım Kayıt oldum. Ancak Şahsuvarın 2015te bana verdiği lifecardın numarasını girince bulunamadı diyor. Dolayısıyla life card sahibi değil olarak kayıtlıyım bu durumda ve eğer indirim varsa aalamayacağım demek bu... Bu kartı aktive etmek falan mı lazım yoksa Kaanlar beni kandırdı fasülyeden kart mı tutuşturdu elime yoksa sistem hala patates kimse life card ile üye olamıyor mu ? Bir mesaj attım ama bakalım ne zaman dönerler.. Dönmezlerse söyle abi dürteyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl comment_462359 Lifecard ile ilgili benim de sıkıntım var. C-max alırken verdikleri lifecard, telefon numarasına kayıtlı. Ama o lifecard'ı kaybettim. Yeni kartı da, bu numara kayıtlı kart var deyip reddediyor feressiz sistem. Mesai saatleri içinde aramak lazımmış, 6 aydır arayamadım Bu arada Cumartesi gözlük sipariş ettim ama henüz hazırlanıyor diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20188 yıl comment_462422 17 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Dönmezlerse söyle abi dürteyim Herhangi bir cevap gelmedi daha. Şahsuvarı aradım sizin life card aktif görünüyor dediler. Sorun diğer taraftadır yine de gelirseniz bir bakarız dediler. Madem aktif niye çağırdılar. Kime güveneyim bilemedim. Ben gene de fordstil de sorun olduğunu düşünüyorum. Pek pahalı sipariş de vermemek lazım bence Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın