Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349367 Focus Mk3 Far Değişimi Nasıl Yapılır? Ayrıca OEM farklı aydınlatma takıldığında nasıl araca tanıtılır? Tüm Bilgiler: http://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/ Tanıtım yapıldıktan sonra video TANITIM YAPILDIKTA SONRA Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349374 Eline sağlık video çok didaktik olmuş Şu LEDleri tanıtma işini de bi yapabileydik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349386 Başarılı bir çalışma olmuş emeklerinize sağlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349398 Savaş usta çözerdi yok mu orada? Hayırlı olsun kaşlar cenk bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349401 6 dakika önce, Özer Aksu said: Savaş usta çözerdi yok mu orada? Hayırlı olsun kaşlar cenk bey. olmaz... bu "hardcore" sanayi elektrikçisinin işi... Savaş yapmasına yapar ama o çatı altında "yapmaz" bixenonları beraber takarken kafalarımızı duvarlara vuruyorduk ama bir noktadan sonra tesisat çekmek gerekince mecbur sanayinin yolları gözüktü bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl Yazar comment_349405 Açıklama yani haber kısmına bakmıyoruz yine Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349409 29 dakika önce, Yakup Çağatay said: Açıklama yani haber kısmına bakmıyoruz yine Baktiiiiik, yeni nesil elm bekliyoruz, sonra minciklama devri baslayacak yine come on russianzzz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl Yazar comment_349410 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: Baktiiiiik, yeni nesil elm bekliyoruz, sonra minciklama devri baslayacak yine come on russianzzz... Bulunur bir hal çaresi stili Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349586 ben de beğendim, kuZu siyah çerçeveli farlar ile pek bi sexy oldu ... iyi günlerde & sağlık - sıhhat içinde kullanın efem. Not: @H. Cenk bir ara arka tamponunu toparlayalım. O siyah bantlar ne alaka? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201610 yıl comment_349587 6 dakika önce, Kaan Yagizer said: ben de beğendim, kuZu siyah çerçeveli farlar ile pek bi sexy oldu ... iyi günlerde & sağlık - sıhhat içinde kullanın efem. Not: @H. Cenk bir ara arka tamponunu toparlayalım. O siyah bantlar ne alaka? geçen geri manevrada çarptığımda reflektör kırıldı 2 parça oldu , bantlamazsam düşüyor. Lider pidede de çiçekliğe girince çeki demiri kapağını bırakmışım Tampon mühim değil de Savaş şu pinleri değiştirme işini yapar da gündüz farı devreye girerse daha çok sevineceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349802 On 05.03.2016 at 10:48, H. Cenk said: Tampon mühim değil de Savaş şu pinleri değiştirme işini yapar da gündüz farı devreye girerse daha çok sevineceğim ...istiyorsan öyle de hallederiz,seni mi kıracağım? Savaş'tan rica ederim yapar. Ancak ben hala işi software ile halletme yanlısıyım, notunda bulunsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349811 18 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...istiyorsan öyle de hallederiz,seni mi kıracağım? Savaş'tan rica ederim yapar. Ancak ben hala işi software ile halletme yanlısıyım, notunda bulunsun. Onu deneyeceklermiş ama sanırım sizin IDS te bir sorun olmuş. Sizin IDS düzeldiyse bir ara getirelim. Software ile olmuyorsa pin değişimine gidelim derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl Yazar comment_349812 Etis problemliydi. Bugün biraz yoğunlarmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın