Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift Zor Hareket Etti Ve Sonra Düzeldi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, Servet Özkan said:

Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen.

+1

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 11,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Muhtemelen mundar ederler.   Not: Uzatilmis garantiye laf edenler, buyrun yukardaki rakamlari aciklayin. Gerci "koymaz" der arabanizi satiliga cikartirsiniz muhtemelen.

• Otokoç'a uğramayın. Bilmem kaç kere diyoruz ama işte ismini aldanıyor insan.   Farklı servislere yönelin  ve şikayet görüşlerinizi otokoç'a değil  444 36 73'e yapın.

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ok. Kendisi ile görüştüm. Beni bulsun mutlaka gereken neyse yardımcı olacaklar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otokoç elemanı araçta lpg olmasaydı iyiniyet kapsamında birşeyler yapılabilirdi felan dedi ama bilmiyorum.

Tek kavrama ya razı vaziyetteyim :(((

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Erhan Erten said:

Otokoç elemanı araçta lpg olmasaydı iyiniyet kapsamında birşeyler yapılabilirdi felan dedi ama bilmiyorum.

lpg'yi kavramaya mı monte etmişler...

kapalı alan vs. kuralları var biliyorum ama ücreti mukabili orada o işlem yapılabiliyorsa yakıt durumuna bakmaksızın da müşteriye yardım edilmesi gerek. koltuk, kapı vs. bişi değil bu... şanzıman yahu, araba yürümüyor daha ne olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla bende aynı tepkiyi verdim ama aracın orjinalliği demekte zat. Direkt otokoç merkez i arayım en iyisi

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Mert Yürüyen said:

şanzıman yahu, araba yürümüyor daha ne olsun.

Arabanin yurumesi dert degil yeeegen, onemli olan otosanin ne kadar kar elde ettigi. :ranting2:

Konunun ozeti: ezberden gazel okuyan servis, insiyatif ve musteri memnuniyetinden uzak hizmet anlayisi.

Belki baska servis cozer, kim bilir.

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Servet Özkan said:

Arabanin yurumesi dert degil yeeegen, onemli olan otosanin ne kadar kar elde ettigi. :ranting2:

Konunun ozeti: ezberden gazel okuyan servis, insiyatif ve musteri memnuniyetinden uzak hizmet anlayisi.

Belki baska servis cozer, kim bilir.

nalet olsun haklısın :) 

en iyisi başka servisleri bir kontrol etmek... @Erhan Erten

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Erhan Erten said:

Başer ford lpg li araçlara bakım bile yapıyor. Neden şansınızı bir de Başer ford da denemediniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otokoç çağrı merkezine şikayet oluşturdum. 3 yılda şanzıman mı biter diye bakalım sonuç çıkarmı..   Hayatımda ilk defa bir ürün şikayeti :((

Sabah bir de Tur oto ya göstereceğim ama randevu alamıyorum maşallah servisler çok yoğun.

Başer oto yu da arayım orayı bilmiyordum.

IMG_3804[1].JPG

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Erhan Erten said:

Otokoç çağrı merkezine şikayet oluşturdum. 3 yılda şanzıman mı biter diye bakalım sonuç çıkarmı..   Hayatımda ilk defa bir ürün şikayeti :((

Sabah bir de Tur oto ya göstereceğim ama randevu alamıyorum maşallah servisler çok yoğun.

Başer oto yu da arayım orayı bilmiyordum.

Başer ford forum üyelerimize güzel indirimler uyguluyor. Cumartesi sabah kısmetse orada olcam. Direksiyonum garantiden değişecek. Randevu alın Gökhan bey i isteyin özellikle servis danışmanı ben de gerekli yardımı sağlamaya çalışırım.  Aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Diğer servisler telefona bakmıyor; Başer Oto da 4 ayı kişi ile görüştüm :)) randevu yu aldım bakalım ne diyecekler 2 gün aracın incelenmesi gerekir dediler. 

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Erhan Erten said:

Diğer servisler telefona bakmıyor; Başer Oto da 4 ayı kişi ile görüştüm :)) randevu yu aldım bakalım ne diyecekler 2 gün aracın incelenmesi gerekir dediler. 

Cumartesi orada olursanız gelişmeleri beraber takip ederiz. Yardımcı olacaklardır merak etmeyin.

Yanıtlama zamanı:

Otokoç'a uğramayın. Bilmem kaç kere diyoruz ama işte ismini aldanıyor insan.

Farklı servislere yönelin :yeah: ve şikayet görüşlerinizi otokoç'a değil  444 36 73'e yapın.

Yanıtlama zamanı:
Başer ford forum üyelerimize güzel indirimler uyguluyor. Cumartesi sabah kısmetse orada olcam. Direksiyonum garantiden değişecek. Randevu alın Gökhan bey i isteyin özellikle servis danışmanı ben de gerekli yardımı sağlamaya çalışırım.  Aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm.

Elin değmişken benim arabanınkinide değiştirsen ya.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Servet Özkan said:

Elin değmişken benim arabanınkinide değiştirsen ya.

Cumartesi gelsen ya :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Perşembe sabah 10 başer oto da randevum vardı. bakalım ne diyecekler. 

bu arada Ankara Şaşmaz Aydoğmuş şanzıman varmış konusunda baya popülermiş. Bir arkadaş kendisi otomotiv sektörü içinde illa buraya götür dedi sahibi de kısmen tanıdıkmış.  Bu servisi bilen yorum yapabilecek varmıdır?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.