Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339606 Fusion ulkemizde once Mondeo oldu daha sonra mondis. Arabalar kuzu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339613 Henüz Avrupa Mondeo dan bir atak yok , Belki bu sene birşey olmaz ancak fusion 2017 model satışa yazın çıkacakmış, 6 ayı var belli mi olur Mondeo da aynı zamanlarda 2017 yi aynı olmasada benzer özellikler ile çıkarır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl Yazar comment_339615 Mondeo, Amerika'da Fusion oldu Bir ses çıkması için Fuarlar beklenir malum o da en yakın Mart Nisan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339620 bir zamanlar Amerika da Contour du, ama Mondeo ile fark daha çoktu, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339644 Amerika da ki fusion mondeoya hić benzemezdi.Sonradan kardeş oldular Bu nasıl bi zevksizliktir.Ön arkadan mı arka önden mi daha tipsiz bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339648 Bu model bana yerli arabayı hatırlattı, çizgiler çok benziyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201610 yıl comment_339752 zamanında ford scorpio vardı eskiler bilir neydi bee hayrandık mondeonun dedesi falan diyebiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl Yazar comment_339853 Amerikanyanın Vignale'si dediğim Platinum modeline yakın bakış atalım Copyright 2016 Chris Amos / Motor1.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl comment_339860 Arac tasarimcilari: - Departman olarak yeni bir Premium segment arac tasarlayacagiz! - Efendim arkasina stoplari birlestirecek sekilde duz bir cizgi koyalim gerisi pek onemli degil. Latife yapiyorum tabi de bana yinede komik geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl Yazar comment_339862 6 dakika önce, Servet Özkan said: Arac tasarimcilari: - Departman olarak yeni bir Premium segment arac tasarlayacagiz! - Efendim arkasina stoplari birlestirecek sekilde duz bir cizgi koyalim gerisi pek onemli degil. Latife yapiyorum tabi de bana yinede komik geliyor Öyle bir şey yok ama bu standart Fusion ve Mondeo'da da yer alacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl comment_339867 Platinum da herşey güzelde, eğer ki iç döşeme açık renk ise taban döşemesi neden siyah?, koltuk rengine yakın bir açık renk olsa daha güzel duracak. örnekte ki gibi mesela Ocak 13, 201610 yıl Soner Perk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl comment_339868 17 dakika önce, Servet Özkan said: Arac tasarimcilari: - Departman olarak yeni bir Premium segment arac tasarlayacagiz! - Efendim arkasina stoplari birlestirecek sekilde duz bir cizgi koyalim gerisi pek onemli degil. İyi de ortada yeni bir premium sınıf araç tasarlama hedefi yok ki. ABD standartlarında orta sınıftaki bir aracın geliştirlmesi var sadece. Bu arada o krom çıta o kadar iddialı ama çirkin ki odak noktası olmaya müsait. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl comment_339870 9 dakika önce, Cem Boneval said: Bu arada o krom çıta o kadar iddialı ama çirkin ki odak noktası olmaya müsait. Geçen yıl henüz makyajlı görüntüler yokken, mondeo'nun bagaj kapağında opel insignia vb. gibi uzun bir krom çıta olsa, sanki kalitesini daha iyi ifade eder, çok yakışır diye düşünmüştüm. Belki bagaj kapağı ve stoplarla biraz daha oynayarak muhteşem duracak bir krom çıta eklenebilirdi. Bu krom çıta, tam bilemiyorum, sonradan takılmış gibi mi desem, estetik açıdan tam uyum sağlamış mı emin olamıyorum. Fikir olarak destekliyorum ama o krom çıtayı Keşke benimkinde de olsa Sonradan takılır mı ki acaba Ocak 13, 201610 yıl Volkan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201610 yıl comment_339871 9 dakika önce, Soner Perk said: Platinum da herşey güzelde, eğer ki iç döşeme açık renk ise taban döşemesi neden siyah?, koltuk rengine yakın bir açık renk olsa daha güzel duracak. örnekte ki gibi mesela BMW'nin her şekil opsiyon bulunabiliyor. Taban döşemesi siyah da olabiliyor, konsol ile aynı tonda renk de olabiliyor. Bu şekil krom çıtayı ben de sevmedim. Zaten insignia'yada da sevmemiştim. İşbirliği ettiler, aynı mantık devam. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın