Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bagaj farkı yok.  

• Yanıt 486
  • Görüntüleme 118,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dün fiyat toplantısı vardı, biz ajans konkuruna girmeden önce biraz konuşma şansımız oldu. 4x2 Pws Tdci için kafamdaki rakamı sordular. Söyledim... az be!! dediler; olması gereken bu o da tavan.  Basi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Kuga aslında "bize de çıktı!" ... ama kıllığına getirmiyoruz. (ciddiyim)   @Yakup Çağatay 'ın belirttiği gibi araçları (Sanayi Bakanlığı talimatları gereği) 2017 MY yapmak için Ocak ayı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

+1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı :) 

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Turhan Onat yazdı:

Bagaj farkı yok.  

1 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

+1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı :) 

Teşekkür ederim. Peki iç mekan paspas alanı için ne düşünüyorsunuz? Havuzlu paspas takımlarında fark olur mu? 

Mesela şöyle bir ürün var... FORD KUGA BAGAJ HAVUZU+KUGA 3D HAVUZLU PASPAS SETİ, 2013-

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Olmaz olmaz. Yani ürün uyar. 

O halde siparişi vereyim, vakit az kaldı temiz olsun.... Teşekkür ederim..

Yanıtlama zamanı:

ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi :)

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Turhan Onat yazdı:

ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi :)

Forumdaki "keçi ford" tabirine katılmamak elde değil... Lansman fiyatı muhabbetini gerekçe göstererek, 1buçuk yaşındaki oğluma iki adet Ford logolu balon dışında hediye vermediler... :):):blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayi tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir :) Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. 

Yanıtlama zamanı:

c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayii tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir :) Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. 

Elbette. Takılmıyorum, zira bayinin iletişimi gayet iyi, önceki araçlarımda da memnundum. Gönül istiyor ama... Sağlık olsun...

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu.

biz zorla aldık. pazarlık sürecinde kabul ettirdik ama şuan elimizde yok sonra verelim dediler, bi kaç kere daha gidip sonunda almıştık :D

focustakiler daha bomba, araba showroomdaydı, üzerinde vardı kauçuk paspasları bunları almayın dedim tamam dediler, baktım teslimde yok. onlar bizim filan dediler, konuşmuştuk diyince gidip getirdi :) 

Yanıtlama zamanı:

Taksilerdeki radikal değişim devam ediyor anlaşılan... Yani bu aleti 69.500TLye aldılar... Ekstra vergi falan varsa bilmem tabi... :blink::blink::blink: 

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim araç nihayet geldi...

Teslim almak için Pazertesiyi bekliyorum...

Yanıtlama zamanı:

Ön kapı camlarına film yaptırırken tuningci esnaf (ben istemeden) aradaki farkı gör diye hemen xenon ampul taktı. Açıkçası bir fark göremedim bana sadece ışığın rengi değişti gibi geldi. taktığı ampulun kalitesinden de kaynaklanabilir  250TL de fiyat çekti. Markasını da sormak aklıma gelmedi.  Piyasada aynı fiyata daha kalitelilerinin olabileceği ihtimali ve gösterge panelinde ikaz verip vermeyeceğinden emin olamadığım için taktırmadım. 

Mustafa Kılıç tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.