Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Henüz aracın bilgileri ve görseli net değil. Flu hali bu şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) Çirkin olduğu doğruda, bunu satmaya çalışmanın Ford'a bir zararı olmaz. Türkiye, Rusya, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrikada pazar payı artar. Hatta Cenk abi bile, bunu görünce arabam ne güzelmiş der, daha bir mutlu olur, tıpkı resimdeki Brezilyalı gibi Mart 11, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 20 dakika önce, Murat Kavuk said: Çirkin olduğu doğruda, bunu satmaya çalışmanın Ford'a bir zararı olmaz. Türkiye, Rusya, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrikada pazar payı artar. Hatta Cenk abi bile, bunu görünce arabam ne güzelmiş der, daha bir mutlu olur, tıpkı resimdeki Brezilyalı gibi resimdeki "this is Sparta" değil mi yavvv Allahım bir de fastback yazmışlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 gerard butler rockssssss 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Ben de beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Jim Farley demişki; 'Sales have doubled in the past few years. So we’re replacing Ka with Ka+ to compete in that segment' Replace işlemi varsa bu iş HB ile devam edebilir. Sedan olursa artı olacak gibi. HB kesin Sedan bonus demek yanlış olmaz diyorum son olarak. Ufaktan makyaj ile gelir işte. i10'a rakip Fiyatı önemli, iyi belirlemek lazım. i10, i20'ya dayanmıştı örneğin. Bugün KA 1,2L 69 ps Titanium bize gelseydi 38 bin tl, Baz versiyon ise 31 bin tl olacaktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Kamuflajsız hali yakalanmış. Önü bildiğin mevcut Fiesta olmuş Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Hindistan plakalarına benziyor diyecektim ki Indianauto yazısını gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 A segmenti bir sedan ancak Honda City'e rakip olur. Tek şansı Ford olması. Eski Ford KA'ları da halen niye almışlar diye merak ediyorum doğrusu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Hb çirkin olmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Adamlardaki güvene bak, ne dayasak bu markadan gider diyorlar demek ki. Bu kadar çirkin olmasaymış Ka, Street Ka yı tasarlayan insanların burnunun direği sızlıyordur sanırım şu dakika. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2016 iihgg Yeni gordum bu konuyu; 2. fotoda direk albea geldi gozumun önüne. Ne olur gelmesin sedan , gerçekten! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap