Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Arka Cam Rezistansının Otomatik çalışması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Furkan İlker Özmen yazdı:

selçuk bey nerelisiniz ?

Pm attım ?

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 9,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O devreye girmiyorsa ben giriyorum amaaan,Allah başka dert vermesin boşverin abicim

• Valla bende ışık da yanmıyor.  --0 dakika sonra eklendi-- Çalışıyor mu acaba diye emin olmak için arada aç kapa yapıyorum, ışığı görüp rahatlıyorum 

• Pardon da görmediğini görmedik ten sonra arkaya bakmıyorsun demektir, çalışsa ne olur çalışmasa ne? Ben otomatik devreye girdiğine hiç şahit olmadım. Arka camın buğulanması bizim ısılarda çok nad

Yanıtlama zamanı:

2012 titanyum smart aracımda otomatik değil. Ancak tüm gücü ön cama veren tuşa bastığımda arka cam rezistansı da kendiliğinden açılıyor. Otomatik olmasının bence de önemi pek yok.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Semih O. yazdı:

Valla bende ışık da yanmıyor. :zha:

--0 dakika sonra eklendi--

Çalışıyor mu acaba diye emin olmak için arada aç kapa yapıyorum, ışığı görüp rahatlıyorum :)

O da güzelmiş :zha:

4 saat önce, Selçuk Özmen yazdı:

2012 Focus 3 titanyum öncam rezistans li model aracımda 4 derecenin altında otomatik devreye giriyor du; 2013 Focus titanium smart paket aracımda manuel olarak açıyorum?

Ford gerçekten ilginç şeyler yapıyor. Anlamak için deli olmak lazım. :/

4 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Otomatik olarak çalıştığını anlayana kadar neler geldi aklıma. Biniyorum araca, rezistans ışığı yanıyor. Arka cam temiz ama bu çalışıyor. Ben bunu ne zaman çalıştırdım, niye çalıştırdım.. Aha kafayı yiyorum bunuyorum telaşıyla bayağı bir süre geçirdim. 

Aynı süreci ben de yaşadım :zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 saat önce, Volkan Ö. yazdı:

Mk3'te otomatik çalışıyor. Otomatik devreye girmeyenler normalde siz devreye alabiliyor musunuz? Arızalı olmasın

Manuel olarak devreye alabiliyorum. Çalışmasında bir problem yok.

Yanıtlama zamanı:

2011 ilk focus 3 lerden style plus . ön cam ısıtma da mevcut , ancak ne ön ne arka otomatik devreye girmiyor. Manuel devreye alındığında ön cam bir süre sonra devreden çıkıyor yeniden tuşa basmak gerekiyor.Otomatik devreye girdiğini yazan saygıdeğer arkadaşlara imrendim şimdi. peki bizim araçlarda otomatik devreye girmesi için ne yapmak gerekli, bu önemli çünkü burası şu anda -10 derece .:wacko:

Erkut Ertekin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şimdi anlamadığım bir husus var,otomatik devreye giren araçlarda tuştaki ışık yanıyor mu yanmıyor mu? MCA'da yanmıyor sanırım,peki ya F3'te? Yanmadan otomatik çalışıyorsa ben bunu zaten anlamam ki otomatik mi değil mi :D Gider paşa paşa basarım o düğmeye, görürüm mis gibi sarı ışığımı ohh...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Erkut Ertekin yazdı:

2011 ilk focus 3 lerden style plus . ön cam ısıtma da mevcut , ancak ne ön ne arka otomatik dereye girmiyor. Manuel devreye alındığında ön cam bir süre sonra devreden çıkıyor yeniden tuşa basmak gerekiyor.Otomatik devreye girdiğini yazan saygıdeğer arkadaşlara imrendim şimdi. peki bizim araçlarda otomatik devreye girmesi için ne yapmak gerekli, bu önemli çünkü burası şu anda -10 derece .:wacko:

Aracımda ön cam buz çözücü de mevcut, tıpkı arka cam buz çözücü de olduğu gibi bu ekipmanı da manuel kumanda ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Semih G. yazdı:

Şimdi anlamadığım bir husus var,otomatik devreye giren araçlarda tuştaki ışık yanıyor mu yanmıyor mu? MCA'da yanmıyor sanırım,peki ya F3'te? Yanmadan otomatik çalışıyorsa ben bunu zaten anlamam ki otomatik mi değil mi :D Gider paşa paşa basarım o düğmeye, görürüm mis gibi sarı ışığımı ohh...

yanmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Arka cam ısıtma var sadece. Araba kendisi ihtiyaç duyduğu hava sıcaklıklarında otomatik devreye alıyor. Ve otomatik olarak devreye girdiğinde tuş ışığı yanmıyor. Anlaşılan o ki. Sürücü nün unutabileceğini düşünerek ford mühendisleri bir nevi güvenlik önlemi olarak programlamış. İyi de yapmışlar. Görmek herşeydir.

Yanıtlama zamanı:

Pardon da görmediğini görmedik ten sonra arkaya bakmıyorsun demektir, çalışsa ne olur çalışmasa ne?

Ben otomatik devreye girdiğine hiç şahit olmadım. Arka camın buğulanması bizim ısılarda çok nadir zaten. Ama otomatik olmasını da istemem. 

Mühendislere not: Çalışıyor ise lambası yanmalı, işinizi tam yapın. 

Yanıtlama zamanı:

Abi işte biz hava soğuk olduğu için hemen farkediyoruz. Butona basmasakta camın çözüldüğünü görüyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Sabah arabaya bindik hava -10 derece,önce aracı sonra kaloriferi çalıştırdık ee arka cam buz, o alet otomatik açıldı mı açılmadı mı ben onu görmeyi bekleyemem ki direk basar geçerim düğmeye. Otomatik açılıyorsa ışığının da yanması gerekirdi bence.

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2012 ve 2013 mk3 araçlarımda belirli bir sıcaklığın altında otomatik devreye giriyor ve ışık yakıyordu, 2015 mca aracımda da devreye giriyormuş (yaşayarak öğrendim) ama ışık yanmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada F2'de çalıştığında ışığı da yanıyordu hatırladığım kadarıyla; ki ışık yansa ne olur yanmasa ne olur araba lazımken çalıştırıyor ve işi bitince kapatıyor kendini. Sürücü bu özelliği bildiği sürece problem nedir?

Kılavuza baktım 2016'da göremedim özelliği.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik çalışıyordu, lamba yanmıyordu, ama artık otomatik çalışmıyor. acaba yukarıda arkadaşın yazdığı gibi biz ön cam tam üflemeye geçirip dışarısı - olunca mı otomatik çalışıyor, haftaiçi deneyeceğim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.