Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MCA için Siyah DRL Halojen Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Malum makyajlı kasa için siyah arka plan gündüz ledli halojen far kovalıyorum. Geçenlerde http://fordpartsuk.com sitesinde farlar bulunmuş ve irtibata geçmiştim. @H. Cenk abi ilgini çeker diye düşündüğüm için etiketliyorum.

VIN numarası ile aracı teyit ettikten sonra gönderdikleri fiyat bilgisi şöyle. (Soldan direksiyonlu araçlar için :D)

€138,43 x 2 sağ sol far

€74,00 kargo

€350,86 toplam

Tabi bunun bir de Türkiye'de gümrük vs. ücretleri çıkacaktır. Paypal ve banka havalesi kabul ediyorlar.

Çok yüksek bir fiyat değil gibi ama yorumlarınızı da almak isterim. Maddi olarak daha müsait bir zamanda almayı düşünüyorum açıkcası. Başka ilgilenenler olursa yardımcı olurum.

image.jpg

• Yanıt 83
  • Görüntüleme 14,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eveeeet ben de farlarıma kavuştum sonunda. @Kaan Yagizer abi tekrar teşekkürler epey başını şişirdim, senden başkası uğraşmazdı hakkaten.      Beni oralarda yalnız bırakmayan @Mert

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hayırlı olsun, ne diyicem ... sigortana farları ekletmeyi unutma olur mu? 10-15 lira fark ödersin ama poliçende olduğu için farın (atıyorum) taş gelip kırılsa sigorta karşılar, poliçeye ekletmezsen fa

• Focus özellikle c sınıfında en güzel led tasarımına sahip araç bence... Aslında bakarsan dümdüz, kısa bir led çizgisi başka birşey değil. MK3'teki daha uzundu ama yine de çok farklı bir tasarım değild

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben gündüz farına taktım biraz. Orijinal de olsun istiyorum ama bakalım.

%20 VAT'ı niye alıyor ki, almaması lazım. Onu sordunuz mu? 

Niye ki?

Yanıtlama zamanı:

Kendi ülkesi için satarken vergi alırlar ülke dışına satınca vergi bizi ilgilendirmiyor. 'TAX FREE' gibi, normal alışverişlerde sonradan iade alıyoruz ya online olunca direkt almıyorlar. Tabi her şirket yapma zorunluluğuna sahip mi? bilemiyorum

Yanıtlama zamanı:

KDV her türlü olacak... muhtemelen oradan KDV'siz gelir ancak gümrükte teslim aşamasında %18 ödeme yaparsınız.

http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_focus_alloy_wheel_18_x_8_5-spoke_design_panther_black_f_1863050_c_1466.htm

@H. Cenk abi yukarıdakini de sipariş etsene, efsane olur :)

Yanıtlama zamanı:

@Doğan abi dalacak bana yakında :D

yok yok hiç merak etme... kendisi bir araba parasınıda gereksiz aksesuarlara ve 10492752394 tane fara harcadığından gerekirse birleşip biz komple ona dalarız :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok yok hiç merak etme... kendisi bir araba parasınıda gereksiz aksesuarlara ve 10492752394 tane fara harcadığından gerekirse birleşip biz komple ona dalarız :smiley2k:

:D kendine acımıyor ama bize kıyamıyordur yav.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

:D kendine acımıyor ama bize kıyamıyordur yav.

bana hiç acımıyor valla...

eşim elinde satır onu bekliyor buluşmada doğramak için... "ocağımıza incir ağacı dikti, kanlım o benim" diyor :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Mert Yürüyen ben olayı şöyle çözdüm abi. Geçen iddialaştık bir konuda eşimle kazanırsam farları sen alırsın dedim. Ondan bu kadar rahatım. Doğan abi'den daha haberi yok yani :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Paypal ile ödemede %6 fiyat farklı olur.

O paypal kaynaklı bir durum. Ben VAT'ı istediğini söylemek için yazdım onu. Paypal kurdan da geçiriyor zaten.

Yanıtlama zamanı:

Hayir hayır AB KDV sini biz odemiyoruz. Biz farların parası + gonderiyi ödüyoruz. Buraya gelince de %18 o tv ödüyoruz. Fakat yedek parçaya vergi yok. Bazen alıyorlar bazen de almıyorlar. Fakat ben far istemiyorum. Led stop düşünebilirim. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.