Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 44 dakika önce, Muhammed E. yazdı: Acaba bu fanlılar sığmıyor mu Fanlılar sığmıyor diye hatırlıyorum ben,püsküllü olanlardan takılıyordu sanki F3'lere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 55 dakika önce, Muhammed E. yazdı: evet genelde öyle oluyor diye ben de öyle düşündüm ama bu biraz farklı geldi teşekkür ederim. İlk denememde farı oraya sığdıramadım ama yarın bir daha uğraşayım. Acaba bu fanlılar sığmıyor mu ki? standartı budur, halojen ters bağlansa da çalışır ancak orijinal üründe farklı olma imkanı yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed E. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2017 3 saat önce, Semih G. yazdı: Fanlılar sığmıyor diye hatırlıyorum ben,püsküllü olanlardan takılıyordu sanki F3'lere. Valla öyleymiş herhalde bunu elden çıkarıp püsküllü olandan alacağım demek ki... --0 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: standartı budur, halojen ters bağlansa da çalışır ancak orijinal üründe farklı olma imkanı yok. Teşekkür ederim Ozan Bey. Bu olmayacak sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Çimen Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Güzel çalışma olmuş, teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengizhan T Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Ben Titanium far aldım aklımdaki soru servis bu farları aktif edermi?Benim gittiğim servis arabanın donanımda olmayan birşeyi yapmıyorlar elm ile açılıyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 12 dakika önce, Cengizhan T yazdı: Ben Titanium far aldım aklımdaki soru servis bu farları aktif edermi?Benim gittiğim servis arabanın donanımda olmayan birşeyi yapmıyorlar elm ile açılıyormu İlk mesaj içeriğini okudunuz mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengizhan T Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 servisteki IDS cihazına bağlayıp tanıtılıyormuş şimdi gördüm linki farketmemişim servis randevusunu alayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap