Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2016 Sileceklere kolay erişmek için silecekleriniz SERVİS konumuna getirmeniz tavsiye ediliyor. Bu işlemi yapmak için; 1- Kontağı açın 2- Kontağı kapatın (Eğer yolculuktan gelinmişse 1.madde atlanabilir) 3- Silecek kolunu 3 sn içinde aşağıya doğru çekiniz. 4- Silecekler camın kenarlarına çekildiğinde silecek kolunu serbest bırakın. Kış mevsimi için öneriler başlıklarımıza göz atmayı unutmayınız --> Tıklayınız ve Tıklayınız 2 Ayrıca aracınızın üzerindeki buzları neden temizlemelisiniz? izlemek için Tıklayınız Not: C-MAX için de geçerlidir. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 @Mert Yürüyen bak burada abicim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Karin ilk yagdigi gun bu hataya dustum. Herseyin otomatik olmasi buyuzden kotu silecekleri otomatikte birakiyoruz surekli . Soguktan donmus bir sekilde kostura kostura arabaya atlayip direk kontaga basip sileceklerden garip ses gelince aklim basima geldi. Biraz daha dikkatli olmaya calisacam artik ama yine otomatikte biraktim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Hay Allah razı olsun, sileceklerin değişim zamanı gelmiş her yerde silecek servis konumuna nasıl alınır onu arıyordum, arabayı aldığımdan buyana hiç ihtiyacım olmamıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 ben en çok focusların bu bağımsız sileceklerini seviyorum.. kontak kapanınca pamuk gibi hareket ediyor.. servis konumunda bırakırsanız çalıştırmadan önce buzları temizleyip aşağıya almanız gerekiyor.. yoksa kontak açınca kendi aşağı iner, kar buz varsa sıkıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Parlak Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 04.01.2016 - 01:31 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Sileceklere kolay erişmek için silecekleriniz SERVİS konumuna getirmeniz tavsiye ediliyor. Bu işlemi yapmak için; 1- Kontağı açın 2- Kontağı kapatın (Eğer yolculuktan gelinmişse 1.madde atlanabilir) 3- Silecek kolunu 3 sn içinde aşağıya doğru çekiniz. 4- Silecekler camın kenarlarına çekildiğinde silecek kolunu serbest bırakın. Kış mevsimi için öneriler başlıklarımıza göz atmayı unutmayınız --> Tıklayınız ve Tıklayınız 2 Ayrıca aracınızın üzerindeki buzları neden temizlemelisiniz? izlemek için Tıklayınız Not: C-MAX için de geçerlidir. Ben silecekleri servis konumuna aldigimda resimdeki kadar acilmiyor.bu normal mi? Benim sileceklerdemi bisey var acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Çok az bi açı var diye biliyorum sorun yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 15 dakika önce, Yunus Parlak yazdı: Ben silecekleri servis konumuna aldigimda resimdeki kadar acilmiyor.bu normal mi? Benim sileceklerdemi bisey var acaba Silecek kolunu erken bırakmışsınızdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Parlak Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 3 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Silecek kolunu erken bırakmışsınızdır. Birkac kere denemistim ama tekrar deneyip fotograf yuklerim birazdan --29 dakika sonra eklendi-- Bu kadar oluyor. Kontagi actigimda sonuna kadar acilip oyle yerine gidiyor. --57 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Çok az bi açı var diye biliyorum sorun yoktur. Bahsettiginiz açı bumudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Evet bu kadar, sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Parlak Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 (düzenlendi) .. Nisan 2, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap