Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift Zor Hareket Etti Ve Sonra Düzeldi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Akşam arabama bindim ps bir türlü geri araba gitmiyor gaza yüklendim devir 4000 den yukarı çıkmadı.aracı 6-7 kere stop edip yeniden çalıştırdım ileri geri viteslerle oynadım durdum kendiliğinden düzeldi. Neden olmuş olabilir ?? İçime bir korku saldı valla

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Muhtemelen mundar ederler.   Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen.

• Otokoç'a uğramayın. Bilmem kaç kere diyoruz ama işte ismini aldanıyor insan.   Farklı servislere yönelin  ve şikayet görüşlerinizi otokoç'a değil  444 36 73'e yapın.

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ok. Kendisi ile görüştüm. Beni bulsun mutlaka gereken neyse yardımcı olacaklar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Erhan Erten konu burada :yeah: Profilinizden iletilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı ?

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Erhan Erten said:

Böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı ?

Ben karşılaşmadım zaten PowerShift deneyimim benzinli ile neredeyse yok dizel ile 400 km kadar.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Erhan Erten said:

Akşam arabama bindim ps bir türlü geri araba gitmiyor gaza yüklendim devir 4000 den yukarı çıkmadı.aracı 6-7 kere stop edip yeniden çalıştırdım ileri geri viteslerle oynadım durdum kendiliğinden düzeldi. Neden olmuş olabilir ?? İçime bir korku saldı valla

Yeni Hyundai Elantra 1.6 dizel otomatiğin bir sitedeki testinde benzer sorundan bahsediliyordu, sorunun sonradan şanzımanda bir parça değişimi ile giderildiği sonraki günlerde siteye not olarak düşülmüştü.

Servise durumu bildirmenizi öneririm.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Araç yokuşta vitese yük bindirilerek falan mı bırakıldı ?

Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim [emoji849] servise bir gösteriyim ne dicekler

Araç 97 binde baskı balata mı bitti diye düşündüm ps de baskı balata var galiba

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Erhan Erten said:

Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim emoji849.png servise bir gösteriyim ne dicekler

100k km powershift için iyi bir km. Zaten malum biraz nazlı bir şanzıman. Bende powershift sahibiyim ancak hiç böyle bir olay ile karşılaşmadım. Bir servise göstermenizde fayda var...

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Erhan Erten said:

Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim emoji849.png servise bir gösteriyim ne dicekler

baskı balata tabiki var 

Yanıtlama zamanı:

El fireni son kademeye inmem is olabilir mi?

For da değil ama başka araçta başına geldi. El fireni tam inmem is olabilir. Kol aşağıda ama son dişli seviyesinde yakılı kalabiliyor. Bir el frenini kontrol edin derim. Masraf açmadan belki cozulur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Hareket etmeye yeltenir gibi yapip mi etmedi, yoksa bosta gaza basiyor gibi mi davrandi?

boş viteste gibi yaptı.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir hafta aradan sonra bu sabah aynı sorunu yine yaptı araç. Hemen yetkili servis e gittim. Bilgisayara bağladılar Kavrama B sıkışık dedi.

Kavrama B 2-4-6 vitesler miş. E geri gitmiyor araba dedim. Tca mı ne dedi. Önce kavramayı değiştireceğiz 2400 TL dedi. Sonrasında Tcm de değişebilir 8,000 fiyatı varmış.  Çok yoğunuz şu an değişim yapamayız dediler. Çıktım geldim. Bu kavramayı dışarda özel serviste yaptırılabilirmi?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Erhan Erten said:

Bu kavramayı dışarda özel serviste yaptırılabilirmi?

Muhtemelen mundar ederler.

Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.