Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386139 Aile genişledi. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-kuga-vignale-ve-edge-vignale-satisa-basliyor/ Türkiye'ye 2.0 TDCI Kuga Vignale gelecek. --51 dakika sonra eklendi-- Bunlar da lansmandan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386164 Bana Endonezyayı hatırlatıyorlar. Yerden yüksek MPV'ler diyarı. Bazen ben bile anlamıyorum bu Ford'u Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl Yazar comment_399277 Kuga Vignale İngiltere'de 1.5 TDCI ve 1.5 TDCI PowerShift ile de satılmaya başladı. Türkiye listelerinde sadece 2.0 TDCI gözüküyordu, onu silsinler 1.5'ler ile getirsinler. Nasıl olsa standart Titanium üstü 70 bin barajını geçecek en azından içi deri vs olur. Sadece donanıma para verilmemiş olur özel bir araç olur. Vignale, Titanium X'ten sadece 2000 Pound pahalı. Koyu siyahlar ikisinde de olanlar. Kırmızılar diğerine göre artılar. Not: Vignale üstüne cam tavan ve koltuk ısıtma üstüne eklenebiliyor. Titanium'a da Vignale özel detaylar hariç diğerleri eklenebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl Yazar comment_399414 İlgili fikri face'e yazdım, desteklerseniz belki farkedilebilir ve gelir 3.parti uygulamalar için link Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399455 Ben pek beğenmiyorum bu tasarımı. İçerideki deri göğüs, çok amatörce duruyor. Zaten deri parçaları bir kenara atarsak, bu arabayı özel kılan bir şey de yok. Jantları güzel, keşke titanyum bu jantlarla gelseydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl Yazar comment_399456 Ben mondeo vig'i canlı gördüm/bindim içine, derisi şusu busu gayet iyiydi. Farkı deriler ve daha titiz üretim ve boya işte o kadar zaten fiyat farkı da o kadar. (Özel hizmetler hariç tabii.) --5 dakika sonra eklendi-- 15 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: gelseydi Abi sen asıl 'LED tail lamps'a ne diyorsun? Diğerlerinde yok diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399468 33 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi sen asıl 'LED tail lamps'a ne diyorsun? Diğerlerinde yok diyor. Bir yanlışlık olabilir mi? Benim gördüğüm tüm kugalarda resimdeki tail lamp'lar var. Youtube'daki videolar da bunu destekliyor. Sadece ST Line'da ölü bölgeler biraz karartılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20179 yıl comment_399490 20 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Kuga Vignale İngiltere'de 1.5 TDCI ve 1.5 TDCI PowerShift ile de satılmaya başladı. Türkiye listelerinde sadece 2.0 TDCI gözüküyordu, onu silsinler 1.5'ler ile getirsinler. Nasıl olsa standart Titanium üstü 70 bin barajını geçecek en azından içi deri vs olur. Sadece donanıma para verilmemiş olur özel bir araç olur. Vignale, Titanium X'ten sadece 2000 Pound pahalı. Koyu siyahlar ikisinde de olanlar. Kırmızılar diğerine göre artılar. Not: Vignale üstüne cam tavan ve koltuk ısıtma üstüne eklenebiliyor. Titanium'a da Vignale özel detaylar hariç diğerleri eklenebiliyor. Premium floor mats with double stitching.... Ben böyle bi çingenelik görmedim. Çift dikiş attım diye övünen Ford Marketingcileri, topunuzun başı dikiş makinasına sıkışsada üstüne çift dikiş atsalar. Ocak 10, 20179 yıl Servet Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399720 1/11/2017 - 00:03 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Premium floor mats with double stitching.... Ben böyle bi çingenelik görmedim. Çift dikiş attım diye övünen Ford Marketingcileri, topunuzun başı dikiş makinasına sıkışsada üstüne çift dikiş atsalar. Biliyorsundur, bu hep vardı ve aksesuar olarak satıyorlardı. Normalinin 2,5-3 katı fiyatı var. Vignale'den bu farkı boşuna almıyoruz diyor adamlar, içinde neler neler var standart olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399784 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Biliyorsundur, bu hep vardı ve aksesuar olarak satıyorlardı. Normalinin 2,5-3 katı fiyatı var. Vignale'den bu farkı boşuna almıyoruz diyor adamlar, içinde neler neler var standart olarak Abi... burdaki soylemek istedigim bunu yaziyor olmalari. Banane ki kac dikis attiklari, marketingci agzindan nefret ediyorum. Bilhassa lame buluyorum. Ocak 12, 20179 yıl Servet Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400772 1/10/2017 - 23:09 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Hatalıdır umarım, ben anlayamadım Yakup, sahiden iki farklı tip stop grubu varmış. Halka led, Amerikanyalılarda yok. Onun yerine fren ledleri çift kademe çalışıyor (led de olmayabilir). Hatta oradaki vatandaş kızgın, neden bizde Avrupadaki gibi değil diye. Bu durumda, Avrupadakilerde de belirli modellere halka led koyabilirler. Sadece vignale'de bunu koyarlarsa ben de onların, trendinin, pazarlamasının vs işte ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl Yazar comment_400793 2 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Yakup, sahiden iki farklı tip stop grubu varmış. Halka led, Amerikanyalılarda yok. Onun yerine fren ledleri çift kademe çalışıyor (led de olmayabilir). Hatta oradaki vatandaş kızgın, neden bizde Avrupadaki gibi değil diye. Bu durumda, Avrupadakilerde de belirli modellere halka led koyabilirler. Sadece vignale'de bunu koyarlarsa ben de onların, trendinin, pazarlamasının vs işte ... Tamam çözdüm şimdi aklıma geldi Bu Vignale, diğerlerinde şu cızgı yok. Fren yerinde sabit 3 kalın şerit var. Titanium Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400796 Ama bak, 5612'de var. Vignale değil .. Benim tahminim, ST Line'larda yok, ama titanyumlarda olacak.. Ocak 17, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl Yazar comment_400799 1 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Ama bak, 5612'de var. Vignale değil .. Bu fark nedir o zaman Anlamadım o zaman ben Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın