Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20169 yıl comment_394144 Kışın motor ısınana kadar zaten kimse kaloriferi açamazki. Bu aralıkta sen unutsan dahi arka cam ısıtmayı araba kendisi açıyor. Ha ışık yansa daha iyi olurdu ama yanmıyor. Otomatik çalışsın da ışık olmasın napalım. Ben çok kez gördüm. Arabanın üstü kar. Yola çıkacam. Motoru çalıştırıp inip temizlik yaparken arka camın erimeye başladığını çok kez gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20169 yıl comment_394150 Otomatik te çalışıyor, ışıkta yanıyor misss [emoji41] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394210 19 saat önce, Semih G. yazdı: Sabah arabaya bindik hava -10 derece,önce aracı sonra kaloriferi çalıştırdık ee arka cam buz, o alet otomatik açıldı mı açılmadı mı ben onu görmeyi bekleyemem ki direk basar geçerim düğmeye. Otomatik açılıyorsa ışığının da yanması gerekirdi bence. Kendi açımdan örnek vereyim; Sivas'ta hava sıcaklığı sabahları şu aralar -15leri görüyor. Aracı çalıştıyorum ön cam buz(ben de ön camda ısıtıcı yok). Kalöriferi açıyorum ön camı dışardan açana kadar bakıyorum arka cam açılmış. Belki 10 çalıştırmanın 9unda unuttum arka camın ısıtıcısını devreye sokmayı. Benim için büyük kolaylık. Gerçekten güzel bir uygulama. Isı düğmesini sadece kar yağınca arka camlarını temizlerken kullanıyorum. Bu arada sistem otomatik devreye giriyorsa düğme ışığı yanmıyor. Yanılmıyorsam 4veya 5 dakika çalışıyor sonra kapanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394377 2011 ilk focus 3 lerden style plus . ön cam ısıtma da mevcut , ancak ne ön ne arka otomatik devreye girmiyor. Manuel devreye alındığında ön cam bir süre sonra devreden çıkıyor yeniden tuşa basmak gerekiyor.Otomatik devreye girdiğini yazan saygıdeğer arkadaşlara imrendim şimdi. peki bizim araçlarda otomatik devreye girmesi için ne yapmak gerekli, bu önemli çünkü burası şu anda -10 derece . Bende de 2011 style plus var ve bende 4 derece altı otomatik devreye giriyor. Sizin bir yanlışınız var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394387 Bir saat önce, Hakan G. yazdı: Bende de 2011 style plus var ve bende 4 derece altı otomatik devreye giriyor. Sizin bir yanlışınız var. Merhabalar Hakan Bey, ben de o yanlışlığı bulmaya çalışıyorum Neden devreye girmiyor diyorum. sorun var belli , çözüm aramaktayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394393 O devreye girmiyorsa ben giriyorum amaaan,Allah başka dert vermesin boşverin abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394649 10.12.2016 - 09:29 tarihinde, Ercan Gülmez yazdı: Bende görmedim otomatik devreye girdiğini ama manuel olarak çalışıyor aracım mk3 2013 Dün anladım ki benim aracımda da otomatik çalışıyor ve ışığı yanmıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın