Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_1951 Böylelikle ilk parti donanımı kesinleşmiş gibi oldu.. Teşekkürler İzniniz olursa resimleri ilk mesaja eklemek istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_1954 rica ederim. tabi olabilir. Eklenmiştir.Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_1995 Led iç ortam aydınlatması tüm donanımlarda standart görünüyor broşürde. Jantlarda her zaman olduğu gibi orta donanımın jantlari daha guzel gibi. Donanim listesi için teşekkürler Erhan Bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_2004 Led iç ortam aydınlatması tüm donanımlarda standart görünüyor broşürde. Jantlarda her zaman olduğu gibi orta donanımın jantlari daha guzel gibi. Donanim listesi için teşekkürler Erhan Bey. rica ederim. çorbada tuzumuz olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_2011 Bana gelen broşürde de bunlar vardı zaten...Bende fortolarla göndermiştim.Göreceksiniz bu şekilde çok düşük rakamlarda satış yapacak otosan ve mecburen sony'yi ve büyük gösterge ekranını getirecek,hiç şansları yok.Statr-Stop zaten avrupada tüm motorlarda var,Türkiyedeki dizellerde neden yok nasıl yok onu anlayamıyorum zaten.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2043 Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2044 Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Otosan sayesinde sinek kanadından yağ çıkartıcaz nerdeyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2047 Sözkonusu broşürü ben de Şahsuvaroğlundan aldım. Oldukça küçük bir şey bu kadar iddialı bir arabaya o broşür pek olmamış. Fordda broşürler en az A4 büyklğünde olur genelde. Bu ise el ilanı kadar üşenmedim ölçtüm 21X15 cm ebatları. Bu da bana kısa süre sonra bu broşür yerine tam donanımın verileceği gerçek broşürün çıkacağını düşündürüyor. Az masraf olsun diye bunu geçici olarak böyle küçük yapmışlar düşüncesi oluşuyor bende Umut işte... Benim FIII ziyereti sonucu izlenimim Satış ekibinin bu araca hazır olmadığı yönünde. Umarım hazırdırlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2050 Bayilere şuan tanıtım yapılmadı. 5 Mayıs'da araç tanıtımı var.. ve henüz araç donanımları oturmadı doğru avrupa dahil kilit durumda 2-3 donanım var..bize de gelecektir diye umuyorum ab ile birlikte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2058 avrupaya da gelmeyen donanımlar var yani ? inşallah hadi bakalım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2070 Herşey ilk 6 aydaki satış adedine göre belirlenecek bence !!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2072 avrupaya da gelmeyen donanımlar var yani ? inşallah hadi bakalım.. Uzunca süredir aktarıyorum evet var..Çünkü bu araç erken çıkarıldı bu kadar erken planlanmıyordu bile.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2081 uzunca süredir kayıpsınız .. bikaç kez mesajla sordum ama... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın