Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418171 +1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418194 6 saat önce, Turhan Onat yazdı: Bagaj farkı yok. 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: +1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı Teşekkür ederim. Peki iç mekan paspas alanı için ne düşünüyorsunuz? Havuzlu paspas takımlarında fark olur mu? Mesela şöyle bir ürün var... FORD KUGA BAGAJ HAVUZU+KUGA 3D HAVUZLU PASPAS SETİ, 2013- Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418196 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Olmaz olmaz. Yani ürün uyar. O halde siparişi vereyim, vakit az kaldı temiz olsun.... Teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418210 ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418215 23 dakika önce, Turhan Onat yazdı: ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi Forumdaki "keçi ford" tabirine katılmamak elde değil... Lansman fiyatı muhabbetini gerekçe göstererek, 1buçuk yaşındaki oğluma iki adet Ford logolu balon dışında hediye vermediler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl Yazar comment_418217 Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayi tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418218 c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418230 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayii tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. Elbette. Takılmıyorum, zira bayinin iletişimi gayet iyi, önceki araçlarımda da memnundum. Gönül istiyor ama... Sağlık olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418239 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu. biz zorla aldık. pazarlık sürecinde kabul ettirdik ama şuan elimizde yok sonra verelim dediler, bi kaç kere daha gidip sonunda almıştık focustakiler daha bomba, araba showroomdaydı, üzerinde vardı kauçuk paspasları bunları almayın dedim tamam dediler, baktım teslimde yok. onlar bizim filan dediler, konuşmuştuk diyince gidip getirdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20179 yıl comment_422888 Taksilerdeki radikal değişim devam ediyor anlaşılan... Yani bu aleti 69.500TLye aldılar... Ekstra vergi falan varsa bilmem tabi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427179 Benim araç nihayet geldi... Teslim almak için Pazertesiyi bekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427232 Ön kapı camlarına film yaptırırken tuningci esnaf (ben istemeden) aradaki farkı gör diye hemen xenon ampul taktı. Açıkçası bir fark göremedim bana sadece ışığın rengi değişti gibi geldi. taktığı ampulun kalitesinden de kaynaklanabilir 250TL de fiyat çekti. Markasını da sormak aklıma gelmedi. Piyasada aynı fiyata daha kalitelilerinin olabileceği ihtimali ve gösterge panelinde ikaz verip vermeyeceğinden emin olamadığım için taktırmadım. Haziran 28, 20179 yıl Mustafa Kılıç tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın