Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 @Ozan Kar videoda anlatılmak istenen tam olarak bu mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 1 saat önce, Göksel Yaman yazdı: @Ozan Kar videoda anlatılmak istenen tam olarak bu mu ? tavan lambasının üzerinde bir modül olmadan olmaz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 2 saat önce, Göksel Yaman yazdı: @Ozan Kar videoda anlatılmak istenen tam olarak bu mu ? öyle gibi ama denemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 10 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: tavan lambasının üzerinde bir modül olmadan olmaz ? Alarm mı yani ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 6 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Alarm mı yani ? o modülü alıcaksın yapılacak bir kaç işlem var forscanla ondan sonra alrm korna şeklinde çalıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 İzmir de Muzaffer Asla 3,5 kasa aracında donanım eklemeden focccus üzerinden yaptı, benim 3 kasada işe yaramadı. Kendisi forumdan ayrıldığı için izinsiz paylaşmak istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Bu bilgi için izne ihtiyaç duymanız ilginç önemsiz bişey şahsen, ama isteyen arkadaşlar için iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Kendisi benzer şekilde forumda yaptığı paylaşımlar sonrası yaşanan tartışma ile forumdan ayrıldı. Dolayısıyla onun emek vererek çözdüğü şeyi benim paylaşmam etik olmaz Yasin bey. Bu bir başkası için de geçerli. Kendisi izin verdiği taktirde paylaşım yapılır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 11 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: Kendisi benzer şekilde forumda yaptığı paylaşımlar sonrası yaşanan tartışma ile forumdan ayrıldı. Benim hatırladığım böyle bir şey değildi. Forumu satış yeri olarak kullanmak/kullanamamak (4-5 defa uyarmamıza rağmen) ile bilgiyi salt paylaşmak benzer olarak nitelendirilmez benim neznimde ayrıca forumdan ayrılmadı yaptıklarından dolayı ceza uygulaması aldı bu ceza sonunda da üyeliği sildirdi. Velhasıl forumun ne olduğunu bilmeyen insanlar hep çıkıyor, yapacak bi'şey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Benim hatırladığım böyle bir şey değildi. Forumu satış yeri olarak kullanmak ile bilgiyi salt paylaşmak benzer olarak nitelendirilmez benim neznimde ayrıca forumdan ayrılmadı yaptıklarından dolayı ceza uygulaması aldı bu ceza sonunda da üyeliği sildirdi. Velhasıl forumun ne olduğunu bilmeyen insanlar hep çıkıyor, yapacak bi'şey yok. Konunun ne olduğunu ve detaylarını ben de biliyorum, burda anlatmaya çalıştığımız şey o zaman neler yaşandığı değil. Kendisinin izni olmadığı için paylaşamıyorum dedim. Focccus üzerinden yapılabiliyor, yeterli araştırma ile burdaki arkadaşlarımızın çözemeyeceği bir şey değil. Forumda paylaşılan bilgiye duyduğunuz saygıyı cruise control yapım aşamalarını anlattığım konuda görmüştüm o yüzden farklı konulara girmemize gerek yok ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 2 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: Konunun ne olduğunu ve detaylarını ben de biliyorum, burda anlatmaya çalıştığımız şey o zaman neler yaşandığı değil. Kendisinin izni olmadığı için paylaşamıyorum dedim. Focccus üzerinden yapılabiliyor, yeterli araştırma ile burdaki arkadaşlarımızın çözemeyeceği bir şey değil. Forumda paylaşılan bilgiye duyduğunuz saygıyı cruise control yapım aşamalarını anlattığım konuda görmüştüm o yüzden farklı konulara girmemize gerek yok ? Ben de sadece alıntıladığım yer için yazdım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feyyaz Afacan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 22.06.2018 - 20:12 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı: İzmir de Muzaffer Asla 3,5 kasa aracında donanım eklemeden focccus üzerinden yaptı, benim 3 kasada işe yaramadı. Kendisi forumdan ayrıldığı için izinsiz paylaşmak istemiyorum 3.5 kasaya hangi sürüm focccus ile bağlanılıyor? Ben birkaç sürümü denedim bağlanmayınca forscan kullandım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 4 dakika önce, Feyyaz Afacan yazdı: 3.5 kasaya hangi sürüm focccus ile bağlanılıyor? Ben birkaç sürümü denedim bağlanmayınca forscan kullandım. @Tuncay A. abi aklında mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 22 dakika önce, Feyyaz Afacan yazdı: 3.5 kasaya hangi sürüm focccus ile bağlanılıyor? Ben birkaç sürümü denedim bağlanmayınca forscan kullandım. arabam kısmına ford dan fazlasını yazsaydınız keşke, belli bir sürümden sonrasına focccus bağlanamıyor. forscan kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2018 0.8.6 olması lazım versiyon numaralsrını yanlış hatırlamıyorsam. Yalnız 2018 için olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap