Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485276 Merhaba Kilitli bijon 1 751 660 parça kodlu elinizde var mı? Sete özel anahtarı dahil mi? Bir set fiyatı nedir? Özel anahtarı dahil olarak. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla Ekim 31, 20187 yıl Mustafa Şen. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20187 yıl comment_485295 bunlar çabuk bozuluyor yalnız önceki aracımda kullanmıştım daha kalitelileri mevcut onlardan alın nacizane tavsiyem dağ başında lastik patlar sıyırır çekici ile tornacıya gitmek zorunda kalırısınız... Ekim 31, 20187 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20187 yıl comment_486882 31.10.2018 - 07:24 tarihinde, Mustafa Şen. yazdı: Merhaba Kilitli bijon 1 751 660 parça kodlu elinizde var mı? Sete özel anahtarı dahil mi? Bir set fiyatı nedir? Özel anahtarı dahil olarak. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla Merhaba Serkan beyin dediği gibi orijinal ürünler kapaklı olarak üretilmiş yani tek gövde değil. Üst kapak düşünce lastik değiştirmeniz gereken bir durumda bijon anahtarı açmıyor . Bu yüzden yerli/ithal olarak üretilen somunları tedarik etmenizi öneririm. Tanesinin 5 tl fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20187 yıl Yazar comment_486972 31.10.2018 - 09:48 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: bunlar çabuk bozuluyor yalnız önceki aracımda kullanmıştım daha kalitelileri mevcut onlardan alın nacizane tavsiyem dağ başında lastik patlar sıyırır çekici ile tornacıya gitmek zorunda kalırısınız... 20 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Merhaba Serkan beyin dediği gibi orijinal ürünler kapaklı olarak üretilmiş yani tek gövde değil. Üst kapak düşünce lastik değiştirmeniz gereken bir durumda bijon anahtarı açmıyor . Bu yüzden yerli/ithal olarak üretilen somunları tedarik etmenizi öneririm. Tanesinin 5 tl fiyatı var. Serkan Bey , ER-OL Otomotiv her birinize çok teşekkür ederim. Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Er-Ol Otomotiv olarak kalitelisi elinizde var ? Gerçi ben 26 yıldır istavroz anahtarını her aracımda bulundururum. Bazen bijonlar inatçı olabiliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın