H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 @Kaan Yagizer Abim saat 12:30 12:45 arası pendik sahilde ceza gelirse bende 12:30 öncesi ile 12:45 sonrası bana ait değil haberin olsun Pek keyifliydi de bunu alamam yani o parayı veremem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Şimdi, H. Cenk said: Pek keyifliydi de bunu alamam yani o parayı veremem ... canın sağolsun, ceza gelirse benimdir ... zırlamam. "Vermem" dememişsin, "Veremem" ifadesini kullanmışsın ya, demek ki beğenmişsin ... sevindim kuZu'nun sevilesi olduğunu biliyor olsak da senden de duymak hoş oldu tabi ... Video yayınlansa da seyretsek ... bekleyeceğiz artık, ne yapalım? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 (düzenlendi) 17 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... canın sağolsun, ceza gelirse benimdir ... zırlamam. "Vermem" dememişsin, "Veremem" ifadesini kullanmışsın ya, demek ki beğenmişsin ... sevindim kuZu'nun sevilesi olduğunu biliyor olsak da senden de duymak hoş oldu tabi ... Video yayınlansa da seyretsek ... bekleyeceğiz artık, ne yapalım? Çok usturaplı kalkıyor. 350 değil de 150-200 bg gibi . Hiç endişeye mahal yok. Yürüdükçe açılıyor ama Arap atı gibi. S de kullanmak harbi çok zevkli V8 sığsın diye yapılan kaput çok heybetli oturma pozisyonu vs insana bas bas diyor. 110-120le viraj almışım ki hayatta yapmam. Yalnız kullansaydım daha fazla risk alırdım. Copilot olunca usturuplu kullandım. Yalnız yandan gelip sahil yoluna 90 derece katılımda kıç attırmak da pek güzeldi. Aralık 7, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 9 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... canın sağolsun, ceza gelirse benimdir ... zırlamam. "Vermem" dememişsin, "Veremem" ifadesini kullanmışsın ya, demek ki beğenmişsin ... sevindim kuZu'nun sevilesi olduğunu biliyor olsak da senden de duymak hoş oldu tabi ... Video yayınlansa da seyretsek ... bekleyeceğiz artık, ne yapalım? Videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz. @h.cenk abi gibi benim de o kadar param yok affet abi Devlet memuruyuz sonuçta Müsait bir zamanda uğrayıp sizinle tanışmak istiyorum @Kaan Yagizer abi. Saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 10 dakika önce, H. Cenk said: Yalnız yandan gelip sahil yoluna 90 derece katılımda kıç attırmak da pek güzeldi. Yüzündeki gülümseme kuZu'dan indikten sonra sürdü, öyle değil mi? kuZu'nun yapılma / tasarlanma amacı da bu zaten : Seni eğlendirmek, gülümsetmek ve (istersen) adrenalin ile ıslatmak ... 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Müsait bir zamanda uğrayıp sizinle tanışmak istiyorum @Kaan Yagizer abi. Çayım,kave'm var, muhabbet ora karar ... beklerim üstat. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 50 dakika önce, H. Cenk said: Çok usturaplı kalkıyor. 350 değil de 150-200 bg gibi . Hiç endişeye mahal yok. Yürüdükçe açılıyor ama Arap atı gibi. S de kullanmak harbi çok zevkli V8 sığsın diye yapılan kaput çok heybetli oturma pozisyonu vs insana bas bas diyor. 110-120le viraj almışım ki hayatta yapmam. Yalnız kullansaydım daha fazla risk alırdım. Copilot olunca usturuplu kullandım. Yalnız yandan gelip sahil yoluna 90 derece katılımda kıç attırmak da pek güzeldi. akşam focusa mı bineceksin şimdi, inanmıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 11 dakika önce, Mert Yürüyen said: akşam focusa mı bineceksin şimdi, inanmıyorum S te iken benimki de çok aşağı kalmıyor yalnız Bu araba için boş yol lazım eehhh akşam eve dönerken zaten boş yol olmadığından farketmez ha 350 bg ha 120 bg... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 18 dakika önce, H. Cenk said: S te iken benimki de çok aşağı kalmıyor yalnız Bu araba için boş yol lazım eehhh akşam eve dönerken zaten boş yol olmadığından farketmez ha 350 bg ha 120 bg... ya buna ne diyorlardı... "züğürt tesellisi mi?" takılıyorum abi... en iyi araba benim olan arabadır. bende haftasonu serdarın yazılım mı focusunun kullandım ama akşama döndük geldik, bizim sıpaya atladık yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 3 dakika önce, H. Cenk said: Bu araba için boş yol lazım eehhh akşam eve dönerken zaten boş yol olmadığından farketmez ha 350 bg ha 120 bg... O kadar da ezme kuZuyu. Trafik'mi var? Açarsın tesisatı ... güzel bir şey atarsın, mesela https://youtu.be/gEPmA3USJdI ... hava soğuksa koltuk ısıtmayı da açarsın, shaker woofer arkadan belini gıdıklarken koltukta yayılır t***lar ısınırken keyfine bakarsın, nolcek ki? 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 @Kaan Yagizer @Yakup Çağatay Ben pot mu kırdım yav?? Mustang sürüşü gizli miydi? 1 gün geçti aradan niye video , foto , inceleme yazısı falan konmadı. Gizli ise eğer, benim mesajları da silelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yok da abi 35 gb dosya var daha elimi vurmadım yalan yok çok soğuktu yorulmuşuz. Geceye kalmaz biter inş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 bitmesin boşver, ertele sen onu Çok mutsuz olcam izleyince gelemediğim için de normalde 12 buçuk 1 gibi bitmesini ümit ederken 6'da çıktım, o da işler rast geldi yani 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 49 dakika önce, H. Cenk said: Gizli ise eğer, benim mesajları da silelim ...ne gizlisi yahu? Çekim, toparlanma falan derken millet yorgun ve sümüğü donmuş halde döndü geldi. Yakup elindeki kocaman data'yı edit sonrası paylaştığında / Youtube'ye yüklediğinde hep beraber göreceğiz artık. ...anlayacağın bekliyoruz Cengom sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Benim hala damağımda tadı. Parkdan eve 2 saat 40 dakikada gittim ne bir yorgunluk ne birşey tüy gibi gittim eve Videoyu bende merak ediyorum guzel görsel birseyler yapmaya çalıştık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Şahsuvaroğluna gece bekçisi olarak gircem, bu halimle satış temsilcisi olarak almazlar sanırsam bu arada admin beğ unedited versiyonları da unlisted olarak youtube'a yüklesen mi acep, kamera arkası tadında goygoy için izlerik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap