Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kesinleşen 2017 ötv Oranları Açıklandı

Featured Replies

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 12,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hep beraber fakirleştiğimiz için 2.el fiyatını arttırmak istese de alıcı bulmakta zorlanacak.   Gelin bir oyun oynayalım, metindeki yanlışları bulunuz... Mesela: Çok değerli görüşl

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Oooo bütün fakirler buraya toplaşmış, isyan ediyorsunuz bakıyorum.  Şükredin halinize en azından binecek arabanız var. Ben halimden memnunum, köprümüz var, duble yollarımız var... 

• Cem Boneval
    Cem Boneval

ÖTV zammını yok hükmünde sayan vatandaş umduğunu bulamayınca galeri sahibine sert çıktı: ''Sen kimsin yaa!'' ZAYTUNG

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Semih'in aktardıklarını görünce gözlerime inanamadım. Resmen dalga geçiyorlar.

Neyse, 2019'da yerli arabaya bineceğiz, sıkalım biraz daha dişimizi, 2 yıl kaldı. Çok merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak, fabrikasını bile çok iyi gizliyorlar yerli arabanın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Aaaa aşkolsun...

Kandırılıyorsun, tıpkı hükümetimiz gibi.

Bir an durup, acaba ben ne dedim diye düşünüyor mu bakan merak ediyorum.

%60 yaptık ve indirdik nasıl bir açıklama tarzıdır? Anlayamıyorum. Sanki %60'a 6 ay önce çıktı, şimdi indi.

Yanıtlama zamanı:

Oooo bütün fakirler buraya toplaşmış, isyan ediyorsunuz bakıyorum.:kıhkıh:  Şükredin halinize en azından binecek arabanız var. Ben halimden memnunum, köprümüz var, duble yollarımız var... 

Yanıtlama zamanı:

İş siyasete kayacak ama kaysın umrumda değil.

Bu adamlar oy aldıkları tabakanın bu açıklamayı anlamayıp yutacağına,inanacağına,''bak gördün mü adamlar hep halka çalışıyor'' diyeceklerine  emin oldukları için bu kadar saçma ve aptalca konuşabiliyorlar. Şunu ilk okul matematiğini görmüş ve okuma yazmayı sökmüş bir çocuk okusa anlayacaktır ama o evinde zor tutulan kesim anlamayacak,anlamadığı gibi harika bir şeymiş gibi sonuna kadarda savunacaktır. Bende buna adım gibi eminim.

Neredeydi Alperen abinin yurt dışı ile ilgili konusu...

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

TDK'yı göreve çağırıyorum. Artık kavramaları gerçek değil hökümetlerin kullandığı anlamda yeniden düzenlemeli. Mesela; "Ekonomik reform" kelimesini "halkı katmerli şekilde soymak" olarak değiştirerek işe başlayabilirler.

Yanıtlama zamanı:

batakliga saplandik, cirpindikca dibe vuruyoruz.

elimizden tutup cikarmaya calisan da yok. cirpinip biran once dibi mi boylamali, yoksa biraz daha yasayabilmek icin serbest mi birakmaliyiz?

Yanıtlama zamanı:

İyice koyunlaştırıyorlar yeni sistem düzenlemesi onu gösteriyor. Tabi anlamayana çok güzel işler yapıyorlar. Önce inşaat sektörü ile krizi teğet geçtik şimdi gözleri otomotiv sektöründe...Bu sektörle de teğet geçer umarım.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Bunu şuan herkes anlar bence, ama ilerde kayıtlarda böyle gözükecek :D 'indirim,iyileştirme'

Hiç umudum yok, ne yazık ki. Sağda,solda ve yandaş kesimlerde ''iyi'' olduğuna dair belirtmeler kesin çıkacaktır tabi ona şüphe yok.

Neyse ne demiş ekşici, millete black friday bize black dick :smiley2k:

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı Cumalar diyerek başlayayım bari:)

Bizde Cuma o kadar hayırlıdır ki 

--Bütün zamlar cuma yapılır

--Meclisten geçmez denilen yasa cuma geçer

--HAdi canım diyeceğiniz herşey Cuma olmuştur son 15 yılda....

Cuma nın hayırı ve 2002 den sonra bu kadar yayıulması bundandır ''hayırlı cumalar ' denilmesinin:)

Facebook u açarsınız iki arapça photoshop yazı (içeriğini anlamasakta ) altında büyük puntolarla HAYIRLI CUMALAR

Altında kim amin der?

Bu da yine hayırlı bir cuma idi.

Ancak biz araba severler için kelimenin tam anlamı ve USA da ki gibi

BLACK FRIDAY bu olsa gerek

hepinize hayır LI CUMALAR...

Artık hayır deyin lütfen :)

:aman:

Yanıtlama zamanı:

Değişimi görmek gerek. Eskiden krizler ve devalüasyonlar aşırı üretim temelli ve bunun finans sektörüne yansımasıyla olurdu. Şimdi günde üç defa canlı yayında atar yaparak gerçekleşiyor. Bu da aşırı düzeyli bilinçli halkımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Satan razı, alan razı. Beğenmeyenler GO HOME!

Yanıtlama zamanı:

Bunun adı kabaca %5-8 genel ÖTV zammı demek. kılıfına uydurulmuş, sanki aşamalı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.