Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Focus Mk3 Far Değişimi Nasıl Yapılır? Ayrıca OEM farklı aydınlatma takıldığında nasıl araca tanıtılır? Tüm Bilgiler: http://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/ Tanıtım yapıldıktan sonra video TANITIM YAPILDIKTA SONRA 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Eline sağlık video çok didaktik olmuş Şu LEDleri tanıtma işini de bi yapabileydik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Başarılı bir çalışma olmuş emeklerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Hayırlı olsun [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Savaş usta çözerdi yok mu orada? Hayırlı olsun kaşlar cenk bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 6 dakika önce, Özer Aksu said: Savaş usta çözerdi yok mu orada? Hayırlı olsun kaşlar cenk bey. olmaz... bu "hardcore" sanayi elektrikçisinin işi... Savaş yapmasına yapar ama o çatı altında "yapmaz" bixenonları beraber takarken kafalarımızı duvarlara vuruyorduk ama bir noktadan sonra tesisat çekmek gerekince mecbur sanayinin yolları gözüktü bana. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Açıklama yani haber kısmına bakmıyoruz yine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 29 dakika önce, Yakup Çağatay said: Açıklama yani haber kısmına bakmıyoruz yine Baktiiiiik, yeni nesil elm bekliyoruz, sonra minciklama devri baslayacak yine come on russianzzz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: Baktiiiiik, yeni nesil elm bekliyoruz, sonra minciklama devri baslayacak yine come on russianzzz... Bulunur bir hal çaresi stili 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 ben de beğendim, kuZu siyah çerçeveli farlar ile pek bi sexy oldu ... iyi günlerde & sağlık - sıhhat içinde kullanın efem. Not: @H. Cenk bir ara arka tamponunu toparlayalım. O siyah bantlar ne alaka? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 6 dakika önce, Kaan Yagizer said: ben de beğendim, kuZu siyah çerçeveli farlar ile pek bi sexy oldu ... iyi günlerde & sağlık - sıhhat içinde kullanın efem. Not: @H. Cenk bir ara arka tamponunu toparlayalım. O siyah bantlar ne alaka? geçen geri manevrada çarptığımda reflektör kırıldı 2 parça oldu , bantlamazsam düşüyor. Lider pidede de çiçekliğe girince çeki demiri kapağını bırakmışım Tampon mühim değil de Savaş şu pinleri değiştirme işini yapar da gündüz farı devreye girerse daha çok sevineceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 On 05.03.2016 at 10:48, H. Cenk said: Tampon mühim değil de Savaş şu pinleri değiştirme işini yapar da gündüz farı devreye girerse daha çok sevineceğim ...istiyorsan öyle de hallederiz,seni mi kıracağım? Savaş'tan rica ederim yapar. Ancak ben hala işi software ile halletme yanlısıyım, notunda bulunsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 18 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...istiyorsan öyle de hallederiz,seni mi kıracağım? Savaş'tan rica ederim yapar. Ancak ben hala işi software ile halletme yanlısıyım, notunda bulunsun. Onu deneyeceklermiş ama sanırım sizin IDS te bir sorun olmuş. Sizin IDS düzeldiyse bir ara getirelim. Software ile olmuyorsa pin değişimine gidelim derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Etis problemliydi. Bugün biraz yoğunlarmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap