Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Kilitleyince Kısa Korna çalma Modifiyesi Yapan Var Mı?

Featured Replies

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 34,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Focus 3 için denendi yapıldı. Kapıları kilitlediğimizde tüm kapılar kapalıysa tek kısa korna çalıyor. Açık kalan kapı varsa korna sesi olmuyor. Nasıl yapıldığını @İlker Çelik bey yazmış zaten.   

• Aslında araç hareket edince otomatik kapı kilitlemeyi mca focusta kombinasyon ile aktif etmeyeçabalarken (tabiki başaramıyorken) bir noktada araba kısa düt yapıyor. Yani alarm aksamı mevcut olmasa da

• Yasin Taşcı
    Yasin Taşcı

octaviada gizli özelliklerden açtırmıştım bi kaç gün kullandım çok dikkat çekiyordu ayarlardan kapadım.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Göksel Yaman yazdı:

@Ozan Kar videoda anlatılmak istenen tam olarak bu mu ?

tavan lambasının üzerinde bir modül olmadan olmaz ?

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

tavan lambasının üzerinde bir modül olmadan olmaz ?

Alarm mı yani ?

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Göksel Yaman yazdı:

Alarm mı yani ?

o modülü alıcaksın yapılacak bir kaç işlem var forscanla ondan sonra alrm korna şeklinde çalıyor...

Yanıtlama zamanı:

İzmir de Muzaffer Asla 3,5 kasa aracında donanım eklemeden focccus üzerinden yaptı, benim 3 kasada işe yaramadı. Kendisi forumdan ayrıldığı için izinsiz paylaşmak istemiyorum 

Yanıtlama zamanı:

Bu bilgi için izne ihtiyaç duymanız ilginç önemsiz bişey şahsen, ama isteyen arkadaşlar için iyi olurdu.

Yanıtlama zamanı:

Kendisi benzer şekilde forumda yaptığı paylaşımlar sonrası yaşanan tartışma ile forumdan ayrıldı. Dolayısıyla onun emek vererek çözdüğü şeyi benim paylaşmam etik olmaz Yasin bey. Bu bir başkası için de geçerli. Kendisi izin verdiği taktirde paylaşım yapılır..

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Kendisi benzer şekilde forumda yaptığı paylaşımlar sonrası yaşanan tartışma ile forumdan ayrıldı.

Benim hatırladığım böyle bir şey değildi. Forumu satış yeri olarak kullanmak/kullanamamak (4-5 defa uyarmamıza rağmen) ile bilgiyi salt paylaşmak benzer olarak nitelendirilmez benim neznimde ayrıca forumdan ayrılmadı yaptıklarından dolayı ceza uygulaması aldı bu ceza sonunda da üyeliği sildirdi. Velhasıl forumun ne olduğunu bilmeyen insanlar hep çıkıyor, yapacak bi'şey yok.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Benim hatırladığım böyle bir şey değildi. Forumu satış yeri olarak kullanmak ile bilgiyi salt paylaşmak benzer olarak nitelendirilmez benim neznimde ayrıca forumdan ayrılmadı yaptıklarından dolayı ceza uygulaması aldı bu ceza sonunda da üyeliği sildirdi. Velhasıl forumun ne olduğunu bilmeyen insanlar hep çıkıyor, yapacak bi'şey yok.

Konunun ne olduğunu ve detaylarını ben de biliyorum, burda anlatmaya çalıştığımız şey o zaman neler yaşandığı değil. Kendisinin izni olmadığı için paylaşamıyorum dedim. Focccus üzerinden yapılabiliyor, yeterli araştırma ile burdaki arkadaşlarımızın çözemeyeceği bir şey değil. Forumda paylaşılan bilgiye duyduğunuz saygıyı cruise control yapım aşamalarını anlattığım konuda görmüştüm o yüzden farklı konulara girmemize gerek yok ?

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Konunun ne olduğunu ve detaylarını ben de biliyorum, burda anlatmaya çalıştığımız şey o zaman neler yaşandığı değil. Kendisinin izni olmadığı için paylaşamıyorum dedim. Focccus üzerinden yapılabiliyor, yeterli araştırma ile burdaki arkadaşlarımızın çözemeyeceği bir şey değil. Forumda paylaşılan bilgiye duyduğunuz saygıyı cruise control yapım aşamalarını anlattığım konuda görmüştüm o yüzden farklı konulara girmemize gerek yok ?

Ben de sadece alıntıladığım yer için yazdım ? 

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
22.06.2018 - 20:12 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı:

İzmir de Muzaffer Asla 3,5 kasa aracında donanım eklemeden focccus üzerinden yaptı, benim 3 kasada işe yaramadı. Kendisi forumdan ayrıldığı için izinsiz paylaşmak istemiyorum 

3.5 kasaya hangi sürüm focccus ile bağlanılıyor? Ben birkaç sürümü denedim bağlanmayınca forscan kullandım.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Feyyaz Afacan yazdı:

3.5 kasaya hangi sürüm focccus ile bağlanılıyor? Ben birkaç sürümü denedim bağlanmayınca forscan kullandım.

@Tuncay A. abi aklında mı? 

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Feyyaz Afacan yazdı:

arabam kısmına ford dan fazlasını yazsaydınız keşke, belli bir sürümden sonrasına focccus bağlanamıyor. forscan kullanabilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.