Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368913 40 dakika önce, Servet Özkan said: Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_368916 Otokoç elemanı araçta lpg olmasaydı iyiniyet kapsamında birşeyler yapılabilirdi felan dedi ama bilmiyorum. Tek kavrama ya razı vaziyetteyim :((( Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368919 18 dakika önce, Erhan Erten said: Otokoç elemanı araçta lpg olmasaydı iyiniyet kapsamında birşeyler yapılabilirdi felan dedi ama bilmiyorum. Tek kavrama ya razı vaziyetteyim :((( lpg'yi kavramaya mı monte etmişler... kapalı alan vs. kuralları var biliyorum ama ücreti mukabili orada o işlem yapılabiliyorsa yakıt durumuna bakmaksızın da müşteriye yardım edilmesi gerek. koltuk, kapı vs. bişi değil bu... şanzıman yahu, araba yürümüyor daha ne olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_368920 Valla bende aynı tepkiyi verdim ama aracın orjinalliği demekte zat. Direkt otokoç merkez i arayım en iyisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368925 11 dakika önce, Mert Yürüyen said: şanzıman yahu, araba yürümüyor daha ne olsun. Arabanin yurumesi dert degil yeeegen, onemli olan otosanin ne kadar kar elde ettigi. Konunun ozeti: ezberden gazel okuyan servis, insiyatif ve musteri memnuniyetinden uzak hizmet anlayisi. Belki baska servis cozer, kim bilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368929 16 dakika önce, Servet Özkan said: Arabanin yurumesi dert degil yeeegen, onemli olan otosanin ne kadar kar elde ettigi. Konunun ozeti: ezberden gazel okuyan servis, insiyatif ve musteri memnuniyetinden uzak hizmet anlayisi. Belki baska servis cozer, kim bilir. nalet olsun haklısın en iyisi başka servisleri bir kontrol etmek... @Erhan Erten Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368933 Bir saat önce, Erhan Erten said: Otokoç elemanı araçta lpg olmasaydı iyiniyet kapsamında birşeyler yapılabilirdi felan dedi ama bilmiyorum. Tek kavrama ya razı vaziyetteyim :((( Başer ford lpg li araçlara bakım bile yapıyor. Neden şansınızı bir de Başer ford da denemediniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_368940 Otokoç çağrı merkezine şikayet oluşturdum. 3 yılda şanzıman mı biter diye bakalım sonuç çıkarmı.. Hayatımda ilk defa bir ürün şikayeti :(( Sabah bir de Tur oto ya göstereceğim ama randevu alamıyorum maşallah servisler çok yoğun. Başer oto yu da arayım orayı bilmiyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368942 2 dakika önce, Erhan Erten said: Otokoç çağrı merkezine şikayet oluşturdum. 3 yılda şanzıman mı biter diye bakalım sonuç çıkarmı.. Hayatımda ilk defa bir ürün şikayeti :(( Sabah bir de Tur oto ya göstereceğim ama randevu alamıyorum maşallah servisler çok yoğun. Başer oto yu da arayım orayı bilmiyordum. Başer ford forum üyelerimize güzel indirimler uyguluyor. Cumartesi sabah kısmetse orada olcam. Direksiyonum garantiden değişecek. Randevu alın Gökhan bey i isteyin özellikle servis danışmanı ben de gerekli yardımı sağlamaya çalışırım. Aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm. Haziran 21, 201610 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_368946 Diğer servisler telefona bakmıyor; Başer Oto da 4 ayı kişi ile görüştüm :)) randevu yu aldım bakalım ne diyecekler 2 gün aracın incelenmesi gerekir dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368948 9 dakika önce, Erhan Erten said: Diğer servisler telefona bakmıyor; Başer Oto da 4 ayı kişi ile görüştüm :)) randevu yu aldım bakalım ne diyecekler 2 gün aracın incelenmesi gerekir dediler. Cumartesi orada olursanız gelişmeleri beraber takip ederiz. Yardımcı olacaklardır merak etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368959 Otokoç'a uğramayın. Bilmem kaç kere diyoruz ama işte ismini aldanıyor insan. Farklı servislere yönelin ve şikayet görüşlerinizi otokoç'a değil 444 36 73'e yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_369000 Başer ford forum üyelerimize güzel indirimler uyguluyor. Cumartesi sabah kısmetse orada olcam. Direksiyonum garantiden değişecek. Randevu alın Gökhan bey i isteyin özellikle servis danışmanı ben de gerekli yardımı sağlamaya çalışırım. Aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm. Elin değmişken benim arabanınkinide değiştirsen ya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_369003 3 dakika önce, Servet Özkan said: Elin değmişken benim arabanınkinide değiştirsen ya. Cumartesi gelsen ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201610 yıl Yazar comment_369238 Perşembe sabah 10 başer oto da randevum vardı. bakalım ne diyecekler. bu arada Ankara Şaşmaz Aydoğmuş şanzıman varmış konusunda baya popülermiş. Bir arkadaş kendisi otomotiv sektörü içinde illa buraya götür dedi sahibi de kısmen tanıdıkmış. Bu servisi bilen yorum yapabilecek varmıdır? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın