Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Doğan abi bu kısmı nasıl boş geçtin? Hakan abi sağolsun, tepeden aşşağı zifti boşaltmış yine üstümüze @Hakan Saraylı abi adam saat 11 de mi ne uyandı, ben o sırada bilmem kaçıncı toplantımdan çıktım ---yavşak plaza ağzıyla konuşayım, halbuki kimsenin bi b.k yaptığı yok--- adam yarında yatacak ben yarında çalışıcam ya... Hakan abi sence gerek varmı bu soğan cücüüüüyle uğraşmaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Mert bana mı seslendin [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Yakup ile konuştuktan sonra bir takım sipariş ettik, gelsin bakalım. rica etsem benim için de led stop fiyatına bakabilir misin. Lifecard sahibi fiyatı Bu Semihin hakki o alır artık . Bakarız drl çalışıyorsa biz de düşünürüz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Şimdi biz oradaki açıklamalara göre yorum yaparak parçayı seçtik lakin İngiliz'ler bir alt farın kodunu vermiş yarın onunla siparişi değişecekler. Ama fiyatlar arasında fark olmayabilir çünkü bu da yaklaşıktı. Yarın fiyatını Kaan abi iletir, stoplar vardır stokta. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 @H. Cenk sen sonuçta İstanbul'dasın abi, farlar gelsin de sen almışsın ben almışım mühim değil. Bir daha gelir sonuçta. Ben işin bu şekilde hallolmasına sevindim. Yakup da sağolsun uğraştı. Şimdi kafamı kurcalayan şu bakalım aktive edebilecek miyiz. Malum Kaan abi IDS'den bakmış gündüz far seçeneğinin açılmadığını söylemişti. Gelen farların pinleri vs. aynı mı bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 O iş olur. Aktif etmek basit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Bahaneyle (hanımdan da izin koparabilirsek) ben de buluşmaya gelebilirim belki böylece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Bahaneyle (hanımdan da izin koparabilirsek) ben de buluşmaya gelebilirim belki böylece [emoji3] Ford arabaları çağırdı de. Mecburum de [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Ford arabaları çağırdı de. Mecburum de Puahaha. Abi Mert'in eşini anladım şimdi ama iyi taktik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 rica etsem benim için de led stop fiyatına bakabilir misin. Lifecard sahibi fiyatı F1EB 13404 CE 1893909 F1EB 13405 CE 1893911 KDV dahil 670TLx2 Cenk. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Sar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Neden tercihiniz ledli halojen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Neden tercihiniz ledli halojen ? Fardı, ayardı, arızaydı uğraşmadan kolayca yapılabilecek bir değişiklik, onun haricinde daha az maliyetli ve benim kullanımım için yeterli. Gündüz farı olması da cabası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Fardı, ayardı, arızaydı uğraşmadan kolayca yapılabilecek bir değişiklik, onun haricinde daha az maliyetli ve benim kullanımım için yeterli. Gündüz farı olması da cabası. Ben hala orj far içine bixenon demekten vazgeçmem.El feneri meraklısı olmanı kınıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ben hala orj far içine bixenon demekten vazgeçmem.El feneri meraklısı olmanı kınıyorum Abi orijinal bi-xenonu alıp yarım saatte takıp kullanabileceksem hemen gidip alalım. Yoksa yok arıza ışığı yaktı, yok ayarı bozuk, yok, far eridi, yok mercek adi çıktı, far buğu yaptı, yok tel koptu, bıçak kesmiyor falan öyle şeylere gelemiyorum ben Anladığım bir iş de değil o zaman el fenerine devam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 ben de o yüzden peşin peşin uğraşmam diyorum işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap