Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1.6 Ecoboost nasıl gerçekten 182 PS olur

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Başka çaremiz yok zaten :) ama şöyle alt devirlerde de ufak bir kıpırtı fena olmazdı

Filtre'yi sök temiz bir gün, 1-2 dakika dene arabayı işte ondan az daha kötü olur performansı. Bu şekil deneyebilirsin :D 

• Yanıt 154
  • Görüntüleme 35,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

5 beygirle coştu desene senin atlı karınca birde sprintbooster taktın mı tamam seni epey bir süre idare eder 

• cem abi ortaya zehiri atmış... ortalık karışır yakında

• Yakup en azından kendini kandırma, kısır görüş falan değil, 50 kg daha hafif araba 30-40 PS altında güç ile daha iyi performans ve tüketim değeri verirse Ford'a rekabet etmek istiyorsan ya zayıfla ya

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Filtre'yi sök temiz bir gün, 1-2 dakika dene arabayı işte ondan az daha kötü olur performansı. Bu şekil deneyebilirsin :D 

Ben kendime yeni meşgaleler bulayım en iyisi,buradan tat çıkmayacak gibi :D 

Yanıtlama zamanı:

Cem abi şimdi ben kutu içi olandan aldım ama kafamı karıştırıyorlar. Filtre yağlı olduğundan maf sensörünü çabuk bozarsın diyorlar. Azıcık tırstım.

Yanıtlama zamanı:
Cem abi şimdi ben kutu içi olandan aldım ama kafamı karıştırıyorlar. Filtre yağlı olduğundan maf sensörünü çabuk bozarsın diyorlar. Azıcık tırstım.

TemiZlerken fazla yağlamican abi ondan dolayı yapar

Yanıtlama zamanı:

TemiZlerken fazla yağlamican abi ondan dolayı yapar

Kuru tipini kullan diyorlar. Açıkcası filtreden çok memnunum.

Yahu filtre ile bu kadar fark oluyorsa ben yazılımdan korktum ha

Yanıtlama zamanı:

Kuru tipini kullan diyorlar. Açıkcası filtreden çok memnunum.

Yahu filtre ile bu kadar fark oluyorsa ben yazılımdan korktum ha

5 beygirle coştu desene senin atlı karınca birde sprintbooster taktın mı tamam seni epey bir süre idare eder ^_^

Yanıtlama zamanı:

Atlı karınca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Eeeeggg yanlış soru. Sprint booster nerde?

5 beygirle coştu desene senin atlı karınca birde sprintbooster taktın mı tamam seni epey bir süre idare eder [emoji5]

Abi sprint booster şuan tek yapacağım iş kaldı. Hayırlısıyla birine zorla aldırcas artık

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Doğan Kurban Serdar doğru cevabı yazmış. Orijinal haliyle takıldığında MAF sensörü ile sorun yaşayan çok ama çok nadir. Temizleme sonrası yağlama işlemi vıcık vıcık yapılırsa haliyle yağ damlacıkları azizlik yapmak üzere farklı noktalarda toplaşabilirler. Velev ki öyle bile olsa MAF sensörünü temizlemek  zor bir iş değil.

Ve de lütfen konuyu geyiğe çevirmeyin, yeterince geyik alanı var, burayı bakir yeşil alan bırakalım.

Yanıtlama zamanı:
filtrenin dizeldeki etkisi nasıl olur acaba, ama pahalı [emoji3] daha doğrusu çok para [emoji4]

Deneyelim birgün.

Yanıtlama zamanı:

Bir kıpırdanma seziliyor sanki..:):)

3ü içinde anlık olarak oluyo abi kıpırdanma, fiyatlara bakınca geçiyo hemen :D

Deneyelim birgün.

olabilir abi ama alsam da diğerini alacağımdan çok gerekli değil

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Cem Bey, iyi günlerde kullanın...  benim bu üçlemede tek eksiğim k&n kalmış,  bunuda halletmem lazım en kısa zamanda :)  mondeo 1.6eb için de kutu içi k&n marka uygunmudur ? Ankara da olan arkadaşların tavsiye edecekleri yer neresidir ?  

Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey, iyi günlerde kullanın...  benim bu üçlemede tek eksiğim k&n kalmış,  bunuda halletmem lazım en kısa zamanda :)  mondeo 1.6eb için de kutu içi k&n marka uygunmudur ? Ankara da olan arkadaşların tavsiye edecekleri yer neresidir ?  

Uymuyor, size bundan lazım  K&N 33-2393

Yanıtlama zamanı:

Yazılım işinizi yapan yerde vardır gibi geliyor bana, yazılımla beraber tavsiye ediyorlar / etmişlerdir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.