Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12304 yakup abi aklıma bi şey daha takıldı . dokunmatik ekran gelince ekran sorunu kalmayacak ama 3000-3500 gibi bir fiyat olursa iyice düşüncürecek bizi. seneye kadar titanium baz fiyatda ne olcak oda belli değil. birde yıl sonuna doğru bi paket daha gelecek onun fiyat hakkında bi tahmin yapabilirmisin. o paketi alıncamı ekranlar büyüyecek. patron taparlayım: bildiğin gibi sony ve ekranlar için yıl sonuna kadar bekliyoruz sadece sony gelmez ve dokunmatik ekranı almayada bizim bütçemiz yetmezse, konsoldaki ekranların büyümesi için güvenlik paketini almamız gerekirmi? inşallah gerekmez bi anda kurtlandım . teşekkürler 3000 olması mümkün değil ! 1500-2000 olabilir ama 3000 mümkün değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12305 saolasın patron. fiyat konusunu büyütmeyin derken 56lık tit sedan 52 liste fiyatı pazarlık ile 50 falan olabilirmi çokmu iyimserim Şuan fiyat için konuşmak erken değil mi ? Araçlar otursun donanımlar gelsin..Piyasaya göre mümkün mertebe düşecek..O kesin Neden bu kadar iyimsersiniz ? Tecrübe diyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12311 Hocam gene de fazla iyimserlik akıllara zarar...sonra niye bu fiyatta gelmedi diyoruz.....hem bence 3000 tl çok değil touch için diyeceğim diğer markalar bazında...ama bizim gibi memur aileye tabiki çok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12313 yakup hocam düşeceği kesin şu an için konuşmakta erken haklısın ama bende bir öğretmen olarak oluşabilecek fiyatlara kedimi hazrlamak istiyorum. sonuç olrak çok fazla bi gelirimiz yok. bu konuda da diğer konularda olduğu gibi senin bilgilerinden faydalanmak isterim. birde tit soruyorum çünkü Allah nasip ederde alırsak stil+plusın bile titden dezavantajları çok en basit otomatik klima, uzun yıllarda bineceğimizi düşünürsek bu fiyatlarda bir araba bir kez alınır ve en iyisi için yoksa haklısın çok erken ama malum patron bağlantıların sağlam çıtlat bi kaç bişey Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12314 Abi öyle diyorsun okey ama hangi donanım'a nasıl eklenecek yeniler bilmiyoruz ki..Bişey deriz tutmaz yani..Şuanki listeden %2.5 düşün o kesin zaten şimdi iniyorlar.. daha sonra da benim umduğum 2.5 3 bin lira daha iner piyasa oturunca.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12317 Abi öyle diyorsun okey ama hangi donanım'a nasıl eklenecek yeniler bilmiyoruz ki..Bişey deriz tutmaz yani..Şuanki listeden %2.5 düşün o kesin zaten şimdi iniyorlar.. daha sonra da benim umduğum 2.5 3 bin lira daha iner piyasa oturunca.. tit baz fiyattan %2.5 pazarlık ile 2.5 3 bintl de fiyatlar oturunca okey. donanım olarakta anladığım: 1-Touch opsiyon olarak gelebilir böyle olursa tit baz fiyatın etkilemez 2- Touch titde standart olabilir ozaman düşmesi beklene tit fiyatları aynı olur ama Touch extra para vermemiz gerekmez 3- yıl sonunda gelecek donanımlar içinde standartta olabilir pakette. standart olursa fiyatta beklenen kadar düşüş olmaz ama daha dolu bir tit olur bu olası durumlar yüzünden mi kesin bi şey söyleyemiyosun. umarım doğru anlamışımdır. anlamadıysamda kızma teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12320 Yani şimdi Titanium+Titanium X+Touch+TDCi 115+Park paketi+Sunroof bir Focus HB bana tahminen en ucuz ne kadara mal olur ? Lütfen tahmini bir fiyat söyleyinde bende babama söyleyeyim üç aşağı beş yukarı şöyle olacak diye de adamcağız bayi de şok olmasın Bunu söyleyin,söz başka mesaj yazmayacağım bu konuyla ilgili Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201115 yıl comment_12322 Yani şimdi Titanium+Titanium X+Touch+TDCi 115+Park paketi+Sunroof bir Focus HB bana tahminen en ucuz ne kadara mal olur ? Lütfen tahmini bir fiyat söyleyinde bende babama söyleyeyim üç aşağı beş yukarı şöyle olacak diye de adamcağız bayi de şok olmasın Bunu söyleyin,söz başka mesaj yazmayacağım bu konuyla ilgili 50tit+4txp+2touch+2(pp+sun)=58 1 aşağı 2 yukarı tahmini sadece tahmin ama ona göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12329 tit baz fiyattan %2.5 pazarlık ile 2.5 3 bintl de fiyatlar oturunca okey. donanım olarakta anladığım: 1-Touch opsiyon olarak gelebilir böyle olursa tit baz fiyatın etkilemez 2- Touch titde standart olabilir ozaman düşmesi beklene tit fiyatları aynı olur ama Touch extra para vermemiz gerekmez 3- yıl sonunda gelecek donanımlar içinde standartta olabilir pakette. standart olursa fiyatta beklenen kadar düşüş olmaz ama daha dolu bir tit olur bu olası durumlar yüzünden mi kesin bi şey söyleyemiyosun. umarım doğru anlamışımdır. anlamadıysamda kızma teşekkürler Est. öyle şey olmaz.. 1-ops olursa tit fiyatı düşer , baz donanım da 2-tit de stndrt olursa fiyat düşmez, aynen. 3-Belki ama şuan alınan bilgi (ops. olacak) Bekleyip göreceğz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12338 tdci Titanium caz fiyatı 56bin ama "caz" fiyatı.. honda caz mı?.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12369 tdci Titanium caz fiyatı 56bin ama sen hb demişşin hb şu an 54600 pazarlık ile 52600 fiyatlar oturunca 50000 falan olur olabilecek opsiyon fiyatlarıyla bi tahmin dedim sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201115 yıl comment_12375 o kadar düşerse müthiş Teşekkürler yorum için Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl comment_12787 Arkadaşlar,işte gittiğim Ford Ankara Tanıtım Koktylinden fotoğraflar ve Otosan Ürün Müdürü Talat İşçioğlu ile yapılan röportaj.Talat Beye yeni focusla ilgili forumdaşların tüm istek,öneri ve şikayetlri ile görüşlerini ilettim.Forumumuzun bol bol rklamını yaptım....İşte Link... http://www.internethaber.com/yeni-ford-focus-otomobilseverleri-buyuledi-350773h.htm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201115 yıl comment_12791 Hmmm Güzel Güzel... İst Kokteylini bekliyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın