Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349879 Arkadaşlar maruz görün, acaba farları titanyum donanıma direk monte edebilir miyiz. Yoksa anlattığınız işlemler yinede uygulanmalı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl Yazar comment_349881 Hiç hark yok Faruk bey, aynı şeyler yapılmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349986 16 saat önce, Yakup Çağatay said: Hiç hark yok Faruk bey, aynı şeyler yapılmalı. Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349996 19 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Benim araçta 2015 makyajlı focus 1.6tdci titanyum. Saygılar... this HTML class. Value is [url=http://hizlires Mart 8, 201610 yıl Faruk Çelik tarafından düzenlendi resim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349997 Şimdi, Faruk Çelik said: Benim araçta 2015 makyajlı focus 1.6tdci titanyum. Saygılar... Hayırlı olsun da anlamadım demek istediğinizi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_349999 18 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya konu başlığına MCA eklesen mi? mk3 lerin mca ve bizimki far farklı diye şiiittim Farın tasarımı farklı sadece, gerisi aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350001 Şimdi, Yakup Çağatay said: Farın tasarımı farklı sadece, gerisi aynı Sökülmesi de farklı bence ama neyse sen öyle diyorsan öyledir. Far diyince gözlerim parlıyor hala. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350002 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Sökülmesi de farklı bence ama neyse sen öyle diyorsan öyledir. Far diyince gözlerim parlıyor hala. Nice ben öyle diyorsam öyle canım, 2 tane vida yok mu? sağında solunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350003 Şimdi, Yakup Çağatay said: Nice ben öyle diyorsam öyle canım, 2 tane vida yok mu? sağında solunda. Alttaki tırnakları farklı bea. Mca iç kısımdan öne doğru çekilerek çıkıyor. Bizimki çamurluktaki tırnaktan kurtarılıp sökülüyor. Aslında bir haftasonu park ampülü uzun kısa ampüller sinyal ampülü ve bixenon farlarda ampül değiştirme videoları hazırlayımda konu olsun yardımcı olur üyelere. Eski konulardaki ayrıntılı değil o kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350006 Yine bir 'kerpeten ile laf alma' olayını izlemiş oldunuz sayın seyirciler Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350012 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yine bir 'kerpeten ile laf alma' olayını izlemiş oldunuz sayın seyirciler Teşekkürler. Hani nerde yav. f3 farları farklı sökülüyor işte özeti bu. makyajlı kasaların farları iç ızgara tarafındaki vida kısmından öne doğru çekilerek çıkıyor. Ama makyajsızda ön ızgaranın kenarı bu şekilde çıkmasını engelliyor. O yüzden çamurluk tarafındaki vidanın orada tırnaktan kurtarıp biraz öne doğru çekip yukarı kaldırarak çıkıyor. Farklı yani. Bunu demek istiyorum. Bu başlığı genişletelim istersen f3 ü iki araçta değişimi yaparak açıklayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl Yazar comment_350013 Ortada ürün olduktan sonra hepsi yaparız No prob. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl Yazar comment_350399 İlk mesaja bir video ve 2 fotoğraf ekledim. İşlemleri ids ile sorunsuz hallettik. Kesme-biçme pin değiştirme vs yapılmadı. Makale de düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350400 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: İlk mesaja bir video ve 2 fotoğraf ekledim. İşlemleri ids ile sorunsuz hallettik. Kesme-biçme pin değiştirme vs yapılmadı. Makale de düzenlendi Çok teşekkürler. Eline ayağına sağlık. @Kaan Yagizer ve gıyabında Savaş Ustaya da çok teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın