Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Fakra kablo muz geldi @Gürkan Çakıroğlu sağolsun. Kamera tee amerikadan geldi . PTT de dolaşıyor hala. Kablolama ile ilgili şahsuvaroglu @Kaan Yagizer abiden parçalar bekleniyor .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 1 dakika önce, Özer Aksu said: Fakra kablo muz geldi @Gürkan Çakıroğlu sağolsun. Kamera tee amerikadan geldi . PTT de dolaşıyor hala. Kablolama ile ilgili şahsuvaroglu @Kaan Yagizer abiden parçalar bekleniyor .. Sen de sağol kardeşim Montajı bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2016 Kameramız teee Çinden geldi . Orjinal kamera BM5T 19G490 KB 120 tl çıkma kamera Montaj için sadece Kablolama kaldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 (düzenlendi) On 08.04.2016 at 16:51, Özer Aksu said: Kameramız teee Çinden geldi . Orjinal kamera BM5T 19G490 KB 120 tl çıkma kamera Montaj için sadece Kablolama kaldı Özer Bey şunu soracaktım. Bizdeki cihaz oem değil. Mevcut kamerayı çıkarıp, orjinal kablo ve kamerayı alsak direk gelen sisteme bağlasam kamera çalışırmı? Nisan 15, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 3 saat önce, Teoman Saraç said: Özer Bey şunu soracaktım. Bizdeki cihaz oem değil. Mevcut kamerayı çıkarıp, orjinal kablo ve kamerayı alsak direk gelen sisteme bağlasam kamera çalışırmı? Muhtemelen çalışmaz modül ve kamera uyum sağlamaz . Ruslar modülsüz çalıştırıyor ancak onun için de bir devre kartı yapmışlar çalışması için ekrana yazılım yukluyorlar . Bugün bagaj tesisatına bakayım dedim ve soketi bulmanın mutluluğu ile savaş usta ile görüştük işimiz daha kolaylaştı . Verdiğim siparişler Gümrükleme aşamasında imiş hafta sonu gelecekmiş hafta ici montaja geçiyoruz . @Murat Kavuk montaj da seni de görmek isteriz vaktin olursa ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Focusu tesisatı bol keseden vermişler, c-max'a iki tane ses telini bile koymamışlar. bu nasıl adalet @Özer Aksu gelmek isterim ama önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun. Çarşamba da Balıkesire gitmem gerekiyor. İzin almam biraz zor gibi. Ama belli olmaz, belki de gelebilirim. Sen montaja geçersen, gününü yaz, uğramaya çalışırım. Savaş ustaya selamlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Şimdi, Murat Kavuk said: Focusu tesisatı bol keseden vermişler, c-max'a iki tane ses telini bile koymamışlar. bu nasıl adalet @Özer Aksu gelmek isterim ama önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun. Çarşamba da Balıkesire gitmem gerekiyor. İzin almam biraz zor gibi. Ama belli olmaz, belki de gelebilirim. Sen montaja geçersen, gününü yaz, uğramaya çalışırım. Savaş ustaya selamlar. Savaş usta söyle der makyajsız ilk çıkan tutanium donanim seviyesindeki üretimler de olduğunu söyledi . Bugün makyajlıyada bakmış onda da tesisat varmış . Sana ihtiyacimiz olacak bekleriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Belkim bende de vardır tesisat. Yok bende inanmadım ki zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 18 dakika önce, Murat Kavuk said: Focusu tesisatı bol keseden vermişler, c-max'a iki tane ses telini bile koymamışlar. bu nasıl adalet @Özer Aksu gelmek isterim ama önümüzdeki hafta benim için biraz yoğun. Çarşamba da Balıkesire gitmem gerekiyor. İzin almam biraz zor gibi. Ama belli olmaz, belki de gelebilirim. Sen montaja geçersen, gününü yaz, uğramaya çalışırım. Savaş ustaya selamlar. Adaletli davranmamışlar evet, ama olsun bizde onların kulaklarını çınlatıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 29 dakika önce, Doğan Kurban said: Belkim bende de vardır tesisat. Yok bende inanmadım ki zaten. Bunu görmek çok kolay doğan bagajin sağdaki haliflexi sokup görebilirsin üstte zaten komple Sökmene gerek yok .büyük ihtimal vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 On 15 Nisan 2016 at 20:15, Özer Aksu said: Bunu görmek çok kolay doğan bagajin sağdaki haliflexi sokup görebilirsin üstte zaten komple Sökmene gerek yok .büyük ihtimal vardır Montaja ne zaman geliyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Şahsuvaroglu parça bekliyor gümrükten çekilecek 2 parca eksik. büyük ihtimal yarın hepsi tamamlanır. Perşembe cuma yaparız savaş usta ne derse artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 4 dakika önce, Özer Aksu said: Şahsuvaroglu parça bekliyor gümrükten çekilecek 2 parca eksik. büyük ihtimal yarın hepsi tamamlanır. Perşembe cuma yaparız savaş usta ne derse artık Ok. Gelirken haber verirsen belki görüşebiliriz. Benim araba bagaj kapağı boyanması için serviste, perşembe çıkacak İnşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Ok ararım mutlaka Muratla gelirsiniz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Parçalar sonunda geldi yarın montaj yapacağız . @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu bekliyoruz . Sabah 9 da Şahsuvaroglundayım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap