Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Stil - Aksesuar, Giyim, Model Araç Artık Online Satın Alınabilecek.

Featured Replies

• Yanıt 119
  • Görüntüleme 22,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

2013 yılında bahsettiğim online store nihayet devreye giriyor.  eski başlık Web sitesini canlı canlı gördüm artık şüphe yok  2 Bölüm de devreye giriyor lifestyle ve aksesuar olarak.   A

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... Sayfa bu sabah itibarı ile yayına girdi. http://www.fordaksesuar.com/     tasarım falan da fena olmamış ... 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örneğin 18'' ve 19'' jant için gerekli parça notları mevcut sistemde yani Direksiyon sınırlayıcı bu da 115 TL     --38 dakika sonra eklendi--   700 TL de bu      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 minutes ago, Yakup Çağatay said:

Bari mail vs yollasalardı, o da spam'a gelmesin :D 

iade.png.a2104553301cc08842e921678abecc6a.png

Şimdi ben IoTa alıyorum, bu konuda da tiyoların var mı?

Nasıl bir nostradamussun sen yahu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Ö. yazdı:

iade.png.a2104553301cc08842e921678abecc6a.png

Şimdi ben IoTa alıyorum, bu konuda da tiyoların var mı?

Nasıl bir nostradamussun sen yahu.

"Ama yine de test sürecimize katkınızdan dolayı size site açılınca indirim kuponu tanımlayalım" da derler mi ? :D

Yanıtlama zamanı:
Just now, Yakup Çağatay said:

"Ama yine de test sürecimize katkınızdan dolayı size site açılınca indirim kuponu tanımlayalım" da derler mi ? :D

Dememişler, deselermiş iyiymiş.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12/18/2017 - 23:29 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

İşte online resmi alışveriş sitesi, alıyorsun evine geliyor. -bahsettiğimiz gibi-

https://fordstilb2c.sanalmagaza.com

Henüz resmi duyurusu yapılmadı, şu an alışveriş yapmamakta fayda vardır.

Screen Shot 2017-12-18 at 23.27.17.png

https://www.fordstil.com

adresine yönlendirmişler siteyi fakat hala resmi duyurusu yapılmadı ve güncel değil. Dikkat :) 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2/17/2018 - 20:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

https://www.fordstil.com

adresine yönlendirmişler siteyi fakat hala resmi duyurusu yapılmadı ve güncel değil. Dikkat :) 

Açılmış artık, atış serbest :) 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Açılmış artık, atış serbest :) 

Bir şey alayım dedim ama üyelik istiyor. İki farklı mail ile üye olmaya çalıştım. Akitivasyon için mail gönderdik diyorlar ama mail gelmiyor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Murat Kav. yazdı:

Bir şey alayım dedim ama üyelik istiyor. İki farklı mail ile üye olmaya çalıştım. Akitivasyon için mail gönderdik diyorlar ama mail gelmiyor. 

Spam'e mi geldi acaba :P Gerçi bakmışsındır abi. Ben üye olmadım deneyeyim döneyim. Yine yoksa şikayet yollayalım.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Spam'e mi geldi acaba :P Gerçi bakmışsındır abi. Ben üye olmadım deneyeyim döneyim. Yine yoksa şikayet yollayalım.

spam'a düşmüş:) hem yhoo da, hem de gmailde

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Murat Kav. yazdı:

spam'a düşmüş:) hem yhoo da, hem de gmailde

SSS'te şu not var abi;

Ayrıca Ford Stil, Ford Otosan, Koç Ailem ve Ford Life Card üyelerine siteye üye olmaları halinde özel avantajlar sunmaktadır.

Yanıtlama zamanı:
02.03.2018 - 22:42 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

SSS'te şu not var abi;

Ayrıca Ford Stil, Ford Otosan, Koç Ailem ve Ford Life Card üyelerine siteye üye olmaları halinde özel avantajlar sunmaktadır.

Benim de almak istediğim bir kaç bir şey vardı. Bugün unutmadım arabadaki lifecardı alıp eve çıkardım :) Kayıt oldum. 

Ancak Şahsuvarın 2015te bana verdiği lifecardın numarasını girince bulunamadı diyor. Dolayısıyla life  card sahibi değil olarak kayıtlıyım bu durumda ve eğer indirim varsa aalamayacağım demek bu...

Bu kartı aktive etmek falan mı lazım yoksa Kaanlar beni kandırdı fasülyeden kart mı tutuşturdu elime :) yoksa sistem hala patates kimse life card ile üye olamıyor mu ? Bir mesaj attım ama bakalım ne zaman dönerler..

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Benim de almak istediğim bir kaç bir şey vardı. Bugün unutmadım arabadaki lifecardı alıp eve çıkardım :) Kayıt oldum. 

Ancak Şahsuvarın 2015te bana verdiği lifecardın numarasını girince bulunamadı diyor. Dolayısıyla life  card sahibi değil olarak kayıtlıyım bu durumda ve eğer indirim varsa aalamayacağım demek bu...

Bu kartı aktive etmek falan mı lazım yoksa Kaanlar beni kandırdı fasülyeden kart mı tutuşturdu elime :) yoksa sistem hala patates kimse life card ile üye olamıyor mu ? Bir mesaj attım ama bakalım ne zaman dönerler..

Kartı ilk alırken, servis adına kayıt ettirip aktif hale getiriyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Dönmezlerse söyle abi dürteyim :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Lifecard ile ilgili benim de sıkıntım var. C-max alırken verdikleri lifecard, telefon numarasına kayıtlı. Ama o lifecard'ı kaybettim. Yeni kartı da, bu numara kayıtlı kart var deyip reddediyor feressiz sistem. Mesai saatleri içinde aramak lazımmış, 6 aydır arayamadım :)

Bu arada Cumartesi gözlük sipariş ettim ama henüz hazırlanıyor diyor.

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Dönmezlerse söyle abi dürteyim :yeah: 

Herhangi bir cevap gelmedi daha. 

Şahsuvarı aradım sizin life card aktif görünüyor dediler. Sorun diğer taraftadır yine de gelirseniz bir bakarız dediler. Madem aktif niye çağırdılar. 

Kime güveneyim bilemedim. 

Ben gene de fordstil de sorun olduğunu düşünüyorum. Pek pahalı sipariş de vermemek lazım bence 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.