Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201511 yıl comment_315598 Başka çaremiz yok zaten ama şöyle alt devirlerde de ufak bir kıpırtı fena olmazdı Filtre'yi sök temiz bir gün, 1-2 dakika dene arabayı işte ondan az daha kötü olur performansı. Bu şekil deneyebilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201511 yıl comment_315601 Filtre'yi sök temiz bir gün, 1-2 dakika dene arabayı işte ondan az daha kötü olur performansı. Bu şekil deneyebilirsin Ben kendime yeni meşgaleler bulayım en iyisi,buradan tat çıkmayacak gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315786 Cem abi şimdi ben kutu içi olandan aldım ama kafamı karıştırıyorlar. Filtre yağlı olduğundan maf sensörünü çabuk bozarsın diyorlar. Azıcık tırstım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315787 Cem abi şimdi ben kutu içi olandan aldım ama kafamı karıştırıyorlar. Filtre yağlı olduğundan maf sensörünü çabuk bozarsın diyorlar. Azıcık tırstım. TemiZlerken fazla yağlamican abi ondan dolayı yapar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315791 TemiZlerken fazla yağlamican abi ondan dolayı yapar Kuru tipini kullan diyorlar. Açıkcası filtreden çok memnunum. Yahu filtre ile bu kadar fark oluyorsa ben yazılımdan korktum ha Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315798 Kuru tipini kullan diyorlar. Açıkcası filtreden çok memnunum. Yahu filtre ile bu kadar fark oluyorsa ben yazılımdan korktum ha 5 beygirle coştu desene senin atlı karınca birde sprintbooster taktın mı tamam seni epey bir süre idare eder Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl comment_315800 Atlı karınca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Eeeeggg yanlış soru. Sprint booster nerde? 5 beygirle coştu desene senin atlı karınca birde sprintbooster taktın mı tamam seni epey bir süre idare eder [emoji5] Abi sprint booster şuan tek yapacağım iş kaldı. Hayırlısıyla birine zorla aldırcas artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201511 yıl Yazar comment_315892 @Doğan Kurban Serdar doğru cevabı yazmış. Orijinal haliyle takıldığında MAF sensörü ile sorun yaşayan çok ama çok nadir. Temizleme sonrası yağlama işlemi vıcık vıcık yapılırsa haliyle yağ damlacıkları azizlik yapmak üzere farklı noktalarda toplaşabilirler. Velev ki öyle bile olsa MAF sensörünü temizlemek zor bir iş değil. Ve de lütfen konuyu geyiğe çevirmeyin, yeterince geyik alanı var, burayı bakir yeşil alan bırakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316223 filtrenin dizeldeki etkisi nasıl olur acaba, ama pahalı daha doğrusu çok para Ağustos 20, 201511 yıl Ozan Kar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201511 yıl comment_316231 filtrenin dizeldeki etkisi nasıl olur acaba, ama pahalı [emoji3] daha doğrusu çok para [emoji4] Deneyelim birgün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201511 yıl comment_316235 Bir kıpırdanma seziliyor sanki.. 3ü içinde anlık olarak oluyo abi kıpırdanma, fiyatlara bakınca geçiyo hemen Deneyelim birgün. olabilir abi ama alsam da diğerini alacağımdan çok gerekli değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201510 yıl comment_322401 Cem Bey, iyi günlerde kullanın... benim bu üçlemede tek eksiğim k&n kalmış, bunuda halletmem lazım en kısa zamanda mondeo 1.6eb için de kutu içi k&n marka uygunmudur ? Ankara da olan arkadaşların tavsiye edecekleri yer neresidir ? Ekim 3, 201510 yıl Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl comment_322559 Cem Bey, iyi günlerde kullanın... benim bu üçlemede tek eksiğim k&n kalmış, bunuda halletmem lazım en kısa zamanda mondeo 1.6eb için de kutu içi k&n marka uygunmudur ? Ankara da olan arkadaşların tavsiye edecekleri yer neresidir ? Uymuyor, size bundan lazım K&N 33-2393 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl comment_322569 Cem Bey, iyi günlerde kullanın... benim bu üçlemede tek eksiğim k&n kalmış, bunuda halletmem lazım en kısa zamanda mondeo 1.6eb için de kutu içi k&n marka uygunmudur ? Ankara da olan arkadaşların tavsiye edecekleri yer neresidir ? Yazılım işinizi yapan yerde vardır gibi geliyor bana, yazılımla beraber tavsiye ediyorlar / etmişlerdir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın