Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367694 Akşam arabama bindim ps bir türlü geri araba gitmiyor gaza yüklendim devir 4000 den yukarı çıkmadı.aracı 6-7 kere stop edip yeniden çalıştırdım ileri geri viteslerle oynadım durdum kendiliğinden düzeldi. Neden olmuş olabilir ?? İçime bir korku saldı valla Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367700 @Erhan Erten konu burada Profilinizden iletilerinizi kontrol edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl Yazar comment_367701 @Erhan Erten konu burada Profilinizden iletilerinizi kontrol edebilirsiniz. Böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367705 32 dakika önce, Erhan Erten said: Böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı ? Ben karşılaşmadım zaten PowerShift deneyimim benzinli ile neredeyse yok dizel ile 400 km kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367713 Araç yokuşta vitese yük bindirilerek falan mı bırakıldı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367716 4 saat önce, Erhan Erten said: Akşam arabama bindim ps bir türlü geri araba gitmiyor gaza yüklendim devir 4000 den yukarı çıkmadı.aracı 6-7 kere stop edip yeniden çalıştırdım ileri geri viteslerle oynadım durdum kendiliğinden düzeldi. Neden olmuş olabilir ?? İçime bir korku saldı valla Yeni Hyundai Elantra 1.6 dizel otomatiğin bir sitedeki testinde benzer sorundan bahsediliyordu, sorunun sonradan şanzımanda bir parça değişimi ile giderildiği sonraki günlerde siteye not olarak düşülmüştü. Servise durumu bildirmenizi öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl Yazar comment_367717 Araç yokuşta vitese yük bindirilerek falan mı bırakıldı ? Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim [emoji849] servise bir gösteriyim ne dicekler Araç 97 binde baskı balata mı bitti diye düşündüm ps de baskı balata var galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367729 6 saat önce, Erhan Erten said: Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim servise bir gösteriyim ne dicekler Araç 97 binde baskı balata mı bitti diye düşündüm ps de baskı balata var galiba 100k km powershift için iyi bir km. Zaten malum biraz nazlı bir şanzıman. Bende powershift sahibiyim ancak hiç böyle bir olay ile karşılaşmadım. Bir servise göstermenizde fayda var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367754 7 saat önce, Erhan Erten said: Hayır düz yolda bıraktım. Araba akşama kadar otopark da yattı altı üstü akşam eve 10 km yol yaptım aracı da hiç yoran biri değilim servise bir gösteriyim ne dicekler Araç 97 binde baskı balata mı bitti diye düşündüm ps de baskı balata var galiba baskı balata tabiki var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367786 El fireni son kademeye inmem is olabilir mi? For da değil ama başka araçta başına geldi. El fireni tam inmem is olabilir. Kol aşağıda ama son dişli seviyesinde yakılı kalabiliyor. Bir el frenini kontrol edin derim. Masraf açmadan belki cozulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367810 Hareket etmeye yeltenir gibi yapip mi etmedi, yoksa bosta gaza basiyor gibi mi davrandi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl Yazar comment_367831 Hareket etmeye yeltenir gibi yapip mi etmedi, yoksa bosta gaza basiyor gibi mi davrandi? boş viteste gibi yaptı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201610 yıl comment_367836 boş viteste gibi yaptı. Servise gidip danışın bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_368899 Bir hafta aradan sonra bu sabah aynı sorunu yine yaptı araç. Hemen yetkili servis e gittim. Bilgisayara bağladılar Kavrama B sıkışık dedi. Kavrama B 2-4-6 vitesler miş. E geri gitmiyor araba dedim. Tca mı ne dedi. Önce kavramayı değiştireceğiz 2400 TL dedi. Sonrasında Tcm de değişebilir 8,000 fiyatı varmış. Çok yoğunuz şu an değişim yapamayız dediler. Çıktım geldim. Bu kavramayı dışarda özel serviste yaptırılabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368911 1 saat önce, Erhan Erten said: Bu kavramayı dışarda özel serviste yaptırılabilirmi? Muhtemelen mundar ederler. Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın