Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK3 Geri Görüş Kamerası Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Özer Aksu said:

Bu kablolar resimdeki sokette bitiyor . bu kablolara bir işlem yapmadık çünkü bagaj tesisatı kamera soketi olan kablolama alınarak bağlandı sizin yaptığınız gibi kablo çekilmedi yani bu yeni aldığımız kablo tesisatına (bagaj kablolamasında ) bağlanıyorimage.jpeg.a73559d154b4479247e77606e78081df (1).jpeg

bu soketler birbirine geçmiş olabilir fakat buradaki kabloların pinleri doğru yerdemi ?  doğru kablo eşleşmesi soketler geçince sağlanıyormu ?

bu soruların cevabı kamerayı çalıştırır söyleyim şimdiden ön taraftaki bağlantılar doğru ise burası sizin araçta kilit nokta bu soket :)

• Yanıt 341
  • Görüntüleme 99k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide   Bide bu

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkken Geri vites kapalıyken Bu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır ha

• @Serkan Karakoca 'nin destekleriyle Sony panel ve geri görüş kamerası montaıjını ve aktivasyonunu tamamladım sonunda.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

@Ozan Kar sence bu amcalar ekrana yazılım mı atmışlar. Çin malıkamerayısony teybe takıpgörüntü almış fakra ile değiştirip.

https://www.drive2.ru/l/5390458?utm_source=DRIVE2&utm_medium=recommendation&utm_campaign=guest&utm_content=middle

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Doğan Kurban said:

@Ozan Kar sence bu amcalar ekrana yazılım mı atmışlar. Çin malıkamerayısony teybe takıpgörüntü almış fakra ile değiştirip.

https://www.drive2.ru/l/5390458?utm_source=DRIVE2&utm_medium=recommendation&utm_campaign=guest&utm_content=middle

evet abi, yıllardır yapıyorlar zaten ama yazılımı vermemişlerdi "commercial" diyerek.

@Muzaffer ASLA biliyordur nasıl yapıldığını :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

evet abi, yıllardır yapıyorlar zaten ama yazılımı vermemişlerdi "commercial" diyerek.

@Muzaffer ASLA biliyordur nasıl yapıldığını :) 

Yazıda da bahsetmemişler yazılımdan. Acaba olurmu diyesim geldi aslında.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

olur tabi neden olmasın :D ama dediğim gibi adres @Muzaffer ASLA 

Ama adamda haklı. İzmir de buluşma yapılmazsa bence tepki de koyar. İzmir de buluşma yapacas söz tmm.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Özer Aksu naptın hala çalışmadımı kamera yahu. Hadi hadi üzülme bende de kamera sanırım uyumsuz çıktı görüntü vermedi ekrana. Bir de uyumlu kamera bulup deneyecem. O zamanda görüntü alamazsak bir çaresine bakacaz artık.2 olasılık var. birisikamera uyumlu değil. diğeri ekran kablosunda sorun var. Benim kamera sonu ad mi da mı neyse ondan.

Yanıtlama zamanı:
@Özer Aksu naptın hala çalışmadımı kamera yahu. Hadi hadi üzülme bende de kamera sanırım uyumsuz çıktı görüntü vermedi ekrana. Bir de uyumlu kamera bulup deneyecem. O zamanda görüntü alamazsak bir çaresine bakacaz artık.2 olasılık var. birisikamera uyumlu değil. diğeri ekran kablosunda sorun var. Benim kamera sonu ad mi da mı neyse ondan.

Sedan için KB veya KC olmalı . Haftaya izmirde yim anahtarsız giriş ile beraber onuda yapmayı planlıyoruz . Uzun sürdü is tatil bayram derken izmire gidemedim. Haftaya umarım çözeriz.
Yanıtlama zamanı:

Sedan için KB veya KC olmalı . Haftaya izmirde yim anahtarsız giriş ile beraber onuda yapmayı planlıyoruz . Uzun sürdü is tatil bayram derken izmire gidemedim. Haftaya umarım çözeriz.

Bakalım bulacas inş kamera. Gerisi hazır zaten.
Yanıtlama zamanı:

Bakalım bulacas inş kamera. Gerisi hazır zaten.

Erol otoda vardı . Ama kameradan değildir . Kamerası olan birinin aracına takip deneyebilirsin . Kameraya odaklanma bence sadece . Bağlantılar ve Modüle odaklanmak lazım
Yanıtlama zamanı:

Erol otoda vardı . Ama kameradan değildir . Kamerası olan birinin aracına takip deneyebilirsin . Kameraya odaklanma bence sadece . Bağlantılar ve Modüle odaklanmak lazım

Modülü denedik sağlam. Tesisatı komple tekrardan yaptım. Kamera soketini yeniledim. Ekrana görüntüyü vermiyor. Ya erkana giden kabloyu yenileyip bi bakacam. Ya kamerayı başka arabaya takıp deneyecem. Çözeriz mutlaka sıkını yok. Araba kamerayı modülü felan görüyor. Ama görüntüyü alamıyoruz.
Yanıtlama zamanı:

Modülü denedik sağlam. Tesisatı komple tekrardan yaptım. Kamera soketini yeniledim. Ekrana görüntüyü vermiyor. Ya erkana giden kabloyu yenileyip bi bakacam. Ya kamerayı başka arabaya takıp deneyecem. Çözeriz mutlaka sıkını yok. Araba kamerayı modülü felan görüyor. Ama görüntüyü alamıyoruz.

Bu sekilde mi sende de .
e2c7a7c9d1b2e07ab819ac530a25e0f8.jpg
Yanıtlama zamanı:
Özer kamerayı buldum aldım. 125 tl ye. Sonu kc ile bitiyor. Bakalım yarına denemiş olurum inş

Bendeki KB imiş sedan için KB KC olanlar uygun . Umarım benim yaşadıklarımı yaşamadan çözülür .
576976cf6200ee9dc1f7196665dfa281.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.