Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Hayırlı olsun abi. Güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Arkadaşlar maruz görün, acaba farları titanyum donanıma direk monte edebilir miyiz. Yoksa anlattığınız işlemler yinede uygulanmalı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Hiç hark yok Faruk bey, aynı şeyler yapılmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 16 saat önce, Yakup Çağatay said: Hiç hark yok Faruk bey, aynı şeyler yapılmalı. Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) 19 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Benim araçta 2015 makyajlı focus 1.6tdci titanyum. Saygılar... this HTML class. Value is [url=http://hizlires Mart 8, 2016 Faruk Çelik tarafından düzenlendi resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Faruk Çelik said: Benim araçta 2015 makyajlı focus 1.6tdci titanyum. Saygılar... Hayırlı olsun da anlamadım demek istediğinizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 18 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Farın tasarımı farklı sadece, gerisi aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Farın tasarımı farklı sadece, gerisi aynı Sökülmesi de farklı bence ama neyse sen öyle diyorsan öyledir. Far diyince gözlerim parlıyor hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Sökülmesi de farklı bence ama neyse sen öyle diyorsan öyledir. Far diyince gözlerim parlıyor hala. Nice ben öyle diyorsam öyle canım, 2 tane vida yok mu? sağında solunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Nice ben öyle diyorsam öyle canım, 2 tane vida yok mu? sağında solunda. Alttaki tırnakları farklı bea. Mca iç kısımdan öne doğru çekilerek çıkıyor. Bizimki çamurluktaki tırnaktan kurtarılıp sökülüyor. Aslında bir haftasonu park ampülü uzun kısa ampüller sinyal ampülü ve bixenon farlarda ampül değiştirme videoları hazırlayımda konu olsun yardımcı olur üyelere. Eski konulardaki ayrıntılı değil o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yine bir 'kerpeten ile laf alma' olayını izlemiş oldunuz sayın seyirciler Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yine bir 'kerpeten ile laf alma' olayını izlemiş oldunuz sayın seyirciler Teşekkürler. Hani nerde yav. f3 farları farklı sökülüyor işte özeti bu. makyajlı kasaların farları iç ızgara tarafındaki vida kısmından öne doğru çekilerek çıkıyor. Ama makyajsızda ön ızgaranın kenarı bu şekilde çıkmasını engelliyor. O yüzden çamurluk tarafındaki vidanın orada tırnaktan kurtarıp biraz öne doğru çekip yukarı kaldırarak çıkıyor. Farklı yani. Bunu demek istiyorum. Bu başlığı genişletelim istersen f3 ü iki araçta değişimi yaparak açıklayalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ortada ürün olduktan sonra hepsi yaparız No prob. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 İlk mesaja bir video ve 2 fotoğraf ekledim. İşlemleri ids ile sorunsuz hallettik. Kesme-biçme pin değiştirme vs yapılmadı. Makale de düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: İlk mesaja bir video ve 2 fotoğraf ekledim. İşlemleri ids ile sorunsuz hallettik. Kesme-biçme pin değiştirme vs yapılmadı. Makale de düzenlendi Çok teşekkürler. Eline ayağına sağlık. @Kaan Yagizer ve gıyabında Savaş Ustaya da çok teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap