H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 25.08.2017 - 16:52 tarihinde, Murat Ka. yazdı: ( aslında eve gidince kitapçığa bakayım diyorum hep unutuyorum ?) Kitapçık var mı ? Biz alırken makyajda focusun kitapçığı iptal etmişler. Yerine bir CD verdiler. Ben isteyince de makyajsızın kitapçığını vermişlerdi o da benim işime yaramadı. Demek Kugada masraftan kaçmayıp CD ile yetinmemiş, kitapçık basmışlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 2 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Abi PS. de F1 durumu şöyle. S konumunda F1'i kullanırken D ye çektiğinde hemen oto.ya geçiyor. Ama D konumunda F1'i kullanırken şanzıman sürücüye belirli bir süre tanıyorki vites değiştircekmi diye. Sonrasında kendisi oto.ya geçiyor. Evet kendiliğinden otoya geçiyor bir süre sonra. Ama manuel otoya geçişi de öğrendim. @Yakup Çağatay sağolsun yazmış, denedim oldu. F1 kulakçığına az basılı tutunca otoya geçiyor. 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Kitapçık var mı ? Biz alırken makyajda focusun kitapçığı iptal etmişler. Yerine bir CD verdiler. Ben isteyince de makyajsızın kitapçığını vermişlerdi o da benim işime yaramadı. Demek Kugada masraftan kaçmayıp CD ile yetinmemiş, kitapçık basmışlar.. Kuga da da yok kitapçık. Ben Ford otosan sitesinden indirdim. Zaten onun için eve gidince bakayım dedim, araba da olsa bakmaz mıyım Bizde de bir tane CD var, jelatini bile açılmamış öylece duruyor. Artık o CD'yi arabada nasıl izleyeceksem. Sync 3 pdf göstermez herhal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Bu abimiz orijinal american parkı aktif etmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 2 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Bu abimiz orijinal american parkı aktif etmiş. Led koymuş herhal. Orjinali boş, Amerikan spec de bile. Bizim arabada beyaz öte yandan, artık sarı gelmiyor Avrupada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 4 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Led koymuş herhal. Orjinali boş, Amerikan spec de bile. Bizim arabada beyaz öte yandan, artık sarı gelmiyor Avrupada. Murat Abi stline pakette sanırım sarı reflektörlü geliyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 26 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Murat Abi stline pakette sanırım sarı reflektörlü geliyor? Yok, o da beyaz. Mayıs ayına kadar hepsi sarı geldi. Sonra ford avrupa uyandı, hepsini beyaza çevirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Amerika modeli sanırım yada sonradan yapılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Kuga'ya yeni boyut olsa fena olmazdı hanii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Kullanım kitapçığı banada vermediler. Basılmadığını söylediler. Sonradan basıp gönderirler mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 1 saat önce, Emrah ö yazdı: Kullanım kitapçığı banada vermediler. Basılmadığını söylediler. Sonradan basıp gönderirler mi acaba? Basılı kitapçık yok artık. Kağıt tasarrufu vs. Asla basılmayacak. Şu adresten telefonunuza veya bilgisayarınıza indirin. 838 sayfalık .pdf dosyası Lazım olursa cep telefonunuzdan , bilgisayarınızdan bakarsınız. Cep telefonunda .pdf okuyucunuz yoksa bir tane edinin. Veya sürekli internet bağlantınız varsa indirmeden de bakabilirsiniz. 2017 Ford Kuga kullanma kılavuzu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 14.12.2017 - 16:43 tarihinde, H. Cenk yazdı: Basılı kitapçık yok artık. Kağıt tasarrufu vs. Asla basılmayacak. Şu adresten telefonunuza veya bilgisayarınıza indirin. 838 sayfalık .pdf dosyası Lazım olursa cep telefonunuzdan , bilgisayarınızdan bakarsınız. Cep telefonunda .pdf okuyucunuz yoksa bir tane edinin. Veya sürekli internet bağlantınız varsa indirmeden de bakabilirsiniz. 2017 Ford Kuga kullanma kılavuzu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 14.12.2017 - 16:43 tarihinde, H. Cenk yazdı: Basılı kitapçık yok artık. Kağıt tasarrufu vs. Asla basılmayacak. Şu adresten telefonunuza veya bilgisayarınıza indirin. 838 sayfalık .pdf dosyası Lazım olursa cep telefonunuzdan , bilgisayarınızdan bakarsınız. Cep telefonunda .pdf okuyucunuz yoksa bir tane edinin. Veya sürekli internet bağlantınız varsa indirmeden de bakabilirsiniz. 2017 Ford Kuga kullanma kılavuzu Çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 17.11.2017 - 15:25 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Kuga'ya yeni boyut olsa fena olmazdı hanii Bu gelene kadar Kuga almam ben. --0 dakika sonra eklendi-- Mümkünse benzinli olsun. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 12 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu gelene kadar Kuga almam ben. --0 dakika sonra eklendi-- Mümkünse benzinli olsun. Sonra ver ara gazı çıksın egzozdan ra ta ta ta ta ta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap