Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

fatih zengin

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

fatih zengin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    hyundai ix 35
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

fatih zengin's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. zamanında ford scorpio vardı eskiler bilir neydi bee hayrandık mondeonun dedesi falan diyebiliriz
  2. sanki ızgara küçülmüş gibi geliyor gözüme birde umarım makyajlı versiyonlar gelirken donanıma bir ayar çeker otosan
  3. arkadaşlar bu aracın navigasyon kartı kaç para ve her yıl yenilenmesi gerekiyormuş doğru mu ??
  4. trapez ızgaradaki çizgiler gitmiş kötü olmuş güncel hali daha güzel
  5. arkanın bir önceki kasa mondeo ile olan benzerliğinden bir şekilde kurtulması lazım. bu da en masrafsız krom çıta yada farı uzatmakla olur.
  6. bunları tek tek yazınca detay gibi duruyor ama bunlar bir bütün, bunlar bir arabadaki eksiklikler hemde sadece benim açımdan başkaları açısından kim bilir neler vardır. herşey satış rakamlarıyla ortada zaten yukarıda arkadaş paylaşmış kasa ömrünü tamamlayan ve seneye yenisi çıkacak insignia bile mondeo satışını 6 ya katlamış. böyle bir rezalet olabilir mi ? hemde herkesin hem fikir olduğu segmentteki en güzel kasalardan birine sahip olan mondeo nun durumu. ben mesela insignia ile yaptığım test sürüşü sonrası arabaya eksik diyecek birşey bulamıyorum bula bula yüzü eskidi seneye yeni kasa çıkacak diyebildim ancak çünkü adam koydukça koymuş dizel otomatiğini koymuş, deri koltuğu koymuş,bose yi koymuş,anahtarsız girişi koymuş vs vs adam sana konuşacak şey bırakmıyor. mondeo şu haliyle fiyat listesinden 10 ar bin indirim yapmadığı sürece satış yapamaz
  7. bu hafta insignia ile 24 saat testine katıldım. 1.6 dizel otomatik full bir insignia kullandım. araç çok zevkli ve donanımlı idi ama yüzü eskidiği için bende müthiş bir heyecan yaratmadı. araç o haliyle 120 bin civarı gibi satılıyordu. aslında F/P olarak fazla gibi düşündüm ama mondeo ile kıyaslayınca daha iyi olduğunu anladım çünkü mondeoda opsiyon olarak bile bulunmayan bir sürü özelliği vardı eksik olarak navigasyon yoktu ama o da paket olarak satılıyor. ben 2017 de yeni kasa geleceği için insignia almam ama kasa takıntısı olmayan insanlar çatır çutur alır ki zaten galiba insignia satışları sınıfında yukar zıplamış. passat ve superb in durumu malum zaten, bmw 3 ve mercedes c için konuşursak parası olan zaten direk alıyor. yeni audi a4 1.4 motoru ile 127 bin liste fiyatından piyasada olacak. bu hallerde mondeo nun satması çok zor arkadaşlar. benim mondeo dan beklentilerim 1- deri yada yarı deri koltuk şart 2- dizelde otomatik olması, şart olmasa da isterim 3- anahtarsız giriş şart 4- adam gibi bagaj hacmi şart öyle sanayide ince stepne arayıp montajla uğraşmak istemem 5- açık renk döşeme neredeyse şart 6- liftback deneyimi yaşamak isterim liftbackte dizel olması lazım bunları sağlar ve rekabetçi bir fiyat sunarlarsa mondeo almamak için hiçbir sebep yok.
  8. Peki siz bu aracın hb versiyonunu incelemiştiniz . Hangi bayi idi acaba ben ankarada be trafikte ne bayilerde görmedim ? Birde 1.5 tdci 120 hp kesin mi 2016 da ve onun teknik değerleri nasıl?
  9. Mondeo nun hb versiyonuna dizel gelecek mi bilen var mı?
  10. vitessiz konsol ilk bakışta hoşuma gitti ama biraz daha dikkatli bakınca sportif havası kaçmış biraz sıkıcı,yaşlı işi hava vermiş. güzel tasarımlı bir vites her zaman için daha iyidir bmw nin jojstcik vitesi ve fordun güncel otomatik vitesi ço güzel ve sportif bence
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.