Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1663 deri koltuk ve ısıtma çok güzel sonunda focus da da göreceğiz bu özelliği.... ayrıca ön cam ısıtmada varmış Evet ön cam ısıtma gerçekten güzel oldu. Ah birde şu jantlar güzel olsa !! Otokoç avrupada gitmeyen jantlarımı almış ne !! Hani daha ucuz falan mı acaba ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1665 Evet ön cam ısıtma gerçekten güzel oldu. Ah birde şu jantlar güzel olsa !! Otokoç avrupada gitmeyen jantlarımı almış ne !! Hani daha ucuz falan mı acaba ! Titanium da bu jant var. Every Country Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1723 usb giriş var sanırım, kart okuyucu da var mı?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1733 Yakup ben bu jantları hiç ama hiç beğenmedim. Yalnız dikkat ettim Lastik ebatları 16/205/55 yerine 16/215/55 olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1735 Yakup ben bu jantları hiç ama hiç beğenmedim. Yalnız dikkat ettim Lastik ebatları 16/205/55 yerine 16/215/55 olmuş. Şuan ki titanium'lar da matah deil pek 17 inc ile değiştirilebilir... Aslında benm beğendiğim bi jant var focus da gördüğüm.. onu avrupa'da da satmıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl Yazar comment_1746 bugün ford genel merkezini aradım yol bilgisayarının ekran boyutu konusunda. avrupadaki gibi büyük ekran olanlar gelecek mi dedim. böyle bir talep ilk defa sizden geldi dediler. genel merkeze isteğinizi ileteceğim gerekli açıklama fordun sitesinde ilerleyen günlerde yer alır dediler. bence sizlerde arayın talebe göre değerlendireceklermiş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1747 Herkes sırayla arasın o zaman isteklerini bildirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl Yazar comment_1748 Türkiye'deki müşterileri enayi yerine koyuyorlar. avrupada nerde satılmayan araba var burda. dün ingiltere ve almanya kataloglarını indirdim titaniumlarda sony ve büyük ekran yol bilgisayarı var. bize herzamanki gibi en kötüsü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1750 az önce ford direkt hattını aradım.. ama sanki bilgiler sır gibi hiç bişey demiyorlar... mayıs ayı itibari ile internet sitemizden görebilirsiniz bilgileri diyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1753 şimdide sitedeki iletişim bölümünden form doldurdum.. ortak istek ve şikayetlerimizle iligili.. sizlerde birer form döktürün arkadaşlar yazalım.. dikkate alırlar almazlar .. belki faydası olur.. isteklerimizi belirtelim de biz.. hemen acil yazın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1754 bugün ford genel merkezini aradım yol bilgisayarının ekran boyutu konusunda. avrupadaki gibi büyük ekran olanlar gelecek mi dedim. böyle bir talep ilk defa sizden geldi dediler. genel merkeze isteğinizi ileteceğim gerekli açıklama fordun sitesinde ilerleyen günlerde yer alır dediler. bence sizlerde arayın talebe göre değerlendireceklermiş.. dün internet sitesinden bende aynı konu ile ilgili msj attım forda. bugün beni aradılar niye bu dijital ekranlar bu kadar küçük dedim(oyuncak gibi) şuan için böyle getiriyoruz dediler. iyide niye böyle getiriyorsunuz dedim yine aynısını söyledi. ileride değişebilirmi dedim . bilemeyiz dedi tamam dedim kapattım. donanımları geçtim biri arabanın aynısını getirselerdi. bu gelenede güzel diyecemde avrupadakileri görünce insanın içine sinmiyo sevgiler saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1763 Bende mail attım hem sony teyp hemde bilgi ekranıyla ilgili hayırlısı artıkın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1765 Ya ne mail i ne tlfonu adamlar araçların bayilerde sergilendiğini bile bilmiyor, bu adamlara ne anlatıcaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın