Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Bagaj farkı yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 +1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 6 saat önce, Turhan Onat yazdı: Bagaj farkı yok. 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: +1, bagaj aynı. hatta şöyle diyeyim; ford'un aksesuar bagaj havuzu kodu makyajsız ve makyajlı için aynı Teşekkür ederim. Peki iç mekan paspas alanı için ne düşünüyorsunuz? Havuzlu paspas takımlarında fark olur mu? Mesela şöyle bir ürün var... FORD KUGA BAGAJ HAVUZU+KUGA 3D HAVUZLU PASPAS SETİ, 2013- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Olmaz olmaz. Yani ürün uyar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Olmaz olmaz. Yani ürün uyar. O halde siparişi vereyim, vakit az kaldı temiz olsun.... Teşekkür ederim.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 23 dakika önce, Turhan Onat yazdı: ben aracı teslim alırken hediyesi karşılığı vermişlerdi Forumdaki "keçi ford" tabirine katılmamak elde değil... Lansman fiyatı muhabbetini gerekçe göstererek, 1buçuk yaşındaki oğluma iki adet Ford logolu balon dışında hediye vermediler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayi tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hediyeler vs ford kaynaklı değil de bayii tercihi diyelim genelde para çokomel eğrisine göre hediye durumu değişir Takılmamakta fayda var eğer alışverişten eminseniz. Elbette. Takılmıyorum, zira bayinin iletişimi gayet iyi, önceki araçlarımda da memnundum. Gönül istiyor ama... Sağlık olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2017 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: c-max'da bagaja ekstradan kauçuk paspas takımı koymuşlardı, sürpriz olmuştu. biz zorla aldık. pazarlık sürecinde kabul ettirdik ama şuan elimizde yok sonra verelim dediler, bi kaç kere daha gidip sonunda almıştık focustakiler daha bomba, araba showroomdaydı, üzerinde vardı kauçuk paspasları bunları almayın dedim tamam dediler, baktım teslimde yok. onlar bizim filan dediler, konuşmuştuk diyince gidip getirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2017 Escape de gelmiş 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Taksilerdeki radikal değişim devam ediyor anlaşılan... Yani bu aleti 69.500TLye aldılar... Ekstra vergi falan varsa bilmem tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhittin Özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Benim araç nihayet geldi... Teslim almak için Pazertesiyi bekliyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 (düzenlendi) Ön kapı camlarına film yaptırırken tuningci esnaf (ben istemeden) aradaki farkı gör diye hemen xenon ampul taktı. Açıkçası bir fark göremedim bana sadece ışığın rengi değişti gibi geldi. taktığı ampulun kalitesinden de kaynaklanabilir 250TL de fiyat çekti. Markasını da sormak aklıma gelmedi. Piyasada aynı fiyata daha kalitelilerinin olabileceği ihtimali ve gösterge panelinde ikaz verip vermeyeceğinden emin olamadığım için taktırmadım. Haziran 28, 2017 Mustafa Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap